Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 voor The Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!! En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Andere berichten zullen worden verwijderd! Voor ons *Privacybeleid zie div.
THE CATS AGLOW.
57 berichten.
Ed Ed uit Wogmeer schreef op 1 juli 2024 om 18:03
Hallo we hebben weer erg genoten op de nieuwe locatie in wijdenes van jullie optreden op 30 juni
Hallo we hebben weer erg genoten op de nieuwe locatie in wijdenes van jullie optreden op 30 juni... Sluiten
Jan & Akkie Jan & Akkie uit Hoogkarspel schreef op 1 juli 2024 om 09:34
In Wijdenes trad gistermiddag The Cats Aglow Tribute op, en dit op een nieuwe locatie, waar naast de feesttent voor de band ook de kermis nieuw leven werd ingeblazen. Aan alles was (zoals bij Piet Mol de afgelopen jaren) gedacht voor dit optreden, natje, droogje en plaats voor de vele fietsen en auto's. In de tent zat de sfeer er goed in en werd er flink gedanst. Bij afwezigheid van de vaste drummer, vulden IJsbrand en Ton dit beurtelings in. Zelfs geluidsman Henk mocht zijn kunsten vertonen achter de drums (ging goed hoor Henk). Al met al een geslaagde middag/avond. We moeten als fans een maandje overbruggen ivm vakanties van sommige bandleden. Mannen, voor wie het betreft een fijne vakantie gewenst. Op maandagmiddag 5 augustus zijn we erbij tijdens het haven-concert in Medemblik. Tot dan.
In Wijdenes trad gistermiddag The Cats Aglow Tribute op, en dit op een nieuwe locatie, waar naast de feesttent voor de band ook de kermis nieuw leven werd ingeblazen. Aan alles was (zoals bij Piet Mol de afgelopen jaren) gedacht voor dit optreden, natje, droogje en plaats voor de vele fietsen en auto's. In de tent zat de sfeer er goed in en werd er flink gedanst. Bij afwezigheid van de vaste drummer, vulden IJsbrand en Ton dit beurtelings in. Zelfs geluidsman Henk mocht zijn kunsten vertonen achter de drums (ging goed hoor Henk). Al met al een geslaagde middag/avond. We moeten als fans een maandje overbruggen ivm vakanties van sommige bandleden. Mannen, voor wie het betreft een fijne vakantie gewenst. Op maandagmiddag 5 augustus zijn we erbij tijdens het haven-concert in Medemblik. Tot dan.... Sluiten
Joze Joze uit Hoogkarspel schreef op 1 juli 2024 om 09:12
Wijdenes 30 juni 2024. Op naar Wijdenes dit keer op de Lekerweg in een feesttent vanwege de kermis waar The Cats aglow een geweldig optreden gaven.Ijsbrand en Ton die om de beurt achter de drumstel zaten,dat ging perfect. Geweldig het nummer Shaving Crème met de boertjes op klompen en Henk achter de drums,wat een feest. Ik heb genoten jongens van jullie,tot 5 augustus op het ponton in Medemblik. Lieve groet Joze.
Wijdenes 30 juni 2024.

Op naar Wijdenes dit keer op de Lekerweg in een feesttent vanwege de kermis waar The Cats aglow een geweldig optreden gaven.Ijsbrand en Ton die om de beurt achter de drumstel zaten,dat ging perfect.
Geweldig het nummer Shaving Crème met de boertjes op klompen en Henk achter de drums,wat een feest.
Ik heb genoten jongens van jullie,tot 5 augustus op het ponton in Medemblik.

Lieve groet Joze.... Sluiten
Reneverdonschot Reneverdonschot uit Hoorn schreef op 9 juni 2024 om 17:39
We benne weer thuis.We hewwe weer bar genoten.Twei dagen deur brocht in ,'t Oosten.Skoftug mooi had.
