Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 voor The Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!! En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Andere berichten zullen worden verwijderd! Voor ons *Privacybeleid zie div.
THE CATS AGLOW.
25 berichten.
Jan & Gea... Jan & Gea... uit Middenmeer schreef op 20 november 2018 om 21:26:
Vanmorgen vroeg had ik al een berichtje waar mijn verslag bleef, nou hier komt ie dan !!!! Zaterdag 17 November Volendam. Bepakt en bezakt zaterdagmiddag onderweg naar Volendam, met z'n achten wel te verstaan, we gaan een nachtje logeren in het Bed & Breakfast van de Familie Muhren, Arnold, Vera, Patrick en Jolanda. Gastvrij ontvangen door Patrick, we hadden een blommeke mee voor de lady's, altijd welkom zou ik zeggen. Ingechekt, alle vier kamers gelijk vol, supermooie locatie zo boven de opnamestudio !! Na enige uitleg over het reilen en zeilen en de houserules hebben we in onze eigen huiskamer/keuken effe een bakkie gezet waarna we een korte rondleiding door de studio kregen, niet van Arnold zelf dit keer want die had verplichtingen elders maar door zijn zoon Patrick, niks mis mee, hartstikke interessant. Op tijd weg want we hadden een tafel gereserveerd in de PX voor een optreden van... Lees verder
Vanmorgen vroeg had ik al een berichtje waar mijn verslag bleef, nou hier komt ie dan !!!!

Zaterdag 17 November Volendam.

Bepakt en bezakt zaterdagmiddag onderweg naar Volendam, met z'n achten wel te verstaan, we gaan een nachtje logeren in het Bed & Breakfast van de Familie Muhren, Arnold, Vera, Patrick en Jolanda.
Gastvrij ontvangen door Patrick, we hadden een blommeke mee voor de lady's, altijd welkom zou ik zeggen.
Ingechekt, alle vier kamers gelijk vol, supermooie locatie zo boven de opnamestudio !! Na enige uitleg over het reilen en zeilen en de houserules hebben we in onze eigen huiskamer/keuken effe een bakkie gezet waarna we een korte rondleiding door de studio kregen, niet van Arnold zelf dit keer want die had verplichtingen elders maar door zijn zoon Patrick, niks mis mee, hartstikke interessant.

Op tijd weg want we hadden een tafel gereserveerd in de PX voor een optreden van The Classics, Tony (Pussycat) Wille en natuurlijk hoe kan het ook anders, onze eigen Cats Aglow.
De aftrap werd gedaan door de Classics, wij hadden ze al meer gezien en gehoord, erg leuk, de bekende nummers werden goed ontvangen en ook meegezongen door alle bezoekers.
Tony Wille nam als tweede het podium in beslag, niks veranderd, (niet van dichtbij bekeken) nog steeds het lange blonde haar wat ik me nog goed kan herinneren, ik moet zeggen, klonk nog best goed, ik bedoel, ze is geen twintig(65 heb ik me laten influisteren) meer maar Mississippi kwam er lekker uit.
Tussen de bands door hield DJ Griet de stemming erin.
Last but not least waren de mannen van de Aglow aan de beurt, een heerlijke lange sessie zonder pauze, super genoten natuurlijk, as always !!
Al met al een geslaagde zaterdagavond.
Na afloop even een bezoekje gebracht aan de FEBO, yammieyammie, love een vette bek na een avondje stappen .

In de bed and breakfast nog effe een bakkie gezet waarna we allemaal onze kamer opzochten, 't was weer mooi weest docht ik zo, lekker bedje maar slapen ho maar, vroeg in de ochtend nog effe een hazeslaapje.
Werd wakker van het gerommel in de keuken, ons ontbijt werd opgediend door Cor en Renè, eitjes gekookt, koffie en thee en heerlijke broodjes, vers sapje, smaakte prima, dik voor mekaar dus een aanrader voor degenen die dit ook eens willen meemaken!!
Tas weer ingepakt en onderweg naar de auto werden we opgewacht door Arnold en Vera voor een bakkie koffie, hele gastvrije lieve mensen, bedankt luitjes, is voor herhaling vatbaar. We hebben super genoten bij jullie!!!!!

