Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 voor The Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!! En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Andere berichten zullen worden verwijderd! Voor ons *Privacybeleid zie div.
THE CATS AGLOW.
87 berichten.
Margriet Margriet uit Assendelft schreef op 19 mei 2019 om 11:42:
Naar Emmen dit keer voor mij nu dichtbij 5 kwartier rijden dus eindelijk eens lekker kort Het was er niet druk maar oh zo gezellig we waren met Jan en akkelien De mannen speelde weer toppie en na twee nummers was de dansvloer al lekker bezet Dus dat gebeurd niet vaak met de eerste set. En ondanks dat het niet echt druk was werd er de hele avond mee gezongen en gedanst Top van de avond vond ik toch dat Nico veeken weer zo lekker aan het drummen was dat zijn bekken omviel hij keek er zo stom naar kijk maar naar het filmpje op hun site 😂😂. Bediening in de zaal en spotgoed ook nog waar vind je dat nog flesje bier 2 euro Nou was weer een mooie avond Nu wij weer wachten tot Hoogkarspel dat we heen kunnen Maar dan komt Ruud uit den haag ook weer... Lees verder
Naar Emmen dit keer voor mij nu dichtbij 5 kwartier rijden dus eindelijk eens lekker kort Het was er niet druk maar oh zo gezellig we waren met Jan en akkelien De mannen speelde weer toppie en na twee nummers was de dansvloer al lekker bezet Dus dat gebeurd niet vaak met de eerste set. En ondanks dat het niet echt druk was werd er de hele avond mee gezongen en gedanst Top van de avond vond ik toch dat Nico veeken weer zo lekker aan het drummen was dat zijn bekken omviel hij keek er zo stom naar kijk maar naar het filmpje op hun site 😂😂. Bediening in de zaal en spotgoed ook nog waar vind je dat nog flesje bier 2 euro Nou was weer een mooie avond Nu wij weer wachten tot Hoogkarspel dat we heen kunnen Maar dan komt Ruud uit den haag ook weer gezellig langs tijd niet gezien wel gesproken Nou mannen bedankt weer voor deze gezellige avond liefs van Lau en margriet xx
Gerrit Bruijn Gerrit Bruijn schreef op 9 mei 2019 om 12:05:
Rob gefeliciteerd met je verjaardag
Rob gefeliciteerd met je verjaardag
Jan Jan uit Hoogkarspel schreef op 22 april 2019 om 16:41:
Topavond met oa The Cats Aglow in Bolsward. Gistermiddag op weg naar Bolsward gereden, samen met Jan Dirk omdat Akkie moest werken. Het bleek inmiddels helemaal uitverkocht te zijn maar ik had in januari al gereserveerd. De Creedence tribute speelde het eerste deel. Ik moet zeggen dat dit prima klonk en alle hits van CCR kwamen voorbij. Daarna mocht The Cats Aglow de bühne op. Jan Dirk die met mij mee was deze keer zag ze voor het eerst. Nou, die wil nog wel eens terugkomen vertelde hij me terug in de auto. Dat zegt genoeg. Bij beide bands een hossende, dansende en zwaaiende menigte. Daar doe je het als band tenslotte voor. Al met al hebben wij een topavond beleeft.
Topavond met oa The Cats Aglow in Bolsward.

