Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 voor The Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!! En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Andere berichten zullen worden verwijderd! Voor ons *Privacybeleid zie div.
THE CATS AGLOW.
67 berichten.
The Cats Aglow The Cats Aglow uit Medemblik heeft geschreven op 1 januari 2022 om 14:55
Wij wensen alle fans en cliënten een heel voorspoedig en een Muzikaal 2022 en hopen u allen weer te zien in het komend jaar!!!
Wij wensen alle fans en cliënten een heel voorspoedig en een Muzikaal 2022 en hopen u allen weer te zien in het komend jaar!!!
Jan en Gea... Jan en Gea... uit Middenmeer heeft geschreven op 23 december 2021 om 20:07
Vanmiddag voorgoed afscheid genomen van onze lieve Pluu, was en mooie dienst met natuurlijk alleen mooie nummers van The Cats. IJsbrand zong live Scarlett Ribbons. Prachtig IJs, brok in de keel. De vele foto''s van Pluu op het beeldscherm tijdens de dienst ,prachtig, of ze er gewoon nog bij was, de tranen stroomden rijkelijk maar dat maakt niet uit, huilen mag. Het is definitief. Ons kluppie heeft allemaal een mooie witte roos op de kist gelegd ! Arnold Muhren en zijn lieve Vera waren er ook bij, wat zou Pluu dit mooi hebben gevonden. Het word een vreemde kerst, toch wel eentje met een zwart randje maar Pluu zou zeggen''en dooooorrrr'' Dat gaan we ook doen maar in ons hart ben en blijf je er gewoon bij horen. Maak er een feestje van daarboven, dat red jij. Vaya Con Dios lieverd, we houden van je.
Vanmiddag voorgoed afscheid genomen van onze lieve Pluu, was en mooie dienst met natuurlijk alleen mooie nummers van The Cats. IJsbrand zong live Scarlett Ribbons. Prachtig IJs, brok in de keel.

De vele foto''s van Pluu op het beeldscherm tijdens de dienst ,prachtig, of ze er gewoon nog bij was, de tranen stroomden rijkelijk maar dat maakt niet uit, huilen mag. Het is definitief.

Ons kluppie heeft allemaal een mooie witte roos op de kist gelegd !

Arnold Muhren en zijn lieve Vera waren er ook bij, wat zou Pluu dit mooi hebben gevonden.

Het word een vreemde kerst, toch wel eentje met een zwart randje maar Pluu zou zeggen''en dooooorrrr'' Dat gaan we ook doen maar in ons hart ben en blijf je er gewoon bij horen.

Maak er een feestje van daarboven, dat red jij.

Vaya Con Dios lieverd, we houden van je.
Jan en Gea... Jan en Gea... uit Middenmeer heeft geschreven op 19 december 2021 om 18:48
De Moeder van ons Catsclanners is niet meer. Onze lieve altijd vrolijke en gekke Pluu heeft het aardse voor het hiernamaals verruild. Zij was degene die altijd het hele zootje bij elkaar hield, altijd in voor een geintje maar ook bij verdrietige zaken stond ze voor ons klaar. Een kaartje, telefoontje of bezoekje, even de armen van haar om onze schouders en wat doet dat een mens goed. Catsfan vanaf het prille begin bij de echte Cats en superfan van haar grote idool the one and only Piet Veerman. Toen ze stopten met optreden was daar The tribute to the catsband en hup Pluu stond weer vooraan om maar niets te hoeven missen van haar favoriete muziek, bij het verschijnen van nog een Tribute band namelijk The Catsaglow kon ze zich daar helemaal in vinden en was altijd van de partij net als wij overigens. Toen corona de kop opstak... Lees meer
De Moeder van ons Catsclanners is niet meer. Onze lieve altijd vrolijke en gekke Pluu heeft het aardse voor het hiernamaals verruild.

Zij was degene die altijd het hele zootje bij elkaar hield, altijd in voor een geintje maar ook bij verdrietige zaken stond ze voor ons klaar. Een kaartje, telefoontje of bezoekje, even de armen van haar om onze schouders en wat doet dat een mens goed.

Catsfan vanaf het prille begin bij de echte Cats en superfan van haar grote idool the one and only Piet Veerman. Toen ze stopten met optreden was daar The tribute to the catsband en hup Pluu stond weer vooraan om maar niets te hoeven missen van haar favoriete muziek, bij het verschijnen van nog een Tribute band namelijk The Catsaglow kon ze zich daar helemaal in vinden en was altijd van de partij net als wij overigens.

Toen corona de kop opstak waren er geen optredens en als de lockdown even werd opgeschort zagen we haar ook niet, toen werd de gezondheid al langzaam steeds een beetje minder, lig weer tussen de klamme lappen zei ze dan.
Wie had kunnen denken dat dit er allemaal achter vandaan zou komen.
Onze Pluu die altijd steevast zei''met mij gaat het goed hoor''

Lieve,lieve schat, alle feestjes zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder jou.