Nog twee optredens te gaan dit jaar, de Bantam op 15 December, don't miss it !! Wij niet in ieder geval !!
Tot ziens allemaal ....
Leo Leo uit Sint-Maartensdijk schreef op 19 november 2018 om 09:54:
Zaterdag voor het eerst een optreden van Cats aglow mogen bijwonen in het mekka Volendam. Na een paar moeizame nummer(geluidsproblemen) in het begin kwam daarna de stemming er goed in, met een paar mooie meezing afsluiters. Wij vonden het de moeite waard om uit zeeland te komen en hebben van jullie genoten.
Zaterdag voor het eerst een optreden van Cats aglow mogen bijwonen in het mekka Volendam. Na een paar moeizame nummer(geluidsproblemen) in het begin kwam daarna de stemming er goed in, met een paar mooie meezing afsluiters. Wij vonden het de moeite waard om uit zeeland te komen en hebben van jullie genoten.
Jan & Gea... Jan & Gea... uit Middenmeer schreef op 6 november 2018 om 20:55:
Poehpoeh, na een druk weekend even tijd voor mijn verslagje. Zaterdag 3 Nov, de Schoof /Wervershoof. Voor een uitgebreid verslag zie het onderstaande verslag van Joze, heb er weinig aan toe te voegen behalve de aanwezigheid van onze belgische vrienden Jacky en Marleen, voor ons altijd een hoogtepunt. Ook nieuws van het grootouderschap want onze Piet van Doorn is Opa geworden van een kleinzoon Vinnie genaamd, mooi man, geniet ervan, ook felicitaties voor de kersverse ouders natuurlijk !! Zondag Fryslan boppe Bolsward bij Hotel de Groene Weide, Ohhhh geweldige middag/avond gehad, het begon met de Lewis Boys, vier man sterk en wat een pracht, rock and roll van de bovenste plank. Jammer dat we alle pasjes zijn vergeten Edith, toch maar weer terug naar dansles hahaha. Na ruim twee uur was het de beurt aan The Cats Aglow, een uitzinnig publiek en zo heurt het ook, de mannen speelden de... Lees verder
Poehpoeh, na een druk weekend even tijd voor mijn verslagje.
Zaterdag 3 Nov, de Schoof /Wervershoof.
Voor een uitgebreid verslag zie het onderstaande verslag van Joze, heb er weinig aan toe te voegen behalve de aanwezigheid van onze belgische vrienden Jacky en Marleen, voor ons altijd een hoogtepunt.
Ook nieuws van het grootouderschap want onze Piet van Doorn is Opa geworden van een kleinzoon Vinnie genaamd, mooi man, geniet ervan, ook felicitaties voor de kersverse ouders natuurlijk !!

Zondag Fryslan boppe Bolsward bij Hotel de Groene Weide, Ohhhh geweldige middag/avond gehad, het begon met de Lewis Boys, vier man sterk en wat een pracht, rock and roll van de bovenste plank. Jammer dat we alle pasjes zijn vergeten Edith, toch maar weer terug naar dansles hahaha.

Na ruim twee uur was het de beurt aan The Cats Aglow, een uitzinnig publiek en zo heurt het ook, de mannen speelden de sterren van de hemel, al zagen we geen sterren door de dikke rook binnen,is op de foto's jammer genoeg ook goed te zien, we hebben wel genoten en het vele publiek ook.

Kijk wij weten natuurlijk hoe ze spelen maar voor velen was het misschien de eerste keer dat ze een optreden hebben bijgewoond.
Hoorde toch veel positieve berichten, gelukkig versta ik Fries anders weet je nog niks hahahaha.
Er werd toegezegd door organisator Rein aan het begin dat ze een keer terug mochten komen, voor al diegene die dit moois hebben gemist. Mijn Jan heeft er een friese naam aan overgehouden van een jonge knaap die in Jan zijn Ome Auke zag, ik dacht dat Jan een uniek exemplaar was maar in Fryslan huppelt er ook zo èèn rond dus, hahahahaha, dus de hele avond riep hij hey ome Auke, hilarisch weer !!!

De vette bek ontbrak gelukkig ook niet, piepklein snackbarretje even verderop, vol is vol en dat was het ook met allemaal (fries) volk die ook naar het optreden in de Groene Weide waren geweest, ik denk dat we er weer fans bij hebben gekregen, mooi gaan.

Lieve lezers, dit was h'm weer, het volgende optreden is in De PX te Volendam op17 November Nederpop Classics met medewerking van The Cats Aglow, de Classics en Tony Wille van Pussycat, het beloofd een mooi feest te worden.
Wij verheugen ons dubbel want wij verblijven met z'n achten in de Bed en Breakfast van niemand minder dan Arnold en Vera Muhren, zin an !!

