Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 voor The Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!! En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Andere berichten zullen worden verwijderd! Voor ons *Privacybeleid zie div.
THE CATS AGLOW.
61 berichten.
The Cats Aglow The Cats Aglow uit Medemblik heeft geschreven op 1 januari 2022 om 14:55
Wij wensen alle fans en cliënten een heel voorspoedig en een Muzikaal 2022 en hopen u allen weer te zien in het komend jaar!!!
Wij wensen alle fans en cliënten een heel voorspoedig en een Muzikaal 2022 en hopen u allen weer te zien in het komend jaar!!!
Jan en Gea... Jan en Gea... uit Middenmeer heeft geschreven op 23 december 2021 om 20:07
Vanmiddag voorgoed afscheid genomen van onze lieve Pluu, was en mooie dienst met natuurlijk alleen mooie nummers van The Cats. IJsbrand zong live Scarlett Ribbons. Prachtig IJs, brok in de keel. De vele foto''s van Pluu op het beeldscherm tijdens de dienst ,prachtig, of ze er gewoon nog bij was, de tranen stroomden rijkelijk maar dat maakt niet uit, huilen mag. Het is definitief. Ons kluppie heeft allemaal een mooie witte roos op de kist gelegd ! Arnold Muhren en zijn lieve Vera waren er ook bij, wat zou Pluu dit mooi hebben gevonden. Het word een vreemde kerst, toch wel eentje met een zwart randje maar Pluu zou zeggen''en dooooorrrr'' Dat gaan we ook doen maar in ons hart ben en blijf je er gewoon bij horen. Maak er een feestje van daarboven, dat red jij. Vaya Con Dios lieverd, we houden van je.
Vanmiddag voorgoed afscheid genomen van onze lieve Pluu, was en mooie dienst met natuurlijk alleen mooie nummers van The Cats. IJsbrand zong live Scarlett Ribbons. Prachtig IJs, brok in de keel.

De vele foto''s van Pluu op het beeldscherm tijdens de dienst ,prachtig, of ze er gewoon nog bij was, de tranen stroomden rijkelijk maar dat maakt niet uit, huilen mag. Het is definitief.

Ons kluppie heeft allemaal een mooie witte roos op de kist gelegd !

Arnold Muhren en zijn lieve Vera waren er ook bij, wat zou Pluu dit mooi hebben gevonden.

Het word een vreemde kerst, toch wel eentje met een zwart randje maar Pluu zou zeggen''en dooooorrrr'' Dat gaan we ook doen maar in ons hart ben en blijf je er gewoon bij horen.

Maak er een feestje van daarboven, dat red jij.

Vaya Con Dios lieverd, we houden van je.
Jan en Gea... Jan en Gea... uit Middenmeer heeft geschreven op 19 december 2021 om 18:48
De Moeder van ons Catsclanners is niet meer. Onze lieve altijd vrolijke en gekke Pluu heeft het aardse voor het hiernamaals verruild. Zij was degene die altijd het hele zootje bij elkaar hield, altijd in voor een geintje maar ook bij verdrietige zaken stond ze voor ons klaar. Een kaartje, telefoontje of bezoekje, even de armen van haar om onze schouders en wat doet dat een mens goed. Catsfan vanaf het prille begin bij de echte Cats en superfan van haar grote idool the one and only Piet Veerman. Toen ze stopten met optreden was daar The tribute to the catsband en hup Pluu stond weer vooraan om maar niets te hoeven missen van haar favoriete muziek, bij het verschijnen van nog een Tribute band namelijk The Catsaglow kon ze zich daar helemaal in vinden en was altijd van de partij net als wij overigens. Toen corona de kop opstak... Lees verder
De Moeder van ons Catsclanners is niet meer. Onze lieve altijd vrolijke en gekke Pluu heeft het aardse voor het hiernamaals verruild.

Zij was degene die altijd het hele zootje bij elkaar hield, altijd in voor een geintje maar ook bij verdrietige zaken stond ze voor ons klaar. Een kaartje, telefoontje of bezoekje, even de armen van haar om onze schouders en wat doet dat een mens goed.