We benne weer thuis.We hewwe weer bar genoten.Twei dagen deur brocht in ,'t Oosten.Skoftug mooi had.... Sluiten
André André uit Heerhugowaard schreef op 9 juni 2024 om 08:22
Locatie: Openluchttheater Engbergen 8 juni 2024. De mannen waren goed geluimd, hadden er echt zin an. De kuil in het bos, het theater met 900 zitplaatsen was toch zeker voor drie kwart gevuld. Voor ieder was een Tuc (als zo'n zout koekje) beschikbaar. Best nodig op die stenen banken. Vezelluf was er ook een Westfriese delegatie afgereisd richting de Duitse grens. Mustafa, de bands eigen Lion King had zijn wagen vol geladen, vol met oude(re) ... eh... fans. Toen zij in het theater kwamen begonnen zij te ... dansen! Puik sfeertje daar onder die enorme tarp. Was de moeite van de reis zeker waard!
Locatie: Openluchttheater Engbergen 8 juni 2024. De mannen waren goed geluimd, hadden er echt zin an. De kuil in het bos, het theater met 900 zitplaatsen was toch zeker voor drie kwart gevuld. Voor ieder was een Tuc (als zo'n zout koekje) beschikbaar. Best nodig op die stenen banken. Vezelluf was er ook een Westfriese delegatie afgereisd richting de Duitse grens. Mustafa, de bands eigen Lion King had zijn wagen vol geladen, vol met oude(re) ... eh... fans. Toen zij in het theater kwamen begonnen zij te ... dansen! Puik sfeertje daar onder die enorme tarp. Was de moeite van de reis zeker waard!... Sluiten
Joze Joze uit Hoogkarspel schreef op 27 mei 2024 om 14:52
26 mei 2024.Park Schouwburg. Hoorn. Zondag middag samen met zijn drieën naar Park schouwburg waar The Cats Aglow een spetterend concert gaven.Prachtige plaats op de eerste rij met een mooi uitzicht op het podium. Favoriete Catsnummers kwamen voorbij in 2 sets met een pauze. Ijsbrand en Ton doken de coulissen in om terug te komen als boertjes op klompen en het nummer Shaving cream werd gespeeld en Dance dance. Hoe geweldig was dit deze act .Ik heb van deze gezellige prachtige middag genoten. Nog even de jongens gedag gezegd na dat we nog wat hebben gedronken. Het was Top. We zien elkaar bij een optreden. Lieve groet Joze.
26 mei 2024.Park Schouwburg.
Hoorn.

Zondag middag samen met zijn drieën naar Park schouwburg waar The Cats Aglow een spetterend concert gaven.Prachtige plaats op de eerste rij met een mooi uitzicht op het podium.
Favoriete Catsnummers kwamen voorbij in 2 sets met een pauze.
Ijsbrand en Ton doken de coulissen in om terug te komen als boertjes op klompen en het nummer Shaving cream werd gespeeld en Dance dance.
Hoe geweldig was dit deze act .Ik heb van deze gezellige prachtige middag genoten.
Nog even de jongens gedag gezegd na dat we nog wat hebben gedronken.
Het was Top.
We zien elkaar bij een optreden.

Lieve groet Joze.... Sluiten
Jan & Akkie Jan & Akkie uit Hoogkarspel schreef op 27 mei 2024 om 11:08
Theater concert in Hoorn: Jaarlijks spelen The Cats Aglow in de Parkschouwburg te Hoorn. Gistermiddag hebben wij wederom een prachtige middag beleefd met deze band. In een twee uur durend concert werden alle grote en bekende hits van The Cats gespeeld. In het tweede bedrijf traden de beide zangers, IJsbrand en Ton op, verkleed en op klompen als de boertjes van buuten. Zij maakten er een ware show van tijdens de nummers Shaving Cream en Dance Dance. Een heerlijke act tussendoor. Wij kijken al weer uit naar volgende optredens. Tot gauw weer.