Tot ziens allemaal !!
Rein Vallinga Rein Vallinga uit Bolsward schreef op 6 november 2018 om 20:26:
Beste fans, en bandleden van de The Cats Aglow band. Wat heb ik een mooi weekend gehad met The Cats Aglow. Eerst vrijdag 2 november naar de Friese omroep, om daar een mini concert bij te wonen. Zondag 4 november het hoogtepunt voor een uitverkocht huis. Jullie speelden met passie en bezieling de prachtige Cats songs. Ik ben super blij jullie te hebben geboekt op beide locaties in Friesland, en hoop jullie 21 april '19 weer terug te zien in Bolsward. Met warme muzikale Groet, Rein Vallinga
Beste fans, en bandleden van de The Cats Aglow band. Wat heb ik een mooi weekend gehad met The Cats Aglow. Eerst vrijdag 2 november naar de Friese omroep, om daar een mini concert bij te wonen. Zondag 4 november het hoogtepunt voor een uitverkocht huis. Jullie speelden met passie en bezieling de prachtige Cats songs. Ik ben super blij jullie te hebben geboekt op beide locaties in Friesland, en hoop jullie 21 april '19 weer terug te zien in Bolsward.

Met warme muzikale Groet,

Rein Vallinga
René René schreef op 5 november 2018 om 10:52:
Bolsward hoe kan het ook anders die friezen kunnen merakels zingen.wat weer een mooi feestje.
Bolsward hoe kan het ook anders die friezen kunnen merakels zingen.wat weer een mooi feestje.
Joze en Richard Joze en Richard schreef op 4 november 2018 om 22:00:
3 nov 2018 Wervershoof. We werden hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels ter ere van De Schoof in Wervershoof 50 jaar bestond en The Cats. Het podium was ook mooier en ruimer geworden niet zo krap meer voor de jongens van The Cats Aglow die een spetterende gezellige avond gaven en de mooiste nummers van The Cats speelden en die dag van tevoren nog in omroep Fryslan waren uitgenodigt en op tv waren te zien. Het was bar gezellig en wat een feest. Ben ging ook nog uit zijn dak op de bas geweldig. Terwijl ik dit schrijf zijn jullie na een kort nachtje al in Bolsward waar jullie optreden,ik wens jullie daar veel plezier en Richard en ik hebben genoten van jullie jongens.Top was het.Jan Aker maakt zeker weer een mooie compilatie van deze avond Tot een volgend optreden Lieve groet Joze en Richard
3 nov 2018 Wervershoof.

We werden hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels ter ere van
De Schoof in Wervershoof 50 jaar bestond en The Cats.
Het podium was ook mooier en ruimer geworden niet zo krap meer voor de jongens van The Cats Aglow die een spetterende gezellige avond gaven en de mooiste nummers van The Cats speelden en die dag van tevoren nog in omroep Fryslan waren uitgenodigt en op tv waren te zien. Het was bar gezellig en wat een feest. Ben ging ook nog uit zijn dak op de bas geweldig.
Terwijl ik dit schrijf zijn jullie na een kort nachtje al in Bolsward waar jullie optreden,ik wens jullie daar veel plezier en
Richard en ik hebben genoten van jullie jongens.Top was het.Jan Aker maakt zeker weer een mooie compilatie van deze avond
Tot een volgend optreden

Lieve groet Joze en Richard
Joze en RIchard Joze en RIchard schreef op 4 november 2018 om 15:14:
Zaterdag 3 november 2018. Op naar de Schoof in Wervershoof die 50 jaar bestond en onze jongens van The Cats Aglow optraden.We werden al hartelijk ontvangen door Mart bij de kassa Door Ko Aker werden we hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels. Het podium en de zaal zijn ruimer geworden,een hele vooruitgang en voor de band ook die nu ook de ruimte hadden en het kleine podium was nu voor het publiek beschikbaar met mooi uitzicht op de band die vrijdag nog bij Omroep Fryslan uitgenodigd waren en een aantal nummers ten gehore brachten. Het was weer een bar gezellige sfeer in de schoof en de mooiste nummers van The Cats werden weer gespeeld en de jongens maakten er weer een feestje van.Ben ging uit zijn dak met de bas geweldig.Het was weer een super optreden van jullie bedankt. Jan Aker maakt wel weer een mooie compilatie van deze geweldige... Lees verder
Zaterdag 3 november 2018.