Catsfan vanaf het prille begin bij de echte Cats en superfan van haar grote idool the one and only Piet Veerman. Toen ze stopten met optreden was daar The tribute to the catsband en hup Pluu stond weer vooraan om maar niets te hoeven missen van haar favoriete muziek, bij het verschijnen van nog een Tribute band namelijk The Catsaglow kon ze zich daar helemaal in vinden en was altijd van de partij net als wij overigens.

Toen corona de kop opstak waren er geen optredens en als de lockdown even werd opgeschort zagen we haar ook niet, toen werd de gezondheid al langzaam steeds een beetje minder, lig weer tussen de klamme lappen zei ze dan.
Wie had kunnen denken dat dit er allemaal achter vandaan zou komen.
Onze Pluu die altijd steevast zei''met mij gaat het goed hoor''

Lieve,lieve schat, alle feestjes zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder jou.

Rust zacht, van je vrienden en vriendinnen..
The Cats Aglow The Cats Aglow uit Medemblik heeft geschreven op 19 december 2021 om 14:02
Pluu Het was een jaar of 15 geleden dat we met de oprichting van The Cats Aglow een nieuw publiek leerden kennen. En dat we kennis maakten met deze muziek van The Cats waarvan de meeste bandleden al bekend mee waren maar zeker niet het enthousiasme van de fans die er op af kwamen. En toen maakten we ook kennis met jou, een rare gekke meid dat spontaan aan het einde van het optreden met “Kansas City” op het podium sprong en heerlijk met ons meedanste en zong. In het begin waren we verrast door jouw spontane actie maar al gauw was deze act al niet meer weg te denken tijdens onze optredens. We hebben jaren van je mogen genieten. Ook van alle attenties die je altijd stuurde als er iemand jarig was of iets te vieren had. Altijd lag er wel een kaartje in de deur met lieve groeten... Lees verder
Pluu

Het was een jaar of 15 geleden dat we met de oprichting van The Cats Aglow een nieuw publiek leerden kennen.
En dat we kennis maakten met deze muziek van The Cats waarvan de meeste bandleden al bekend mee waren maar zeker niet het enthousiasme van de fans die er op af kwamen.
En toen maakten we ook kennis met jou, een rare gekke meid dat spontaan aan het einde van het optreden met “Kansas City” op het podium sprong en heerlijk met ons meedanste en zong.
In het begin waren we verrast door jouw spontane actie maar al gauw was deze act al niet meer weg te denken tijdens onze optredens.
We hebben jaren van je mogen genieten.
Ook van alle attenties die je altijd stuurde als er iemand jarig was of iets te vieren had.
Altijd lag er wel een kaartje in de deur met lieve groeten van jou en Cor.
Je heb je zoveel meegemaakt maar je was altijd zo enthousiast en positief.
Samen met Cor bij onze optredens gaf dat voor ons zo‘n vertrouwd beeld met alle trouwe fans bij elkaar.
Dat was ook het “Cats“ gevoel wat je ons samen met de andere fans gaf.
Wat waren het mooie jaren.
Toen kwam het vreselijke nieuws dat het niet goed met je ging en zachtjes en vredig bent ingeslapen.
Wat zullen we je missen.
We zullen je nooit vergeten.

Dag lieve Pluu,
rust zacht.

We wensen de familie heel veel sterkte toe.