Gistermiddag op weg naar Bolsward gereden, samen met Jan Dirk omdat Akkie moest werken. Het bleek inmiddels helemaal uitverkocht te zijn maar ik had in januari al gereserveerd. De Creedence tribute speelde het eerste deel. Ik moet zeggen dat dit prima klonk en alle hits van CCR kwamen voorbij. Daarna mocht The Cats Aglow de bühne op. Jan Dirk die met mij mee was deze keer zag ze voor het eerst. Nou, die wil nog wel eens terugkomen vertelde hij me terug in de auto. Dat zegt genoeg. Bij beide bands een hossende, dansende en zwaaiende menigte. Daar doe je het als band tenslotte voor. Al met al hebben wij een topavond beleeft.
Jan & Gea... Jan & Gea... uit Middenmeer schreef op 22 april 2019 om 09:20:
Bolsward. Hotel de Groene Weide Eerste Paasdag. Wat een prachtige middag/avond hebben we beleefd in Friesland ! Hij begon bij Edith met koffie, op tijd weg gereden om niks te missen natuurlijk. Vele vaste fans waren weer aanwezig, daar worden wij nou blij van. Veel andere bekende gezichten, helemaal leuk natuurlijk. Zelf een oud dorpsbewoner van ons die nu in Bolsward woont had de moeite genomen om te komen, thanks Margaret, leuk dat jullie er waren. Ook onze familie van Oudenhove waren weer van de partij, respect voor jullie om steeds deze lange reis te maken vanuit Belgie!! Het optreden begon met de Travelinband uit Bolsward, een Tribute aan Creedence Clearwater Revival, geweldig ook al kwamen we voor The Cats, ik vond het super !! Het stokje werd overgenomen door The Cats Aglow, al was het geluid niet super,voortaan toch de eigen boxen maar neerzetten denk?? Het publiek in Friesland... Lees verder
Bolsward. Hotel de Groene Weide Eerste Paasdag.

Wat een prachtige middag/avond hebben we beleefd in Friesland !

Hij begon bij Edith met koffie, op tijd weg gereden om niks te missen natuurlijk. Vele vaste fans waren weer aanwezig, daar worden wij nou blij van. Veel andere bekende gezichten, helemaal leuk natuurlijk. Zelf een oud dorpsbewoner van ons die nu in Bolsward woont had de moeite genomen om te komen, thanks Margaret, leuk dat jullie er waren. Ook onze familie van Oudenhove waren weer van de partij, respect voor jullie om steeds deze lange reis te maken vanuit Belgie!!

Het optreden begon met de Travelinband uit Bolsward, een Tribute aan Creedence Clearwater Revival, geweldig ook al kwamen we voor The Cats, ik vond het super !!

Het stokje werd overgenomen door The Cats Aglow, al was het geluid niet super,voortaan toch de eigen boxen maar neerzetten denk?? Het publiek in Friesland is geweldig gezellig altijd.
Spesjaal foar alle fans in Boalsert, jimme wiene in geweldich publyk, grutte tank foar jimme gastvrijheid, oant sjen by in folgjend optreden !!

De welbekende vette bek hebben we deze keer in Den Oever gehaald, het snackbarretje in Bolsward stond stijfvol. Hoop dat de band genoten hebben van het lekkers wat ze kregen van de kleine Grace, God mag weten wat het was maar het zag er in ieder geval wel lekker uit !!!

Het volgende optreden in Barger Oosterveld(Emmen) moeten wij helaas voorbij laten gaan, wij gaan met onze buren en Jacky en Marleen een paar dagen uitblazen op Texel, kijken er naar uit, word ook gezellig !! In 't Veld hopen we er weer bij te zijn, dit is op 30 Mei, zet h'm in je agenda zou ik zeggen !!