Op naar de Schoof in Wervershoof die 50 jaar bestond en onze jongens van The Cats Aglow optraden.We werden al hartelijk ontvangen door Mart bij de kassa
Door Ko Aker werden we hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels.
Het podium en de zaal zijn ruimer geworden,een hele vooruitgang en voor de band ook die nu ook de ruimte hadden en het kleine podium was nu voor het publiek beschikbaar met mooi uitzicht op de band die vrijdag nog bij Omroep Fryslan uitgenodigd waren en een aantal nummers ten gehore brachten.
Het was weer een bar gezellige sfeer in de schoof en de mooiste nummers van The Cats werden weer gespeeld en de jongens maakten er weer een feestje van.Ben ging uit zijn dak met de bas geweldig.Het was weer een super optreden van jullie bedankt.
Jan Aker maakt wel weer een mooie compilatie van deze geweldige avond.Jullie zitten nu om deze tijd al in Bolsward Fr. waar jullie The Cats Aglow optreden na een kort nachtje te hebben gehad. Mijn complimenten om dan weer vroeg uit de veren te moeten en 3 dagen op pad zijn samen. RIchard en ik hebben er weer bar van genoten gisteravond het was Top.
Tot een volgende keer

Lieve groet Joze en Richard xx
Jan, Hoogkarspel Jan, Hoogkarspel schreef op 4 november 2018 om 12:19:
Gisteravond toch nog het optreden van The Cats Aglow in Wervershoof mee kunnen maken. Akkie was in Friesland achtergebleven na de bevalling van dochter Linda gistermiddag. Ik was rechtstreeks vanuit Drachten nog net op tijd. De verandering in De Schoof blijkt een hele verbetering te zijn. Ook een lekker ruim podium voor de band. Na het TV optreden afgelopen vrijdagmiddag (zondagmiddag 13.00 uur de herhaling hiervan op Omroep Fryslan) konden de mannen zich weer helemaal uitleven en gingen alle remmen los waarbij weer flink werd gedanst. Op TV moet je je toch netjes presenteren haha. In ieder geval een geslaagd optreden en Jan Aker heeft weer wat beeldmateriaal erbij. Tot een volgende keer.
Gisteravond toch nog het optreden van The Cats Aglow in Wervershoof mee kunnen maken. Akkie was in Friesland achtergebleven na de bevalling van dochter Linda gistermiddag. Ik was rechtstreeks vanuit Drachten nog net op tijd. De verandering in De Schoof blijkt een hele verbetering te zijn. Ook een lekker ruim podium voor de band. Na het TV optreden afgelopen vrijdagmiddag (zondagmiddag 13.00 uur de herhaling hiervan op Omroep Fryslan) konden de mannen zich weer helemaal uitleven en gingen alle remmen los waarbij weer flink werd gedanst. Op TV moet je je toch netjes presenteren haha. In ieder geval een geslaagd optreden en Jan Aker heeft weer wat beeldmateriaal erbij. Tot een volgende keer.
Jan Aker Jan Aker schreef op 15 oktober 2018 om 00:03:
Wat leuk lieve mensen, al die felicitatie\'s voor mijn verjaardag op FB, dank je wel allemaal. Mijn dag begon al goed even na 0.00 bij The Cats Aglow in Friesland. Ik zat mooi aan een broodje kroket en opeens moest ik het podium op, ze waren me niet vergeten , hoe is het mogelijk. En de hele zaal zong voor mij lang zal ie leven, werd er verlegen van. Mooi allemaal en het optreden was weer uitmuntend, de friezen wisten niet wat ze zagen en hoorden. Wat een feest daar . Zie de compilatie van jawel 10 minuten vanuit St. Nicolaasga op you tube en FB. Alleen maar gezelligheid onder elkaar. Groetjes Jan Aker.
Wat leuk lieve mensen, al die felicitatie\'s voor mijn verjaardag op FB, dank je wel allemaal. Mijn dag begon al goed even na 0.00 bij The Cats Aglow in Friesland. Ik zat mooi aan een broodje kroket en opeens moest ik het podium op, ze waren me niet vergeten , hoe is het mogelijk. En de hele zaal zong voor mij lang zal ie leven, werd er verlegen van. Mooi allemaal en het optreden was weer uitmuntend, de friezen wisten niet wat ze zagen en hoorden. Wat een feest daar . Zie de compilatie van jawel 10 minuten vanuit St. Nicolaasga op you tube en FB. Alleen maar gezelligheid onder elkaar. Groetjes Jan Aker.
Jan & Gea... Jan & Gea... schreef op 14 oktober 2018 om 13:27:
Fryslan Boppe Sint Nicolaasga. Met Pluu en Cor samen de dijk over, we waren er sneller dan verwacht, klein eindje maar, mooi op tijd voor een lekker bakkie bij Sint Nyk en lekker was ie !! De Noord Hollandse fans waren weer goed vertegenwoordigd, tien fans wel te verstaan, niks mis mee toch.... Voor het mooie te weinig kaarten verkocht maar wat een feest kunnen die friezen maken zeg, ondanks de matige opkomst toch een geweldig optreden van TheCatsAglow, evengoed 200% inzet van de mannen, respect guys !! Een lege kruk waar mijn dinnetje had moeten zitten, Pluu en ik hebben je gemist, jammer maarrrrrr Bolsward 4 November is voor ons zwam, je gaat MEE, hoe dan ook !!! Jan Aker jarig vandaag, maak er een mooie dag van samen met je dierbaren !! Aanstaande zaterdag vieren we de verjaardag van Bertus en Hans, samen 120 jaar, we kijken er... Lees verder
Fryslan Boppe Sint Nicolaasga.