Vaya Con Dios♥️

The Cats Aglow
Ton, Bo, Rob, Marcel, Ben, Mart, Piet, Henk en IJsbrand
arend arend uit tilburg heeft geschreven op 11 november 2021 om 17:40
van het mooie nummer In Heaven, zou ik graag de juiste text hebben. maar kan hem niet vinden op internet. niet onder cats a glow of jan aker. als iemand hem wel heeft zou je hem dan met mij willen delen. dankje
van het mooie nummer In Heaven, zou ik graag de juiste text hebben. maar kan hem niet vinden op internet. niet onder cats a glow of jan aker. als iemand hem wel heeft zou je hem dan met mij willen delen. dankje
Joze en Richard Joze en Richard uit Hoogkarspel heeft geschreven op 8 november 2021 om 09:33
Wognum 7 november 2021 Gistermiddag richting Wognum waar The Cats Aglow in Cafe Stam een optreden gaf na een rustpauze van een maand. Rond 16.30 begon het optreden van de jongens met de mooiste nummers zoals Mr.Brown,Daybreak,enz. Het was niet al te druk maar wel gezellig. Wij hebben er van genoten deze avond. Bedankt Ijsbrand,Ton,Piet,Ben,Marcel,Boudewijn,Rob,Marten en Henk. Tot in de Schoof in Wervershoof Liefs Joze,Richard en Bianca.
Wognum 7 november 2021

Gistermiddag richting Wognum waar The Cats Aglow in Cafe Stam een optreden gaf na een rustpauze van een maand.
Rond 16.30 begon het optreden van de jongens met de mooiste nummers zoals Mr.Brown,Daybreak,enz.
Het was niet al te druk maar wel gezellig.
Wij hebben er van genoten deze avond.
Bedankt Ijsbrand,Ton,Piet,Ben,Marcel,Boudewijn,Rob,Marten en Henk.
Tot in de Schoof in Wervershoof

Liefs Joze,Richard en Bianca.
Joze en Richard Joze en Richard uit Hoogkarspel heeft geschreven op 28 september 2021 om 10:35
25 september 2021 FEESTCOMPLEX EUROPA S,ochtend,s richting België met zijn drieën naar onze lieve vrienden Raphael en Andrea.. Pip onze Chi was ook weer mee. S,avond,s een geweldig mooi optreden van The Cats Aglow ten bate van sta op voor kanker.in de prachtige zaal van FEESTCOMPLEX EUROPA in Brakel.Ton en Ijsbrand wisselde elkaar af achter het drumstel,dat ging perfect. Wat hebben we genoten en gezellige avond gehad met een geweldig optreden van Helmut Lotti samen met Ijsbrand. Grace die zo mooi heeft gezongen met Ijsbrand. De mooiste nummers werden weer gespeeld door de jongens. Het was een bar gezellige avond en goed verzorgd. De volgende morgen met zijn allen heerlijk ontbeten en daarna nog gezellig aan gezeten met zijn allen bij een heel gezellig café was heel gezellig ook. De koffer,tassen in de auto en richting huis. Heerlijk en gezellig weekend gehad en heerlijk geslapen bij onze lieve vrienden bedankt... Lees verder
25 september 2021 FEESTCOMPLEX EUROPA

S,ochtend,s richting België met zijn drieën naar onze lieve vrienden Raphael en Andrea..
Pip onze Chi was ook weer mee.
S,avond,s een geweldig mooi optreden van The Cats Aglow ten bate van sta op voor kanker.in de prachtige zaal van FEESTCOMPLEX EUROPA in Brakel.Ton en Ijsbrand wisselde elkaar af achter het drumstel,dat ging perfect.
Wat hebben we genoten en gezellige avond gehad met een geweldig optreden van Helmut Lotti samen met Ijsbrand.
Grace die zo mooi heeft gezongen met Ijsbrand.
De mooiste nummers werden weer gespeeld door de jongens.
Het was een bar gezellige avond en goed verzorgd.
De volgende morgen met zijn allen heerlijk ontbeten en daarna nog gezellig aan gezeten met zijn allen bij een heel gezellig café was heel gezellig ook.
De koffer,tassen in de auto en richting huis.
Heerlijk en gezellig weekend gehad en heerlijk geslapen bij onze lieve vrienden bedankt
Tot een volgend optreden wij hebben er van genoten.