Voor vandaag wensen wij alle lezers een mooie Tweede Paasdag toe, geniet van het mooie weer allemaal, tot kijk !!
Reneverdonschot@msn.com Reneverdonschot@msn.com uit Hoorn schreef op 22 april 2019 om 09:14:
Het was weer een mooi feestje in Friesland wel weer direct naar huis.Pluu en cor naar kolhorn en ria in hoorn afgezet.Mocht weer lekker werken vandaag vanaf 6 uur Dus genieten kan ook in de trein.
Het was weer een mooi feestje in Friesland wel weer direct naar huis.Pluu en cor naar kolhorn en ria in hoorn afgezet.Mocht weer lekker werken vandaag vanaf 6 uur Dus genieten kan ook in de trein.
Jan en Gea... Jan en Gea... uit Middenmeer schreef op 15 april 2019 om 19:05:
Zaterdag 13 April Deurne Cultureel Centrum Den Draai. Tis effe sturen(200km) maar dan heb je ook wat. Edith had om 16.00 uur de koffie bruin, om 17.00 uur vertrokken we richting Hoorn waar we Ria (van Mart) ophaalden, gezellie hoor onderweg. Niks mis met een paar kakelende kippen in de auto, arme Jan hahaha. Klein sneeuwbuitje onderweg mocht de pret niet drukken, hoe meer we richting Brabant kwamen hoe mooier het weer. Onderweg bij de Lucht even opgestoken voor een bakkie en een broodje, hoort erbij toch !!! Mooi op tijd aangekomen in de Zeilberg, de boys waren net aan het soundchecken, dat hadden we alvast maar te pakken. Het wachten was op onze Belgische vrienden Jacky en Marleen, ze hadden twee gasten mee, erg gezellige dames ook, onze andere Belgische vrienden waren ook weer van de partij, ze hebben er wat voor over, net als wij, als je maar... Lees verder
Zaterdag 13 April Deurne Cultureel Centrum Den Draai.

Tis effe sturen(200km) maar dan heb je ook wat.

Edith had om 16.00 uur de koffie bruin, om 17.00 uur vertrokken we richting Hoorn waar we Ria (van Mart) ophaalden, gezellie hoor onderweg. Niks mis met een paar kakelende kippen in de auto, arme Jan hahaha.
Klein sneeuwbuitje onderweg mocht de pret niet drukken, hoe meer we richting Brabant kwamen hoe mooier het weer.
Onderweg bij de Lucht even opgestoken voor een bakkie en een broodje, hoort erbij toch !!!

Mooi op tijd aangekomen in de Zeilberg, de boys waren net aan het soundchecken, dat hadden we alvast maar te pakken.

Het wachten was op onze Belgische vrienden Jacky en Marleen, ze hadden twee gasten mee, erg gezellige dames ook, onze andere Belgische vrienden waren ook weer van de partij, ze hebben er wat voor over, net als wij, als je maar lol hebt !!!

Enthousiast publiek en lekker snel op de dansvloer ook, helemaal leuk, positieve reacties gehoord, mooi gaan.

IJsbrand heeft zijn imago wat opgepimpt in de vorm van een klein stekelbaardje, of ie blijvend is of dat de scheermesjes op waren vertelt het verhaal niet, we zien het aanstaande zaterdag wel.

De avond vloog om, prachtig optreden en dan met name Grace dochter/kleindochter van de Fam Oudenhove, het kleine ding komt altijd mee naar de optredens van The Cats Aglow samen met haar ouders en grootouders, ze zingt alles mee. IJsbrand vroeg haar om samen met hem Scarlet Ribbons te zingen, was zo aandoenlijk en ontroerend, Oma was in tranen, ik snap het helemaal hoor Andrea, had zelf ook een brok in de keel.

Al met al een prachtige avond gehad en velen met mij.

Op de terugweg weer een stuk wegdek weggehaald zeker, het lijkt terug altijd veel korter en sneller. Nog even langs de BP voor een balletje gehakt en wat drinken, hij was heerlijk hè Ria.? Ria bij haar auto afgezet en Edith thuis in Den Oever, inmiddels begonnen de vogels al te fluiten en onze buren gingen te werk.
De wekker stond op 4.50 toen we ons bed inrolden. Voor de band werd het wat later, auto van Ton wilde niet starten, wat een pech en dan te weten dat ze zondagmiddag alweer op moesten draven bij vd Valk voor een dinner dansant, drie dagen bij komen denk !!