Theater concert in Hoorn:
Jaarlijks spelen The Cats Aglow in de Parkschouwburg te Hoorn. Gistermiddag hebben wij wederom een prachtige middag beleefd met deze band. In een twee uur durend concert werden alle grote en bekende hits van The Cats gespeeld. In het tweede bedrijf traden de beide zangers, IJsbrand en Ton op, verkleed en op klompen als de boertjes van buuten. Zij maakten er een ware show van tijdens de nummers Shaving Cream en Dance Dance. Een heerlijke act tussendoor. Wij kijken al weer uit naar volgende optredens. Tot gauw weer.... Sluiten
Reneverdonschot Reneverdonschot uit Hoorn schreef op 27 mei 2024 om 07:35
Verassende met optreden van de boertjes van buten.Natuurlijk meezingend hebben we weer mooi middagje gehad.
Verassende met optreden van de boertjes van buten.Natuurlijk meezingend hebben we weer mooi middagje gehad.... Sluiten
Frans Frans uit Ridderkerk schreef op 23 mei 2024 om 14:20
18-05-2024 Ridderkerk Pinkstermarkt 19:45 begint THE CATS AGLOW band Zohee! Gelijk kippevel (tot op m'n rug) Geweldige zangpartij en ijzersterke sound. Als je de ogen even dicht deed kon je jezelf zonder fantasie bij een Cats concert uit de zeventies wanen. Nog geen betere tribute band gehoord. Mvrg. Frans Ridderkerk
18-05-2024
Ridderkerk Pinkstermarkt
19:45 begint THE CATS AGLOW band
Zohee!
Gelijk kippevel (tot op m'n rug) Geweldige zangpartij en ijzersterke sound.
Als je de ogen even dicht deed kon je jezelf zonder fantasie bij een Cats concert uit de zeventies wanen. Nog geen betere tribute band gehoord.
Mvrg. Frans
Ridderkerk... Sluiten
Jan & Akkie Jan & Akkie uit Hoogkarspel schreef op 11 mei 2024 om 20:28
Wij hebben afgelopen vrijdag weer enorm genoten van The Cats Aglow Tribute hier tijdens de kermis in Hoogkarspel. Een grote enthousiaste menigte genoot met volle teugen. En dit jaar waren de weergoden ons goedgezind. Als verrassing was de voormalige drummer, de voorganger van Marcel, overgekomen uit Spanje. Nico Veeken trad kort op heeft de fans verrast met het nummer Daybreak. Omdat bassist Ben wegens vakantie afwezig was, viel Ron deze keer ook weer in. Dat deed hij voortreffelijk. Al met al, een zeer geslaagd optreden, het bier vloeide rijkelijk en we zagen alleen maar vrolijke en tevreden mensen. Voor herhaling vatbaar dus. Wij gaan er even kort tussenuit, maar zijn weer aanwezig bij het optreden in de Parkschouwburg in Hoorn op zondagmiddag 26 mei. Tot gauw weer.
Wij hebben afgelopen vrijdag weer enorm genoten van The Cats Aglow Tribute hier tijdens de kermis in Hoogkarspel. Een grote enthousiaste menigte genoot met volle teugen. En dit jaar waren de weergoden ons goedgezind. Als verrassing was de voormalige drummer, de voorganger van Marcel, overgekomen uit Spanje. Nico Veeken trad kort op heeft de fans verrast met het nummer Daybreak. Omdat bassist Ben wegens vakantie afwezig was, viel Ron deze keer ook weer in. Dat deed hij voortreffelijk. Al met al, een zeer geslaagd optreden, het bier vloeide rijkelijk en we zagen alleen maar vrolijke en tevreden mensen. Voor herhaling vatbaar dus. Wij gaan er even kort tussenuit, maar zijn weer aanwezig bij het optreden in de Parkschouwburg in Hoorn op zondagmiddag 26 mei. Tot gauw weer.... Sluiten
Joze Joze uit Hoogkarspel schreef op 11 mei 2024 om 09:35
Kermis Hoogkarspel 10 mei 2024. Eindelijk na 2 jaar speelde mijn favoriete band The Cats Aglow weer met de kermis. Het was prachtig mooi weer deze dag en het was gezellig druk,de mooiste nummers werden gespeeld Dance dance,I don,'t no en vele bekende catsnummers. Ron viel in voor Ben die niet aanwezig kon zijn,Ron je bent een Topper. De jongens hadden er zin in het was weer een mooi feestje. Ik heb er van genoten bedankt Ijsbrand,Ton,Marcel,Boudewijn,Piet,Rob,Ron,Henk en Meinard. Veel plezier in Ridderkerk. Tot 26 mei in Het Park Schouwburg. Lieve groet Joze.