Lieve groet Joze,Richard en Bianca.
Margriet Margriet uit Wervershoof heeft geschreven op 27 september 2021 om 17:50
Het was zeker een paar prachtige dagen daar in België, mooi optreden en erg genoten op de heen weg al in de auto met rene en Wilma en Jan volop de stemming er al in , en wat deden ze het goed ijsbrand met Helmut lotti wauw geweldig was dat , verder heerlijk genoten van de cats muziek weer , en net wat rene hier onder schrijft de volgende dag eerst met ze alle ontbijten ergens , toen smiddags naar dat cafetje wat hebben we gelachen, ik genoot er al van dat we met zo'n mooi vrienden groep 2 dagen zo kon genieten , zeker voor volgend jaar weer . Een herhaling waard , top optreden was het , tot gauw weer , al denk ik dat ,dat in november wordt dan zitten wij een maand in Spanje dus wij moeten jullie nog even overslaan , , Ben heen veel... Lees verder
Het was zeker een paar prachtige dagen daar in België, mooi optreden en erg genoten op de heen weg al in de auto met rene en Wilma en Jan volop de stemming er al in , en wat deden ze het goed ijsbrand met Helmut lotti wauw geweldig was dat , verder heerlijk genoten van de cats muziek weer , en net wat rene hier onder schrijft de volgende dag eerst met ze alle ontbijten ergens , toen smiddags naar dat cafetje wat hebben we gelachen, ik genoot er al van dat we met zo'n mooi vrienden groep 2 dagen zo kon genieten , zeker voor volgend jaar weer . Een herhaling waard , top optreden was het , tot gauw weer , al denk ik dat ,dat in november wordt dan zitten wij een maand in Spanje dus wij moeten jullie nog even overslaan , , Ben heen veel beterschap vanuit hier en ik hoop dat je gauw weer hersteld bent , groetjes lau en Margriet
Rene Rene uit Hoorn heeft geschreven op 27 september 2021 om 16:45
Bijgekomen van een weekend catsaglow in België schrijf ik even een stukje.We werden opgehaald door lau en margriet die ook al jan aker aan boord hadden.Vreemnd om sinds jaren weer eens achterin een auto te zitten en kwam er dan ook achter dat ruim 4 uur teveel is voor mij als oude man.Maar wat was het een leuk weekend dat vergoede alles.We hebben ontzettend gelachen vooral op het laatste terrasje waar de kastelijn steeds het dubbele bracht van wat er besteld werd.Belgische vrienden bedankt voor de gastvrijheid en waarschijnlijk tot volgend jaar het was weer ,n pracht.De klapper was wel twee liedjes van ijsbrand met helmut lottie zoek de beelden maar eens op.
Bijgekomen van een weekend catsaglow in België schrijf ik even een stukje.We werden opgehaald door lau en margriet die ook al jan aker aan boord hadden.Vreemnd om sinds jaren weer eens achterin een auto te zitten en kwam er dan ook achter dat ruim 4 uur teveel is voor mij als oude man.Maar wat was het een leuk weekend dat vergoede alles.We hebben ontzettend gelachen vooral op het laatste terrasje waar de kastelijn steeds het dubbele bracht van wat er besteld werd.Belgische vrienden bedankt voor de gastvrijheid en waarschijnlijk tot volgend jaar het was weer ,n pracht.De klapper was wel twee liedjes van ijsbrand met helmut lottie zoek de beelden maar eens op.
Margriet Margriet uit Wervershoof heeft geschreven op 24 september 2021 om 14:42
Nou daar gingen we weer, op naar Hoogkarspel, de wind was erg koud, Rob en Boudewijn gingen hun handen verwarmen bij Henk want die had een klein kacheltje staan, want met koude vingers speelt het niet zo makkelijk hè, om 18.00 uur begonnen ze te spelen, de stemming zat er al gauw in bij de jeugd, want wat zo leuk was om te zien, ik was aan het dansen met Wilma dacht ik toen er 2 jonge jongens samen gingen dansen naast ons, dat was zo leuk en binnen een paar minuten kwamen de andere jonge jongens bij ons staan en zo was het meer jongere dan oudere die uit hun dak gingen, en ze zongen de liedjes nog mee ook, geweldig toch, de jas ging bij mij gauw uit want door het dansen werd het toch wel warm onder het afdak, er was veel publiek en net als Jan... Lees verder
Nou daar gingen we weer, op naar Hoogkarspel, de wind was erg koud, Rob en Boudewijn gingen hun handen verwarmen bij Henk want die had een klein kacheltje staan, want met koude vingers speelt het niet zo makkelijk hè, om 18.00 uur begonnen ze te spelen, de stemming zat er al gauw in bij de jeugd, want wat zo leuk was om te zien, ik was aan het dansen met Wilma dacht ik toen er 2 jonge jongens samen gingen dansen naast ons, dat was zo leuk en binnen een paar minuten kwamen de andere jonge jongens bij ons staan en zo was het meer jongere dan oudere die uit hun dak gingen, en ze zongen de liedjes nog mee ook, geweldig toch, de jas ging bij mij gauw uit want door het dansen werd het toch wel warm onder het afdak, er was veel publiek en net als Jan hier onder al schrijft, Marcel op vakantie maar Ton en IJsbrand lossen dat wel op.