Aanstaande zondag 21 April 1e Paasdag gaan we de Afsluitdijk weer over naar Hotel de Groene Weide in Bolsward.
Dat belooft een mooie middag/avond te worden, twee bands treden daar voor Uw op, buiten de Cats Aglow treed er ook een Tribute band van Creedence Clearwater Revival. ''Ik zeg doen'' Uw krijgt er geen spijt van dat weet ik zeker.

Oant Sjen in Friesland !!!!
Margriet Margriet uit Assendelft schreef op 15 april 2019 om 11:13:
Oja en Andrea zo jammer dat wij niet op 21 september naar jullie feestje kunnen komen jullie vonden het ook jammer dat we niet konden en vroeg nog of ik mijn feestje kon verzetten maar het kan echt niet. Ik wordt 60 en heb dus die avond zelf mijn eigen feestje maar met de aglow erbij wordt het gezellig bij jullie en wij komen zeker een andere keer naar jullie toe liefs margriet xx
Oja en Andrea zo jammer dat wij niet op 21 september naar jullie feestje kunnen komen jullie vonden het ook jammer dat we niet konden en vroeg nog of ik mijn feestje kon verzetten maar het kan echt niet. Ik wordt 60 en heb dus die avond zelf mijn eigen feestje maar met de aglow erbij wordt het gezellig bij jullie en wij komen zeker een andere keer naar jullie toe liefs margriet xx
Margriet Margriet uit Assendelft schreef op 15 april 2019 om 11:03:
Wat een mooie avond in Deurne neef Jan aker kwam eerst bij mijn huisje op de Veluwe en reed toen met ons mee toch nog 2 uur rijden maar wel gezelliger als dat je alleen moet rijden de mannen speelde weer prachtig ik moest nog paar foto’s maken van piet zonder bril hahaha nou ze zijn gelukt van de week krijg je ze. Toen onze jongste fan Grace nog optreden met Ijsbrand dat was voor haar oma even te veel dus maar even getroost al met al een mooie avond en die lieve Grace vroeg nog of ze het rode lintje mocht houden TUURLIJK mag jij die houden We waren om 4 uur thuis na een mooie avond liefs van Lau en margriet xx
Wat een mooie avond in Deurne neef Jan aker kwam eerst bij mijn huisje op de Veluwe en reed toen met ons mee toch nog 2 uur rijden maar wel gezelliger als dat je alleen moet rijden de mannen speelde weer prachtig ik moest nog paar foto’s maken van piet zonder bril hahaha nou ze zijn gelukt van de week krijg je ze. Toen onze jongste fan Grace nog optreden met Ijsbrand dat was voor haar oma even te veel dus maar even getroost al met al een mooie avond en die lieve Grace vroeg nog of ze het rode lintje mocht houden TUURLIJK mag jij die houden We waren om 4 uur thuis na een mooie avond liefs van Lau en margriet xx
Rene verdonschot Rene verdonschot uit Hoorn schreef op 14 april 2019 om 23:06:
Thuiswedstrijd vd..valk was decor voor de mannen.Voor mij was het de eerste keer want eerdere editie moest ik werken(wees blij dat je werk hebt)Aan de mannen was weinig te merken dat ze na autopech vanuit Deurne maar paar uur hadden geslapen.Eten prima zitplaatsen zou iets betere opstelling kunnen...al met al prima op zo.b zondagmiddag/avond
Thuiswedstrijd vd..valk was decor voor de mannen.Voor mij was het de eerste keer want eerdere editie moest ik werken(wees blij dat je werk hebt)Aan de mannen was weinig te merken dat ze na autopech vanuit Deurne maar paar uur hadden geslapen.Eten prima zitplaatsen zou iets betere opstelling kunnen...al met al prima op zo.b zondagmiddag/avond