Kermis Hoogkarspel 10 mei 2024.

Eindelijk na 2 jaar speelde mijn favoriete band The Cats Aglow weer met de kermis.
Het was prachtig mooi weer deze dag en het was gezellig druk,de mooiste nummers werden gespeeld Dance dance,I don,'t no en vele bekende catsnummers.
Ron viel in voor Ben die niet aanwezig kon zijn,Ron je bent een Topper.
De jongens hadden er zin in het was weer een mooi feestje.
Ik heb er van genoten bedankt
Ijsbrand,Ton,Marcel,Boudewijn,Piet,Rob,Ron,Henk en Meinard.
Veel plezier in Ridderkerk.
Tot 26 mei in Het Park Schouwburg.
Lieve groet Joze.... Sluiten
Hans Bood Hans Bood uit Nieuwe Niedorp schreef op 7 april 2024 om 13:29
Zo dat was weer een geweldige avond, en wederom allemaal gezellige mensen in Breezand . Het geluid en de zang kwam perfect over, dit was volgens de toetsenman Henk te danken aan de zaal met veel houtbetimmering . Nog wat oude bekenden gesproken, een daar van had een opmerkelijk verhaal over zijn baas die schilder was en ik goed kan, hij heeft een nieuwe vriendin en woont nu in Friesland. Zijn kwast doet het nog maar de pot is leeg. Ha ha leuk Kees. Allemaal bedankt en tot de volgende keer. Groet Marry en Hans.
Zo dat was weer een geweldige avond, en wederom allemaal gezellige mensen in Breezand .
Het geluid en de zang kwam perfect over, dit was volgens de toetsenman Henk te danken aan de zaal met veel houtbetimmering .
Nog wat oude bekenden gesproken, een daar van had een opmerkelijk verhaal over zijn baas die schilder was en ik goed kan, hij heeft een nieuwe vriendin en woont nu in Friesland.
Zijn kwast doet het nog maar de pot is leeg.
Ha ha leuk Kees.
Allemaal bedankt en tot de volgende keer.

Groet Marry en Hans.... Sluiten
Jan & Akkie Jan & Akkie uit Hoogkarspel schreef op 26 februari 2024 om 10:45
Geslaagde dinnershow met The Cats Aglow. Gistermiddag zijn we op de fiets richting cafe De Paus in Lutjebroek gereden. Toen we aankwamen stond er al een hele rij voor de deur. De dinnershow bleek helemaal uitverkocht te zijn. We hadden met Erwin en Colette een goed plekje weten te bemachtigen. De band begon met wat rustige nummers en had een paar van de vier sets wat aangepast. Zo hoorden we nummers die bijna niet meer gespeeld werden zoals "I gotta know what's going on" en "If you'll be my woman". Een hele goede keuze. The Cats Aglow wist de sfeer er goed in te brengen gezien de vele danslustige, want de dansruimte was eigenlijk te klein. En dan niet te vergeten het warm- en koud buffet. Dat was voortreffelijk geregeld. Al met al een zeer geslaagde dinnershow en voor herhaling vatbaar.
Geslaagde dinnershow met The Cats Aglow.