Met Pluu en Cor samen de dijk over, we waren er sneller dan verwacht, klein eindje maar, mooi op tijd voor een lekker bakkie bij Sint Nyk en lekker was ie !! De Noord Hollandse fans waren weer goed vertegenwoordigd, tien fans wel te verstaan, niks mis mee toch....

Voor het mooie te weinig kaarten verkocht maar wat een feest kunnen die friezen maken zeg, ondanks de matige opkomst toch een geweldig optreden van TheCatsAglow, evengoed 200% inzet van de mannen, respect guys !!

Een lege kruk waar mijn dinnetje had moeten zitten, Pluu en ik hebben je gemist, jammer maarrrrrr Bolsward 4 November is voor ons zwam, je gaat MEE, hoe dan ook !!!

Jan Aker jarig vandaag, maak er een mooie dag van samen met je dierbaren !!
Aanstaande zaterdag vieren we de verjaardag van Bertus en Hans, samen 120 jaar, we kijken er naar uit, al onze Belgische vrienden zijn aanwezig, zelfs gisterenavond hadden een deel van de belgen de lange rit naar Friesland gemaakt, respect voor jullie hoor !!

Lieve mensen, vergeet geen kaarten te bestellen voor De Schoof in Wervershoof op 3 november, het beloofd weer een mooie avond te worden.

Jantine, leuk dat je na lange tijd weer aanwezig was, pas op jezelf.