Mieke van neerven Mieke van neerven uit Deurne schreef op 14 april 2019 om 12:14:
Het was gisteren in een woord geweldig in de zeilberg.
Het was gisteren in een woord geweldig in de zeilberg.
Henriette Pisano Henriette Pisano uit Borne schreef op 7 april 2019 om 12:29:
Hallooo allemaal, ja het was wel genieten vorige week in Metropool. Pech was oa dat Fc Twente een belangrijke thuiswedstrijd speelde... anders weet ik van bekenden dat ze er ook geweest waren en aangezien het om 23.30u al stopte, was het na de wedstrijd helaas niet meer de moeite. Een kleine zaal met wel veel enthousiasme onder de aanwezigen. Ook leuk om nadien van mensen te horen dat ze het boven verwachting ontzettend goed vonden. Dat doet me dan zooo goed, geniet ik van !!! En zeker leuk, Gea..om altijd weer bekenden te zien en nu voor jullie vanaf NH wat verder van huis; ik was dit keer vanuit Borne met vrienden Rob & Gabrielle op de fiets. Komende wkn als koorlid en figurant ( edele dame) druk met de "Passiespelen" in Openluchttheater Hertme, maar daarna hopelijk weer tot gauw ziens!!! Vaya con dios.
Hallooo allemaal, ja het was wel genieten vorige week in Metropool. Pech was oa dat Fc Twente een belangrijke thuiswedstrijd speelde... anders weet ik van bekenden dat ze er ook geweest waren en aangezien het om 23.30u al stopte, was het na de wedstrijd helaas niet meer de moeite. Een kleine zaal met wel veel enthousiasme onder de aanwezigen. Ook leuk om nadien van mensen te horen dat ze het boven verwachting ontzettend goed vonden. Dat doet me dan zooo goed, geniet ik van !!! En zeker leuk, Gea..om altijd weer bekenden te zien en nu voor jullie vanaf NH wat verder van huis; ik was dit keer vanuit Borne met vrienden Rob & Gabrielle op de fiets. Komende wkn als koorlid en figurant ( edele dame) druk met de "Passiespelen" in Openluchttheater Hertme, maar daarna hopelijk weer tot gauw ziens!!! Vaya con dios.
Jan, Gea & Ria... Jan, Gea & Ria... uit Middenmeer schreef op 7 april 2019 om 11:53:
Hengelo, vorige week vrijdag. Eerst s'morgens even werken, half vijf uit de veren, gelukkig s'middags vrij om op tijd te kunnen vertrekken, het is niet naast de deur. 16.00 uur Bij Mac Donald en nee niet om te schransen maar om Ria van Mart op te halen, zij was deze keer onze passagier richting de Metropool in Hengelo. Gezellige rit zo met zn drieen, onderweg nog even opgestoken voor een plaspauze, broodje, koffie en een sigaretje, de reis liep voorspoedig. Gekozen voor de dijk van Enkhuizen Lelystad deze keer, druk verkeer maar we hadden geen haast, we arriveerden om zeven uur waar Mart al op ons te wachten. Weer eens wat anders achter de coulissen in de kleedkamer van de Band mogen zitten tot het optreden begon.Gezellige boel hoor ... Eindelijk was het zover, piepklein zaaltje met het voordeel dat ie goed gevuld was. Toch nog wat meer bekende gezichten... Lees verder
Hengelo, vorige week vrijdag.
Eerst s'morgens even werken, half vijf uit de veren, gelukkig s'middags vrij om op tijd te kunnen vertrekken, het is niet naast de deur.