Nu vandaag dagje rust en morgen met Wilma en René en Jan richting België, weer een gezellig avondje Catsen nou tot morgen zal ik zeggen en rij voorzichtig.
Groetjes Margriet Aker
Jan & Akkie Jan & Akkie uit Hoogkarspel heeft geschreven op 24 september 2021 om 09:40
Deze keer was het buitenoptreden van The Cats Aglow voor ons een thuiswedstrijd, namelijk de verschoven kermis van Hemelvaartsdag naar dit laatste weekend van september. Uitbater Pieter van Bantam had het keurig voor elkaar. Bij de band zelf ontbrak vaste drummer Marcel wegens vakantie. Maar niet getreurd, in The Cats Aglow hebben we twee mannen, zo all-round als ze zijn met hun jarenlange ervaring, die bij hun andere band behalve zanger ook drummer zijn (Ton bij Shorline en IJsbrand bij Paradise). Het was dus regelmatig stuivertje wisselen achter de drums. Ondanks dat het een doordeweekse werkdag was, stroomde het Muziekplein bij Bantam zo goed als vol. Er heerste een heerlijke sfeer waarbij ook flink werd gehost. Al met al weer een zeer geslaagd optreden. De band pakt inmiddels de koffers voor een optreden in België zaterdagavond.
Deze keer was het buitenoptreden van The Cats Aglow voor ons een thuiswedstrijd, namelijk de verschoven kermis van Hemelvaartsdag naar dit laatste weekend van september. Uitbater Pieter van Bantam had het keurig voor elkaar. Bij de band zelf ontbrak vaste drummer Marcel wegens vakantie. Maar niet getreurd, in The Cats Aglow hebben we twee mannen, zo all-round als ze zijn met hun jarenlange ervaring, die bij hun andere band behalve zanger ook drummer zijn (Ton bij Shorline en IJsbrand bij Paradise). Het was dus regelmatig stuivertje wisselen achter de drums. Ondanks dat het een doordeweekse werkdag was, stroomde het Muziekplein bij Bantam zo goed als vol. Er heerste een heerlijke sfeer waarbij ook flink werd gehost. Al met al weer een zeer geslaagd optreden. De band pakt inmiddels de koffers voor een optreden in België zaterdagavond.
gerrit gerrit uit heerhugowaard heeft geschreven op 11 september 2021 om 16:01
wat was het weer super gezellig plus lekker veel publiek en heel goed georganiseerd een dikke 10 , tot de volgende keer, gerrit vader.
wat was het weer super gezellig plus lekker veel publiek en heel goed georganiseerd een dikke 10 , tot de volgende keer, gerrit vader.
Rene Rene uit Hoorn heeft geschreven op 11 september 2021 om 09:44
Gisteravond naar spierdijk waar de organisatie het weer dik voor elkaar had gemaakt. Tjonge tjonge die dokter Lakeman had weer een top geluid neergezet. Wat mij steeds weer opvalt is de vrolijkheid op toneel met de jongens van de band. Speulen en genieten van publiek en van elkaar skitterend joos!
Gisteravond naar spierdijk waar de organisatie het weer dik voor elkaar had gemaakt. Tjonge tjonge die dokter Lakeman had weer een top geluid neergezet. Wat mij steeds weer opvalt is de vrolijkheid op toneel met de jongens van de band. Speulen en genieten van publiek en van elkaar skitterend joos!
Joze en Richard Joze en Richard uit Hoogkarspel heeft geschreven op 5 september 2021 om 12:16
Px Volendam 5 september 2021. Gisteravond richting Volendam waar onze jongens van The Cats Aglow weer mochten optreden. Had een tafel gereserveerd voor 10 personen. Onze lieve vrienden Andrea,Raf,Steven,Maricel,Grace en vriend Ghislaine en Marc uit België waren ook aangekomen we waren blij jullie weer te zien en hebben gezellig aangezeten en genoten van de band met weer de prachtige nummers en Ijsbrand met Grace Scarlett Ribbons zong. Wat waren we blij en jullie gemist mannen Het was een geweldig groot feest in de px ondanks dat je moest zitten maar dat mocht de gezelligheid niet drukken. Wij Richard en ik hebben een onwijs bar gezellige avond gehad met onze lieve vrienden. Bedank px voor de verzorging en Dennis Drum voor de prachtige lichtshow. Jongens van The Cats Aglow jullie waren top Bedankt,Ijsbrand,Ton,Piet,Ben,Boudewijn,Marcel,Rob,Henk en Marten.Tot een volgend optreden. Liefs Joze en Richard.
Px Volendam 5 september 2021.