Voor iedereen een mooie zonnige zondag gewenst en oant sjen, tot ziens allemaal !!
De foto\'s komen er aan..
René René schreef op 14 oktober 2018 om 11:10:
Het was weer gezellig bij de band niet uitverkocht maar wel genoeg om een feestje te bouwen.Groep noord holland goed vertegenwoordigd en Jan Aker ook weer jaartje ouder geworden 66 jaar is hij alweer.
Het was weer gezellig bij de band niet uitverkocht maar wel genoeg om een feestje te bouwen.Groep noord holland goed vertegenwoordigd en Jan Aker ook weer jaartje ouder geworden 66 jaar is hij alweer.
Veska Veska schreef op 14 oktober 2018 om 07:21:
Hallo cats aglow Wat een feestje in Sintnyk. Jullie kunnen er wel wat van wij gingen vaak Naar the Cats Tribute band uit Volendam. Maar tot mijn verbazing zijn jullie stukken beter Dan hun . Jeetje wat kunnen jullie goed zingen Ik heb echt genoten. Jullie hebben ook zo leuk interactie met jullie plubiek. Ik hoop dat ik jullie nog een keertje ga Zien als mijn gezondheid het toe laat. Het ga jullie goed. Cats aglow
Hallo cats aglow
Wat een feestje in Sintnyk.
Jullie kunnen er wel wat van wij gingen vaak
Naar the Cats Tribute band uit Volendam.
Maar tot mijn verbazing zijn jullie stukken beter
Dan hun . Jeetje wat kunnen jullie goed zingen
Ik heb echt genoten. Jullie hebben ook zo leuk interactie met jullie plubiek. Ik hoop dat ik jullie nog een keertje ga Zien als mijn gezondheid het toe laat. Het ga jullie goed. Cats aglow
Meinard Meinard schreef op 12 oktober 2018 om 18:31:
van harte Piet met je 63e verjaardag en nog vele jaren
van harte Piet met je 63e verjaardag en nog vele jaren
The Cats Aglow The Cats Aglow schreef op 8 oktober 2018 om 22:52:
Fantastische avond gehad bij cafe \"Welkom Bij De Buren\" in Wieringerwerf, heel veel bekende gezichten gezien en zelfs onze fans uit Belgie, Drenthe en de Veluwe waren weer present, door ons altijd zeer gewaardeerd omdat dat toch een heel stuk rijden is!!! Ondanks dat de stroom uitviel en we een 10 minuten niet konden spelen, werd het toch weer een geweldig feest. Van ieder optreden worden foto\'s gemaakt door onze huisfotograaf Jan Leeuw, die dus ook altijd naar onze optredens komt en wat we zeer waarderen, onder het kopje foto\'s kun je kunt dus de hele avond nog even nableven. Leuk dat toch best veel mensen een berichtje achterlaten in het gastenboek om ons te laten weten of je genoten hebt of......niet haha. Tot bij een volgend optreden!!! The Cats Aglow
Fantastische avond gehad bij cafe \"Welkom Bij De Buren\" in Wieringerwerf, heel veel bekende gezichten gezien en zelfs onze fans uit Belgie, Drenthe en de Veluwe waren weer present, door ons altijd zeer gewaardeerd omdat dat toch een heel stuk rijden is!!!
Ondanks dat de stroom uitviel en we een 10 minuten niet konden spelen, werd het toch weer een geweldig feest.
Van ieder optreden worden foto\'s gemaakt door onze huisfotograaf Jan Leeuw, die dus ook altijd naar onze optredens komt en wat we zeer waarderen, onder het kopje foto\'s kun je kunt dus de hele avond nog even nableven.
Leuk dat toch best veel mensen een berichtje achterlaten in het gastenboek om ons te laten weten of je genoten hebt of......niet haha.
Tot bij een volgend optreden!!!
The Cats Aglow
marcel marcel schreef op 7 oktober 2018 om 22:54:
zo,weer een naar avond the cats aglow geweest in wieringerwerf.na eerst een hele omweg te hebben gereden toch eindelijk op plaats van bestemming met vrouwtje lief josefien en vrindin gonda.we werden weer hartelijk ontvangen door de bandleden en alle vaste rouwdies.na een stroom uitval ,werd het toch weer een donders mooie avond..iedereen weer super bedankt en tot een volgende keer.ajju,groetn oet tubbig(tubbergen)
zo,weer een naar avond the cats aglow geweest in wieringerwerf.na eerst een hele omweg te hebben gereden toch eindelijk op plaats van bestemming met vrouwtje lief josefien en vrindin gonda.we werden weer hartelijk ontvangen door de bandleden en alle vaste rouwdies.na een stroom uitval ,werd het toch weer een donders mooie avond..iedereen weer super bedankt en tot een volgende keer.ajju,groetn oet tubbig(tubbergen)
Margriet Margriet schreef op 7 oktober 2018 om 18:55:
Ik heb een prachtige avond gehad vele lieve Cats vrienden gesproken. Waaronder Marcel Asbreuk en Josefien Asbreuk leuk dat jullie er weer waren.Ik vond de avond om vliegen van mij mogen er wel 4 sets komen.Toen het licht uit stonden we ineens in pikkie donker heeft ook wel weer wat.Maar kwamen er al gauw achter dat het niet aan jullie apratuur lag dat het hele dorp zonder stroom zat.IJsbrand dacht ik zal het even door geven aan de mensen. Tja IJsbrand je microfoon zat ook niet meer aan het stroom maar we hoorden jou ook zonder dat ding goed hoor gelukkig gauw weer opgelost en konden jullie weer spelen. Ik ga nu een tijdje naar Spanje naar jou collega luisteren IJsbrand dus zeg ik tot later maar weer Lieve groet aan de band en aan mijn Cats vrienden. Margriet Aker
Ik heb een prachtige avond gehad vele lieve Cats vrienden gesproken.
Waaronder Marcel Asbreuk en Josefien Asbreuk leuk dat jullie er weer waren.Ik vond de avond om vliegen van mij mogen er wel 4 sets komen.Toen het licht uit stonden we ineens in pikkie donker heeft ook wel weer wat.Maar kwamen er al gauw achter dat het niet aan jullie apratuur lag dat het hele dorp zonder stroom zat.IJsbrand dacht ik zal het even door geven aan de mensen.
Tja IJsbrand je microfoon zat ook niet meer aan het stroom maar we hoorden jou ook zonder dat ding goed hoor gelukkig gauw weer opgelost en konden jullie weer spelen.
Ik ga nu een tijdje naar Spanje naar jou collega luisteren IJsbrand dus zeg ik tot later maar weer
Lieve groet aan de band en aan mijn Cats vrienden.
Margriet Aker
Joze en Richard Joze en Richard schreef op 7 oktober 2018 om 13:46:
Wieringerwerf Bij de Buren 6-10-2018 Gisteravond eerst Margriet opgehaald uit Andijk toen richting Bij de Buren in Wieringerwerf waar onze jongens van The Cats Aglow moesten optreden.We waren mooi op tijd,de jongens even begroet zoals ik dat altijd doe. Het werd al aardig druk in de tent en de band speelde het dak eraf bij de buren en weer wat bekenden gesproken en gezien En wat een feest was het,de mooiste nummers kwamen weer voorbij.Onder het spelen viel de stroom uit en Ijsbrand wilde wat zeggen door de microfoon maar die deed het ook niet. Je was ook zo goed te verstaan hoor en de storing was weer snel verholpen,de jongens konden gelukkig weer door spelen. Ik heb weer genoten en gezellig gehad deze avond Margriet weer afgezet in Andijk en Jan reed ook terug met ons Het was weer Top en we zien elkaar weer in De Schoof te... Lees verder
Wieringerwerf Bij de Buren 6-10-2018