16.00 uur Bij Mac Donald en nee niet om te schransen maar om Ria van Mart op te halen, zij was deze keer onze passagier richting de Metropool in Hengelo.

Gezellige rit zo met zn drieen, onderweg nog even opgestoken voor een plaspauze, broodje, koffie en een sigaretje, de reis liep voorspoedig. Gekozen voor de dijk van Enkhuizen Lelystad deze keer, druk verkeer maar we hadden geen haast, we arriveerden om zeven uur waar Mart al op ons te wachten.

Weer eens wat anders achter de coulissen in de kleedkamer van de Band mogen zitten tot het optreden begon.Gezellige boel hoor ...

Eindelijk was het zover, piepklein zaaltje met het voordeel dat ie goed gevuld was. Toch nog wat meer bekende gezichten gelukkig, zag ze pas toen de rook van de rookmachine enigzins was opgetrokken, dat wil wel in zo een kleine ruimte.

Was een kort optreden van twee sessies van ongeveer een uur maar moet zeggen klonk geweldig en een enthousiast publiek.

Mooi op tijd weer richting Noord Holland over Amsterdam deze keer, gingen als een malle.
Nog even gestopt voor een broodje voor de chauffeur, Ria afgezet in Hoorn en lagen om twee uur in bed, mooie tijd dacht ik, tis meestal vroeg in de morgen bij verre optredens, het was de moeite weer waard.

Aanstaande zaterdag 13 April is weer een verre locatie, namelijke Cultureel Centrum Den Draai in Deurne en op Zondag is voor de lekkerbekken het Diner Dansant in Van der Valk Hoorn, helaas misschien voor sommigen, deze is uitverkocht, wij waren ook te laat, andere keer maar weer dan.

Heb een mooie week en voor allen een mooi Cats weekend gewenst. Tot ziens allemaal !!!
Margriet Margriet uit Assendelft schreef op 26 maart 2019 om 09:45:
Jan leeuw even een berichtje voor jou. Ondanks al die fotografen op een avond. Kijk ik met spanning toe wat jij weer gemaakt heb En ze zijn weer prachtig. Bedankt Jan
Jan leeuw even een berichtje voor jou. Ondanks al die fotografen op een avond. Kijk ik met spanning toe wat jij weer gemaakt heb En ze zijn weer prachtig. Bedankt Jan
Jan & Gea... Jan & Gea... uit Middenmeer schreef op 25 maart 2019 om 18:30:
Jirnsum zaterdag 23 Maart. Wat binne wy moai fuort west net ? Prachtige avond gehad, goed gevulde zaal en enthousiaste Friezen !! Friesland Boppe! De eerste keer is een jaar of zes geleden, weinig publiek, nu wel gelukkig, bijna volle bak in een mooie verbouwde zaal van de Twee Gemeenten. De band was nog maar koud van start toen onze lieve Pluu zich niet lekker voelde, ambu erbij maar gelukkig viel het allemaal erg mee, we konden het feessie voortzetten !! Er werd zichtbaar genoten van de vele mooie Catsnummers die voortreffelijk werden gebracht door onze mannen van The Cats Aglow.Noord Holland was weer goed vertegenwoordigd, ondertiteling zou niet verkeerd zijn daar in Friesland, wat jij Edith hahaha. Na afloop weer de heerlijke vette bek gehaald, I love it. Zondagochtend vroeg in de kooi. De foto's staan er weer op, keuze genoeg met vijf fotografen in de zaal dacht ik... Lees verder
Jirnsum zaterdag 23 Maart.

Wat binne wy moai fuort west net ?
Prachtige avond gehad, goed gevulde zaal en enthousiaste Friezen !! Friesland Boppe!

De eerste keer is een jaar of zes geleden, weinig publiek, nu wel gelukkig, bijna volle bak in een mooie verbouwde zaal van de Twee Gemeenten.

De band was nog maar koud van start toen onze lieve Pluu zich niet lekker voelde, ambu erbij maar gelukkig viel het allemaal erg mee, we konden het feessie voortzetten !!

Er werd zichtbaar genoten van de vele mooie Catsnummers die voortreffelijk werden gebracht door onze mannen van The Cats Aglow.Noord Holland was weer goed vertegenwoordigd, ondertiteling zou niet verkeerd zijn daar in Friesland, wat jij Edith hahaha.

Na afloop weer de heerlijke vette bek gehaald, I love it. Zondagochtend vroeg in de kooi.