Rust zacht, van je vrienden en vriendinnen..
The Cats Aglow The Cats Aglow uit Medemblik heeft geschreven op 19 december 2021 om 14:02
Pluu Het was een jaar of 15 geleden dat we met de oprichting van The Cats Aglow een nieuw publiek leerden kennen. En dat we kennis maakten met deze muziek van The Cats waarvan de meeste bandleden al bekend mee waren maar zeker niet het enthousiasme van de fans die er op af kwamen. En toen maakten we ook kennis met jou, een rare gekke meid dat spontaan aan het einde van het optreden met “Kansas City” op het podium sprong en heerlijk met ons meedanste en zong. In het begin waren we verrast door jouw spontane actie maar al gauw was deze act al niet meer weg te denken tijdens onze optredens. We hebben jaren van je mogen genieten. Ook van alle attenties die je altijd stuurde als er iemand jarig was of iets te vieren had. Altijd lag er wel een kaartje in de deur met lieve groeten... Lees meer
Pluu

Het was een jaar of 15 geleden dat we met de oprichting van The Cats Aglow een nieuw publiek leerden kennen.
En dat we kennis maakten met deze muziek van The Cats waarvan de meeste bandleden al bekend mee waren maar zeker niet het enthousiasme van de fans die er op af kwamen.
En toen maakten we ook kennis met jou, een rare gekke meid dat spontaan aan het einde van het optreden met “Kansas City” op het podium sprong en heerlijk met ons meedanste en zong.
In het begin waren we verrast door jouw spontane actie maar al gauw was deze act al niet meer weg te denken tijdens onze optredens.
We hebben jaren van je mogen genieten.
Ook van alle attenties die je altijd stuurde als er iemand jarig was of iets te vieren had.
Altijd lag er wel een kaartje in de deur met lieve groeten van jou en Cor.
Je heb je zoveel meegemaakt maar je was altijd zo enthousiast en positief.
Samen met Cor bij onze optredens gaf dat voor ons zo‘n vertrouwd beeld met alle trouwe fans bij elkaar.
Dat was ook het “Cats“ gevoel wat je ons samen met de andere fans gaf.
Wat waren het mooie jaren.
Toen kwam het vreselijke nieuws dat het niet goed met je ging en zachtjes en vredig bent ingeslapen.
Wat zullen we je missen.
We zullen je nooit vergeten.

Dag lieve Pluu,
rust zacht.

We wensen de familie heel veel sterkte toe.

Vaya Con Dios♥️

The Cats Aglow
Ton, Bo, Rob, Marcel, Ben, Mart, Piet, Henk en IJsbrand
arend arend uit tilburg heeft geschreven op 11 november 2021 om 17:40
van het mooie nummer In Heaven, zou ik graag de juiste text hebben. maar kan hem niet vinden op internet. niet onder cats a glow of jan aker. als iemand hem wel heeft zou je hem dan met mij willen delen. dankje
van het mooie nummer In Heaven, zou ik graag de juiste text hebben. maar kan hem niet vinden op internet. niet onder cats a glow of jan aker. als iemand hem wel heeft zou je hem dan met mij willen delen. dankje
Joze en Richard Joze en Richard uit Hoogkarspel heeft geschreven op 8 november 2021 om 09:33
Wognum 7 november 2021 Gistermiddag richting Wognum waar The Cats Aglow in Cafe Stam een optreden gaf na een rustpauze van een maand. Rond 16.30 begon het optreden van de jongens met de mooiste nummers zoals Mr.Brown,Daybreak,enz. Het was niet al te druk maar wel gezellig. Wij hebben er van genoten deze avond. Bedankt Ijsbrand,Ton,Piet,Ben,Marcel,Boudewijn,Rob,Marten en Henk. Tot in de Schoof in Wervershoof Liefs Joze,Richard en Bianca.
Wognum 7 november 2021

Gistermiddag richting Wognum waar The Cats Aglow in Cafe Stam een optreden gaf na een rustpauze van een maand.
Rond 16.30 begon het optreden van de jongens met de mooiste nummers zoals Mr.Brown,Daybreak,enz.
Het was niet al te druk maar wel gezellig.
Wij hebben er van genoten deze avond.
Bedankt Ijsbrand,Ton,Piet,Ben,Marcel,Boudewijn,Rob,Marten en Henk.
Tot in de Schoof in Wervershoof

Liefs Joze,Richard en Bianca.
The Cats Aglow The Cats Aglow heeft geschreven op 28 juni 2013 om 11:29
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 . Hallo Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!!En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Berichten die niets met The Cats Aglow te maken hebben horen dan ook op de site van het betreffende orkest waar het bericht voor bedoeld is en worden dan ook op ons gastenboek verwijderd, dit om verwarring te voorkomen. THE CATS AGLOW
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 .
Hallo Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!!En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Berichten die niets met The Cats Aglow te maken hebben horen dan ook op de site van het betreffende orkest waar het bericht voor bedoeld is en worden dan ook op ons gastenboek verwijderd, dit om verwarring te voorkomen. THE CATS AGLOW

Agenda

Koninklijk Theater Carré
photo-17 photo-15 photo-16 photo-13 photo-11 photo-12 photo-10 photo-9 photo-7

The Cats Aglow