Gistermiddag zijn we op de fiets richting cafe De Paus in Lutjebroek gereden. Toen we aankwamen stond er al een hele rij voor de deur. De dinnershow bleek helemaal uitverkocht te zijn. We hadden met Erwin en Colette een goed plekje weten te bemachtigen. De band begon met wat rustige nummers en had een paar van de vier sets wat aangepast. Zo hoorden we nummers die bijna niet meer gespeeld werden zoals "I gotta know what's going on" en "If you'll be my woman". Een hele goede keuze. The Cats Aglow wist de sfeer er goed in te brengen gezien de vele danslustige, want de dansruimte was eigenlijk te klein. En dan niet te vergeten het warm- en koud buffet. Dat was voortreffelijk geregeld. Al met al een zeer geslaagde dinnershow en voor herhaling vatbaar.... Sluiten
The Cats Aglow The Cats Aglow uit Medemblik schreef op 23 februari 2024 om 14:00
Vandaag de verjaardag van onze Mart die we nu alweer 2 jaar moeten missen. We wensen Ria veel sterkte toe. Voor altijd in ons hart.❤️ The Cats Aglow
Vandaag de verjaardag van onze Mart die we nu alweer 2 jaar moeten missen.
We wensen Ria veel sterkte toe.
Voor altijd in ons hart.❤️
The Cats Aglow... Sluiten
Jan & Gea... Jan & Gea... uit Middenmeer schreef op 1 februari 2024 om 07:51
Goedemorgen lezers van dit gastenboek. Vandaag 1 Feb is de geboortedag van onze IJsbrand, leadzanger van The Cats Aglow, Vandaag mag hij 70 kaarsjes uitblazen ppppffffff dat valt niet mee. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal IJs. Maak er een mooie dag van samen.
Goedemorgen lezers van dit gastenboek.
Vandaag 1 Feb is de geboortedag van onze IJsbrand, leadzanger van The Cats Aglow, Vandaag mag hij 70 kaarsjes uitblazen ppppffffff dat valt niet mee. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal IJs. Maak er een mooie dag van samen.... Sluiten
The Cats Aglow The Cats Aglow uit Medemblik schreef op 28 januari 2024 om 15:40
Wij feliciteren Arnold Muhren met zijn 80e verjaardag en wensen hem samen met zijn vrouw Vera en familie een fijne en gezellige dag toe. The Cats Aglow
Wij feliciteren Arnold Muhren met zijn 80e verjaardag en wensen hem samen met zijn vrouw Vera en familie een fijne en gezellige dag toe.
The Cats Aglow... Sluiten
Ed Ed uit Wogmeer schreef op 26 december 2023 om 11:50
Het was weer een super Kerstconcert in Wervershoof van de Cats Aglow hiermee willen we IJsbrandt, Ton,Piet, Boudewijn,Ben, Henk,Marcel,Rob bedanken voor al de concerten in. 2023 tot 2024 groetjes Ed en Nel
Het was weer een super Kerstconcert in Wervershoof van de Cats Aglow hiermee willen we IJsbrandt, Ton,Piet, Boudewijn,Ben, Henk,Marcel,Rob bedanken voor al de concerten in. 2023 tot 2024 groetjes Ed en Nel... Sluiten
Jan & Akkie Jan & Akkie uit Hoogkarspel schreef op 23 december 2023 om 10:30
The Cats Aglow luidt met kerstconcert het jaar uit. Het zit er voor dit jaar weer op. Deze keer was de afsluiter in De Schoof in Wervershoof. Het was gezellig druk maar niet overvol. Komt ook vast omdat december op zich al een dure maand is. De fans konden zowel zitten als staan, en natuurlijk dansen waarvan gretig gebruik werd gemaakt. Tussendoor werden enkele kerstnummers gespeeld. Dat was goed zo. Voorlopig is het even rustig met optredens, mede door vakanties. Wij hebben de tickets inmiddels voor de dinnershow in Lutjebroek eind februari. Tenslotte wensen wij iedereen fijne feestdagen en een spetterend muzikaal 2024 met The Cats Aglow.