De foto's staan er weer op, keuze genoeg met vijf fotografen in de zaal dacht ik zo !!!!!

Het volgende project is Hengelo en wel op vrijdag 29 Maart, denk dat we maar effe gaan kieken. Tot snel allemaal, maak er een mooie week van allemaal !!
Nienke Nienke uit Grou schreef op 25 maart 2019 om 08:47:
De eerste keer bij jullie optreden in Jirnsum. Wow, fantastisch! Hele mooie avond gehad.
De eerste keer bij jullie optreden in Jirnsum. Wow, fantastisch! Hele mooie avond gehad.
Riet Riet uit Kloosterhaar schreef op 24 maart 2019 om 22:42:
Mannen het was geweldig in Irnsum, ik heb een top avond gehad. Groeten Riet en tot een volgende keer.
Mannen het was geweldig in Irnsum, ik heb een top avond gehad.
Groeten Riet en tot een volgende keer.
A. Meijer A. Meijer uit Irnsum schreef op 24 maart 2019 om 18:51:
Een hele mooie avond gehad in de twee gemeenten in irnsum. Veel Herinneringen van 50 jaar terug in de tijd. 49 jaar geleden daar ook mijn man ontmoet. Bedankt cats aglow
Een hele mooie avond gehad in de twee gemeenten in irnsum. Veel Herinneringen van 50 jaar terug in de tijd. 49 jaar geleden daar ook mijn man ontmoet.
Bedankt cats aglow
Jan Aker Jan Aker uit Medemblik schreef op 24 maart 2019 om 15:15:
Irnsum, het Catsdorp in Friesland. Velen mooie herinnering kwamen te boven uit de Cats jaren. De 2 gemeenten was de kroeg waar iedere Catsfan kwam opdagen. Nu velen jaren later in 2019, toch nog weer veel oude bekenden gezien, alleen de kroeg zelf kon je niet meer terug. Grote verbouwing ondergaan , prachtige zaal overigens, maar was toch hetzelfde kaveltje, waar de mannen uit Volendam ons veel plezier gaven. Heel gezellig gister weer bij The Cats Aglow band, de oude Cats tijden werden weer naar boven gehaald, met verhalen van mensen die ik in jaren niet meer gezien had. Ook leuke reacties van mensen di e ik niet kon, en naar mij toe kwamen die vroegen of ik Jan Aker was. Moest natuurlijk wel ja zeggen, anders stond ik te liegen en dat is niet mijn ding. Ze waren heel blij met mij zeiden ze, want ze genoten keer op... Lees verder
Irnsum, het Catsdorp in Friesland. Velen mooie herinnering kwamen te boven uit de Cats jaren. De 2 gemeenten was de kroeg waar iedere Catsfan kwam opdagen. Nu velen jaren later in 2019, toch nog weer veel oude bekenden gezien, alleen de kroeg zelf kon je niet meer terug. Grote verbouwing ondergaan , prachtige zaal overigens, maar was toch hetzelfde kaveltje, waar de mannen uit Volendam ons veel plezier gaven. Heel gezellig gister weer bij The Cats Aglow band, de oude Cats tijden werden weer naar boven gehaald, met verhalen van mensen die ik in jaren niet meer gezien had. Ook leuke reacties van mensen di e ik niet kon, en naar mij toe kwamen die vroegen of ik Jan Aker was. Moest natuurlijk wel ja zeggen, anders stond ik te liegen en dat is niet mijn ding. Ze waren heel blij met mij zeiden ze, want ze genoten keer op keer van de filmpjes die ze voorbij zien komen, ga zo door, want wij kunnen niet elke keer naar The Cats Aglow toe, en zo blijven we de band volgen. Nou een mooier compliment kun je toch niet krijgen.
De weg naar Irnsum toe is ook weer een verhaal apart. Richting Sneek en dan kom ik altijd op de donkere polderwegen waar je geen auto tegen komt . Weet ook wel dat ik verkeerd rij, want op de terug weg zijn er wel gewone wegen voor mij. Gelukkig zie je in de verte nog de grote hoge TV mast van Irnsum en die volgend met vele afslagen , bochten, kuilen in de weg, ook nog afsluitingen kom je ook in het dorp, waar Atje Keulen Deelstra heeft gewoond.
Kortom, weer een avond om naar terug te kijken, Cats for ever....
Jan Jan uit Hoogkarspel schreef op 24 maart 2019 om 12:14:
Lekkere Cats (Aglow) avond in Irnsum Gisteravond was ik zelf voor t eerst in Irnsum. Het bleek inmiddels 6 jaar geleden dat The Cats Aglow hier zelf voor het eerst optraden. Een mooie ruime zaal met heel veel Friese fans ook. Natuurlijk had een aantal West-Friese fans uit NH de oversteek ook gemaakt. Al met al een hele gezellige avond en met weer nieuwe fans erbij. In Friesland kwamen de voetjes dan ook veelvuldig van de vloer. En voor de band betekent zoiets dan juist als “voet aan de grond krijgen” .👍 Ze timmeren momenteel aardig aan de weg door het land. Omdat Akkie haar wekker zondagmorgen vroeg zou gaan was die afwezig en had ik, evenals Hans, een lift van Meinhard waarvoor dank. Tot een volgende keer weer.
Lekkere Cats (Aglow) avond in Irnsum