Gisteravond eerst Margriet opgehaald uit Andijk toen richting Bij de Buren in Wieringerwerf waar onze jongens van The Cats Aglow moesten optreden.We waren mooi op tijd,de jongens even begroet zoals ik dat altijd doe.
Het werd al aardig druk in de tent en de band speelde het dak eraf bij de buren en weer wat bekenden gesproken en gezien
En wat een feest was het,de mooiste nummers kwamen weer voorbij.Onder het spelen viel de stroom uit en Ijsbrand wilde wat zeggen door de microfoon maar die deed het ook niet.
Je was ook zo goed te verstaan hoor en de storing was weer snel verholpen,de jongens konden gelukkig weer door spelen.
Ik heb weer genoten en gezellig gehad deze avond
Margriet weer afgezet in Andijk en Jan reed ook terug met ons
Het was weer Top en we zien elkaar weer in De Schoof te Wervershoof.

Lieve groet Joze en Richard
Jan, Hoogkarspel Jan, Hoogkarspel schreef op 7 oktober 2018 om 12:11:
Gisteravond weer een optreden van The Cats Aglow meegemaakt. Deze keer in Wieringerwerf. Het klok weer lekker als vanouds. In de 2e set viel de stroom een kwartier uit, overigens in de hele Wieringermeer bleek al gauw. Het massaal opgekomen publiek bleef desondanks tot het einde aanwezig. Zelfs de voorzaal was stampvol. De band was hier voor de eerste keer, maar gezien de opkomst zeker weer voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer weer.
Gisteravond weer een optreden van The Cats Aglow meegemaakt. Deze keer in Wieringerwerf. Het klok weer lekker als vanouds. In de 2e set viel de stroom een kwartier uit, overigens in de hele Wieringermeer bleek al gauw. Het massaal opgekomen publiek bleef desondanks tot het einde aanwezig. Zelfs de voorzaal was stampvol. De band was hier voor de eerste keer, maar gezien de opkomst zeker weer voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer weer.
Jan & Gea... Jan & Gea... schreef op 7 oktober 2018 om 11:30:
Zo......de slaap weer uit de oogjes gewreven, wakker en aan de koffie !! Beter een goede buur dan een verre vriend, dat klopte gisteren bij de Buren in Wieringerwerf, zaaltje ietsie de klein voor zoveel volk maar beregezellig, hoop op een herhaling, komt vast goed. Eerste keer uit zonder peuken. Stoptober, viel niet mee, bij gezelligheid en een borrel hoort een sigaretje maar \'\'I did it\" Karin ook, ROKENNNNN ! Trots op je buur ! En toen ging het licht uit, alles ging uit(behalve de kleren) Stroomstoring door de hele gemeente, leek wel nacht zo donker maar gelukkig was deze niet van lange duur want met een kwartiertje kon de band weer verder, ze speelde met recht de hele gemeente zonder stroom hahahahaha !!!! Wat dan wel weer heeeeeel jammer was, nergens een vette hap te kunnen scoren maar gelukkig een pan soep in de koelkast tja heb je toch... Lees verder
Zo......de slaap weer uit de oogjes gewreven, wakker en aan de koffie !! Beter een goede buur dan een verre vriend, dat klopte gisteren bij de Buren in Wieringerwerf, zaaltje ietsie de klein voor zoveel volk maar beregezellig, hoop op een herhaling, komt vast goed. Eerste keer uit zonder peuken. Stoptober, viel niet mee, bij gezelligheid en een borrel hoort een sigaretje maar \'\'I did it\" Karin ook, ROKENNNNN ! Trots op je buur !