Gisteravond richting Volendam waar onze jongens van The Cats Aglow weer mochten optreden.
Had een tafel gereserveerd voor 10 personen.
Onze lieve vrienden Andrea,Raf,Steven,Maricel,Grace en vriend Ghislaine en Marc uit België waren ook aangekomen we waren blij jullie weer te zien en hebben gezellig aangezeten en genoten van de band met weer de prachtige nummers en Ijsbrand met Grace Scarlett Ribbons zong.
Wat waren we blij en jullie gemist mannen
Het was een geweldig groot feest in de px ondanks dat je moest zitten maar dat mocht de gezelligheid niet drukken.
Wij Richard en ik hebben een onwijs bar gezellige avond gehad met onze lieve vrienden.
Bedank px voor de verzorging en Dennis Drum voor de prachtige lichtshow.
Jongens van The Cats Aglow jullie waren top
Bedankt,Ijsbrand,Ton,Piet,Ben,Boudewijn,Marcel,Rob,Henk en Marten.Tot een volgend optreden.

Liefs Joze en Richard.
Margriet Margriet uit Wervershoof heeft geschreven op 5 september 2021 om 10:47
We gingen eerst lekker de dijk op daar was al volop feest erg druk, toen om 17.00 richting PX ,,,,,Wat was het weer genieten in volendam, prachtig licht door Dennis en mooi geluid, dan merk je weer dat je in een zaal zit , inplaats van buiten , of in een tent , het was lekker druk , uitverkochte zaal , Jan en Lau weer wat opgenomen , ik maar wat foto's gemaakt , want er mocht nog niet gedanst worden , maar dat was moeilijk dat zag je wel om je heen , ja zitten blijven met deze muziek ppfff moeilijk , rene en Wilma zaten gezellig bij ons aan tafel , het was dus weer een geslaagde avond , nu vrijdag weer , dus zolang duurt het wachten niet groetjes Lau en Margriet
We gingen eerst lekker de dijk op daar was al volop feest erg druk, toen om 17.00 richting PX ,,,,,Wat was het weer genieten in volendam, prachtig licht door Dennis en mooi geluid, dan merk je weer dat je in een zaal zit , inplaats van buiten , of in een tent , het was lekker druk , uitverkochte zaal , Jan en Lau weer wat opgenomen , ik maar wat foto's gemaakt , want er mocht nog niet gedanst worden , maar dat was moeilijk dat zag je wel om je heen , ja zitten blijven met deze muziek ppfff moeilijk , rene en Wilma zaten gezellig bij ons aan tafel , het was dus weer een geslaagde avond , nu vrijdag weer , dus zolang duurt het wachten niet groetjes Lau en Margriet
Jan Groenewoud Jan Groenewoud uit Hoogkarspel heeft geschreven op 5 september 2021 om 01:01
The Cats Aglow laat Volendam swingen. Wat een spetterende show zaterdagavond. Akkie en ik hebben geweldig genoten en velen met ons. In een uitverkocht Cultureel centrum PX in Volendam gaf deze band wederom haar visitekaartje af. Een prima geluid in combinatie met een mooie lichtshow bracht een lekkere sfeer in de zaal. De mannen van de band hadden er duidelijk plezier in. Al met al kan deze keer gesproken worden van een top treden. Voor nu, tot een volgende keer weer.
The Cats Aglow laat Volendam swingen.