Gisteravond was ik zelf voor t eerst in Irnsum. Het bleek inmiddels 6 jaar geleden dat The Cats Aglow hier zelf voor het eerst optraden. Een mooie ruime zaal met heel veel Friese fans ook. Natuurlijk had een aantal West-Friese fans uit NH de oversteek ook gemaakt. Al met al een hele gezellige avond en met weer nieuwe fans erbij. In Friesland kwamen de voetjes dan ook veelvuldig van de vloer. En voor de band betekent zoiets dan juist als “voet aan de grond krijgen” .👍 Ze timmeren momenteel aardig aan de weg door het land. Omdat Akkie haar wekker zondagmorgen vroeg zou gaan was die afwezig en had ik, evenals Hans, een lift van Meinhard waarvoor dank. Tot een volgende keer weer.
Rene Rene uit Hoorn schreef op 24 maart 2019 om 10:16:
Na enkele jaren weer terug in irnsum.Veel bekende gezichten maar ook veel nieuwe.Voor pluu nog even de dokter laten komen gelukkig viel het mee.Ik heb haar samen met cor weer veilig thuisgebracht.Daarna ria afgezet bij haar auto in hoorn en snel naar bed de wekker ging weer om half 7....tja Henk Lakeman zegt altijd blij dat je werk hebt maar de slaap haal ik vanmiddag wel weer in.Volgende week hengelo niet aanwezig moet voor straf mee naar Spanje voor 5 dagen...(vind ik verschrikkelijk zal u begrijpen ha ha) Groetjes rene en Wilma vanuit hoorn.
Na enkele jaren weer terug in irnsum.Veel bekende gezichten maar ook veel nieuwe.Voor pluu nog even de dokter laten komen gelukkig viel het mee.Ik heb haar samen met cor weer veilig thuisgebracht.Daarna ria afgezet bij haar auto in hoorn en snel naar bed de wekker ging weer om half 7....tja Henk Lakeman zegt altijd blij dat je werk hebt maar de slaap haal ik vanmiddag wel weer in.Volgende week hengelo niet aanwezig moet voor straf mee naar Spanje voor 5 dagen...(vind ik verschrikkelijk zal u begrijpen ha ha)
Groetjes rene en Wilma vanuit hoorn.

Agenda

Koninklijk Theater Carré
photo-17 photo-15 photo-16 photo-13 photo-11 photo-12 photo-10 photo-9 photo-7

The Cats Aglow