The Cats Aglow luidt met kerstconcert het jaar uit.

Het zit er voor dit jaar weer op. Deze keer was de afsluiter in De Schoof in Wervershoof. Het was gezellig druk maar niet overvol. Komt ook vast omdat december op zich al een dure maand is. De fans konden zowel zitten als staan, en natuurlijk dansen waarvan gretig gebruik werd gemaakt. Tussendoor werden enkele kerstnummers gespeeld. Dat was goed zo. Voorlopig is het even rustig met optredens, mede door vakanties. Wij hebben de tickets inmiddels voor de dinnershow in Lutjebroek eind februari. Tenslotte wensen wij iedereen fijne feestdagen en een spetterend muzikaal 2024 met The Cats Aglow.... Sluiten
Joze Joze uit Hoogkarspel schreef op 23 december 2023 om 10:29
Wervershoof De Schoof 22 dec 2023. Met zijn drieën op naar De Schoof waar de jongens van The Cats Aglow een optreden gaven in kerstsfeer. Er waren genoeg zitplaatsen. Zelf had ik kerstkaartjes mee voor de jongens altijd leuk voor deze tijd Het was dan ook het laatste concert van dit jaar. en ik heb er weer van genoten. Mooie nummers en kerstliedjes werden er weer gespeeld ,de band had er plezier in. Bekenden gesproken ook weer gezellig. Het was weer een topavond. Ijsbrand,Ton,Marcel,Rob,Bo,Piet,Ben,Henk en Meinard wens jullie een fijne kerstdagen en voorspoedig gezond en gelukkig muzikaal 2024. Liefs Joze
Wervershoof De Schoof 22 dec 2023.
Met zijn drieën op naar De Schoof waar de jongens van The Cats Aglow
een optreden gaven in kerstsfeer.
Er waren genoeg zitplaatsen.
Zelf had ik kerstkaartjes mee voor de jongens altijd leuk voor deze tijd
Het was dan ook het laatste concert van dit jaar. en ik heb er weer van genoten.
Mooie nummers en kerstliedjes werden er weer gespeeld ,de band had er plezier in.
Bekenden gesproken ook weer gezellig.
Het was weer een topavond.
Ijsbrand,Ton,Marcel,Rob,Bo,Piet,Ben,Henk en Meinard wens jullie
een fijne kerstdagen en voorspoedig gezond en gelukkig muzikaal 2024.

Liefs Joze... Sluiten
Reneverdonschot Reneverdonschot uit Hoorn schreef op 23 december 2023 om 10:00
Tja als je bij binnenkomst moet denken aan een uitje van de zonnebloem....dan besef je opeens dat jezelf ook al lekker opschiet.Zaal opstelling vond ik helemaal niks maar wie ben ik de oudjes vonden het wel leuk.Toch weer oude bekende gesproken zelf die ik 45 jaar niet had gesproken.Dat is dan weer top in oigen durp.De band was na een moeilijke start weer top.Laatste tijd veel optredens dan moeten de stemmen soms wat gesmeerd.Wij wensen een ieder fijne feestdagen en een muzikaal 2024.Ton en Marja fijne vakantie!!!
Tja als je bij binnenkomst moet denken aan een uitje van de zonnebloem....dan besef je opeens dat jezelf ook al lekker opschiet.Zaal opstelling vond ik helemaal niks maar wie ben ik de oudjes vonden het wel leuk.Toch weer oude bekende gesproken zelf die ik 45 jaar niet had gesproken.Dat is dan weer top in oigen durp.De band was na een moeilijke start weer top.Laatste tijd veel optredens dan moeten de stemmen soms wat gesmeerd.Wij wensen een ieder fijne feestdagen en een muzikaal 2024.Ton en Marja fijne vakantie!!!... Sluiten