Wat een spetterende show zaterdagavond. Akkie en ik hebben geweldig genoten en velen met ons. In een uitverkocht Cultureel centrum PX in Volendam gaf deze band wederom haar visitekaartje af. Een prima geluid in combinatie met een mooie lichtshow bracht een lekkere sfeer in de zaal. De mannen van de band hadden er duidelijk plezier in. Al met al kan deze keer gesproken worden van een top treden. Voor nu, tot een volgende keer weer.
Jan Groenewoud Jan Groenewoud uit Hoogkarspel heeft geschreven op 30 augustus 2021 om 20:51
Zondagmiddag was er wederom een kermis optreden van The Cats Aglow. Deze keer was het in Lutjebroek. Ook hier treden ze al jarenlang met veel succes op. In de tent zat de sfeer er weer goed in. Bovendien gingen flink wat voetjes van de vloer. Ook aan de inwendige mens was goed gedacht. De band werd tijdelijk bij het nummer Be my day uitgebreid met een kleine gitarist, de kleinzoon van Rob. Aankomend talent? De komende weken volgen diverse optredens. Als eerste volgende week in Cats city Volendam zelf. Akkie en ik zijn daarbij. Tot dan.
Zondagmiddag was er wederom een kermis optreden van The Cats Aglow. Deze keer was het in Lutjebroek. Ook hier treden ze al jarenlang met veel succes op. In de tent zat de sfeer er weer goed in. Bovendien gingen flink wat voetjes van de vloer. Ook aan de inwendige mens was goed gedacht. De band werd tijdelijk bij het nummer Be my day uitgebreid met een kleine gitarist, de kleinzoon van Rob. Aankomend talent? De komende weken volgen diverse optredens. Als eerste volgende week in Cats city Volendam zelf. Akkie en ik zijn daarbij. Tot dan.
Rene Rene uit Hoorn heeft geschreven op 30 augustus 2021 om 20:41
We waren te kerremus in Lutjebroek.Personeel en eigenaars hadden het dik voor mekaar maakt. Alle soorten drank maar ook alle soorten eten. Dan de band.De dokter Henk compliment het geluid was puur beter dan in Wervershoof. Prachtige nummers alhoewel er wel erg veel medley, s komen van mij hoeft dat niet perse. Leuker zou zijn wat nieuwe nummers instuderen.Maar ja vaak ontbreekt dit aan tijd. Wij hebben genoten en zien elkaar weer in volendam groeten rene en wilma verdonschot uit Hoorn.
We waren te kerremus in Lutjebroek.Personeel en eigenaars hadden het dik voor mekaar maakt. Alle soorten drank maar ook alle soorten eten. Dan de band.De dokter Henk compliment het geluid was puur beter dan in Wervershoof. Prachtige nummers alhoewel er wel erg veel medley, s komen van mij hoeft dat niet perse. Leuker zou zijn wat nieuwe nummers instuderen.Maar ja vaak ontbreekt dit aan tijd. Wij hebben genoten en zien elkaar weer in volendam groeten rene en wilma verdonschot uit Hoorn.
Jan Groenewoud Jan Groenewoud uit Hoogkarspel heeft geschreven op 18 augustus 2021 om 22:33