En toen ging het licht uit, alles ging uit(behalve de kleren) Stroomstoring door de hele gemeente, leek wel nacht zo donker maar gelukkig was deze niet van lange duur want met een kwartiertje kon de band weer verder, ze speelde met recht de hele gemeente zonder stroom hahahahaha !!!!

Wat dan wel weer heeeeeel jammer was, nergens een vette hap te kunnen scoren maar gelukkig een pan soep in de koelkast tja heb je toch wat om de trek te stillen.

Over Den Oever naar huus, broer Klaas veilig thuisgebracht en onze buurtjes ook.

Bert en Geja, hoop dat jullie genoten hebben van dit avondje Catsen maar dat kan haast niet anders, nogmaals grote dank voor je Cats verzameling Geja, het is goed terecht gekomen !

Vandaag zouden we naar de Goorn maar er komt geen Ontmoeting, dit optreden is geannuleerd en komt waarschijnlijk in het voorjaar. Uw kaarten kunt U terugbrengen dan word het geld teruggeven en anders blijven de kaarten geldig tot de volgende keer, tis maar effe dat je het weet.

Aanstaande zaterdag gaan we de Afsluitdijk over voor een optreden in Sint Niclaasga bij Zalencenrtum St Nyk, misschien voor velen te ver maar geen nood want 3 Novenmber zijn de mannen te vinden in de Schoof in Wervershoof, ook een aanrader natuurlijk.

Ik ga me even door de vele foto\'s heen ploeteren zodat ze weer op de site kunnen worden geplaatst voor jullie, als je gaat kijken, schrijf wat leuks, hoeft niet lang te zijn maar word zeer gewaardeerd.
Lieve groet vanuit een zonnig Middenmeer !!!

Ps Heb je gemist zwam X
Jan & Gea... Jan & Gea... schreef op 1 oktober 2018 om 16:27:
Bij deze sluit ik me aan bij onderstaand verslag van Jan en Akkie, wij hadden onze buurtjes Hans en Karin mee, heerlijk gegeten en erg gezellig maar geef mij maar lekker het cafe waar je lekker uit je dak kan gaan !!! Tis toch allemaal wat formeler maar zeker een zeer geslaagde avond gehad. Anneke Wassink na lange periode van afwezigheid ook weer van de partij met nicht Lize, ze hebben genoten zo te zien. Lekker zaterdag weer naar het Cafe, de Buren in Wieringerwerf deze keer,en dat geld zeker voor ons, bijna thuiswedstrijd, heerlijk !! Zondag de Goorn bij eetcafe de Ontmoeting, misschien zien we elkaar daar, lieve groetjes uit Middenmeer, foto\'s van gisteren gaan vandaag de deur uit, kunt Uw nog even meegenieten !! Byebye,zwaai,zwaai !!!
Bij deze sluit ik me aan bij onderstaand verslag van Jan en Akkie, wij hadden onze buurtjes Hans en Karin mee, heerlijk gegeten en erg gezellig maar geef mij maar lekker het cafe waar je lekker uit je dak kan gaan !!! Tis toch allemaal wat formeler maar zeker een zeer geslaagde avond gehad. Anneke Wassink na lange periode van afwezigheid ook weer van de partij met nicht Lize, ze hebben genoten zo te zien.
Lekker zaterdag weer naar het Cafe, de Buren in Wieringerwerf deze keer,en dat geld zeker voor ons, bijna thuiswedstrijd, heerlijk !! Zondag de Goorn bij eetcafe de Ontmoeting, misschien zien we elkaar daar, lieve groetjes uit Middenmeer, foto\'s van gisteren gaan vandaag de deur uit, kunt Uw nog even meegenieten !! Byebye,zwaai,zwaai !!!

Agenda

Koninklijk Theater Carré
photo-17 photo-15 photo-16 photo-13 photo-11 photo-12 photo-10 photo-9 photo-7

The Cats Aglow