Vandaag was na bijna 1 jaar eindelijk weer het eerste optreden van The Cats Aglow tijdens de kermis in het Catsdorp Wervershoof, onder de rook van Medemblik. Het was een buitenconcert wat met een ingericht foodplein erbij goed was verzorgd. De vele fans hadden in ieder geval naar dit optreden uitgekeken. Met een goed gevulde tent klonk het weer vanouds. De nieuwe drummer, Marcel, heeft in ieder geval de vuurdoop prima doorstaan. Al met al weer een mooie start van de optredens buiten. Komende weken volgen de kermisoptredens in Lutjebroek en Hoogkarspel.
Vandaag was na bijna 1 jaar eindelijk weer het eerste optreden van The Cats Aglow tijdens de kermis in het Catsdorp Wervershoof, onder de rook van Medemblik. Het was een buitenconcert wat met een ingericht foodplein erbij goed was verzorgd. De vele fans hadden in ieder geval naar dit optreden uitgekeken. Met een goed gevulde tent klonk het weer vanouds. De nieuwe drummer, Marcel, heeft in ieder geval de vuurdoop prima doorstaan. Al met al weer een mooie start van de optredens buiten. Komende weken volgen de kermisoptredens in Lutjebroek en Hoogkarspel.
Margriet Margriet uit Wervershoof heeft geschreven op 16 augustus 2021 om 22:57
Eindelijk weer een optreden gehad van the cats aglow, eerst bij ons thuis een koppie gedaan , met Wilma en rene , en Jan, en Andrea en ralf en grace met haar ouders kwamen ook even langs , toen op naar Wervershoof, we waren de eerste dus konden mooi plekkie vooraan pakken , ruud uit den haag kwam er ook al gauw bij staan , zo stonden de vaste fans weer bij elkaar , de nieuwe drummer deed het ook goed , en wat was het weer genieten toen ze begonnen , lekker gedanst met ze alle , en de band speelde weer lekker , ze hadden er ook weer zin in , dat kon je wel zien ,de stemming kwam wat moeilijk op gang, maar na een tijdje stond de dansvloer weer vol , het was natuurlijk voor iedereen weer even wennen na zo lang niet meer uitgaan en... Lees verder
Eindelijk weer een optreden gehad van the cats aglow, eerst bij ons thuis een koppie gedaan , met Wilma en rene , en Jan, en Andrea en ralf en grace met haar ouders kwamen ook even langs , toen op naar Wervershoof, we waren de eerste dus konden mooi plekkie vooraan pakken , ruud uit den haag kwam er ook al gauw bij staan , zo stonden de vaste fans weer bij elkaar , de nieuwe drummer deed het ook goed , en wat was het weer genieten toen ze begonnen , lekker gedanst met ze alle , en de band speelde weer lekker , ze hadden er ook weer zin in , dat kon je wel zien ,de stemming kwam wat moeilijk op gang, maar na een tijdje stond de dansvloer weer vol , het was natuurlijk voor iedereen weer even wennen na zo lang niet meer uitgaan en te spelen, maar een geslaagde middag die weer te snel voorbij was, wij nog met Ruud uit eten geweest, was gezellig ruud , nu hopen dat 4 september door mag gaan in volendam , weer genieten van deze goeie band , tot horens weer , groetjes margriet

Agenda

Koninklijk Theater Carré
photo-17 photo-15 photo-16 photo-13 photo-11 photo-12 photo-10 photo-9 photo-7

The Cats Aglow