Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 voor The Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!! En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Andere berichten zullen worden verwijderd! Voor ons *Privacybeleid zie div.
THE CATS AGLOW.
30 berichten.
Margriet Margriet schreef op 7 oktober 2018 om 18:55:
Ik heb een prachtige avond gehad vele lieve Cats vrienden gesproken. Waaronder Marcel Asbreuk en Josefien Asbreuk leuk dat jullie er weer waren.Ik vond de avond om vliegen van mij mogen er wel 4 sets komen.Toen het licht uit stonden we ineens in pikkie donker heeft ook wel weer wat.Maar kwamen er al gauw achter dat het niet aan jullie apratuur lag dat het hele dorp zonder stroom zat.IJsbrand dacht ik zal het even door geven aan de mensen. Tja IJsbrand je microfoon zat ook niet meer aan het stroom maar we hoorden jou ook zonder dat ding goed hoor gelukkig gauw weer opgelost en konden jullie weer spelen. Ik ga nu een tijdje naar Spanje naar jou collega luisteren IJsbrand dus zeg ik tot later maar weer Lieve groet aan de band en aan mijn Cats vrienden. Margriet Aker
Ik heb een prachtige avond gehad vele lieve Cats vrienden gesproken.
Waaronder Marcel Asbreuk en Josefien Asbreuk leuk dat jullie er weer waren.Ik vond de avond om vliegen van mij mogen er wel 4 sets komen.Toen het licht uit stonden we ineens in pikkie donker heeft ook wel weer wat.Maar kwamen er al gauw achter dat het niet aan jullie apratuur lag dat het hele dorp zonder stroom zat.IJsbrand dacht ik zal het even door geven aan de mensen.
Tja IJsbrand je microfoon zat ook niet meer aan het stroom maar we hoorden jou ook zonder dat ding goed hoor gelukkig gauw weer opgelost en konden jullie weer spelen.
Ik ga nu een tijdje naar Spanje naar jou collega luisteren IJsbrand dus zeg ik tot later maar weer
Lieve groet aan de band en aan mijn Cats vrienden.
Margriet Aker
Joze en Richard Joze en Richard schreef op 7 oktober 2018 om 13:46:
Wieringerwerf Bij de Buren 6-10-2018 Gisteravond eerst Margriet opgehaald uit Andijk toen richting Bij de Buren in Wieringerwerf waar onze jongens van The Cats Aglow moesten optreden.We waren mooi op tijd,de jongens even begroet zoals ik dat altijd doe. Het werd al aardig druk in de tent en de band speelde het dak eraf bij de buren en weer wat bekenden gesproken en gezien En wat een feest was het,de mooiste nummers kwamen weer voorbij.Onder het spelen viel de stroom uit en Ijsbrand wilde wat zeggen door de microfoon maar die deed het ook niet. Je was ook zo goed te verstaan hoor en de storing was weer snel verholpen,de jongens konden gelukkig weer door spelen. Ik heb weer genoten en gezellig gehad deze avond Margriet weer afgezet in Andijk en Jan reed ook terug met ons Het was weer Top en we zien elkaar weer in De Schoof te... Lees verder
Wieringerwerf Bij de Buren 6-10-2018

Gisteravond eerst Margriet opgehaald uit Andijk toen richting Bij de Buren in Wieringerwerf waar onze jongens van The Cats Aglow moesten optreden.We waren mooi op tijd,de jongens even begroet zoals ik dat altijd doe.
Het werd al aardig druk in de tent en de band speelde het dak eraf bij de buren en weer wat bekenden gesproken en gezien
En wat een feest was het,de mooiste nummers kwamen weer voorbij.Onder het spelen viel de stroom uit en Ijsbrand wilde wat zeggen door de microfoon maar die deed het ook niet.
Je was ook zo goed te verstaan hoor en de storing was weer snel verholpen,de jongens konden gelukkig weer door spelen.
Ik heb weer genoten en gezellig gehad deze avond
Margriet weer afgezet in Andijk en Jan reed ook terug met ons
Het was weer Top en we zien elkaar weer in De Schoof te Wervershoof.

Lieve groet Joze en Richard
Jan, Hoogkarspel Jan, Hoogkarspel schreef op 7 oktober 2018 om 12:11:
Gisteravond weer een optreden van The Cats Aglow meegemaakt. Deze keer in Wieringerwerf. Het klok weer lekker als vanouds. In de 2e set viel de stroom een kwartier uit, overigens in de hele Wieringermeer bleek al gauw. Het massaal opgekomen publiek bleef desondanks tot het einde aanwezig. Zelfs de voorzaal was stampvol. De band was hier voor de eerste keer, maar gezien de opkomst zeker weer voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer weer.
Gisteravond weer een optreden van The Cats Aglow meegemaakt. Deze keer in Wieringerwerf. Het klok weer lekker als vanouds. In de 2e set viel de stroom een kwartier uit, overigens in de hele Wieringermeer bleek al gauw. Het massaal opgekomen publiek bleef desondanks tot het einde aanwezig. Zelfs de voorzaal was stampvol. De band was hier voor de eerste keer, maar gezien de opkomst zeker weer voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer weer.
Jan & Gea... Jan & Gea... schreef op 7 oktober 2018 om 11:30:
Zo......de slaap weer uit de oogjes gewreven, wakker en aan de koffie !! Beter een goede buur dan een verre vriend, dat klopte gisteren bij de Buren in Wieringerwerf, zaaltje ietsie de klein voor zoveel volk maar beregezellig, hoop op een herhaling, komt vast goed. Eerste keer uit zonder peuken. Stoptober, viel niet mee, bij gezelligheid en een borrel hoort een sigaretje maar \'\'I did it\" Karin ook, ROKENNNNN ! Trots op je buur ! En toen ging het licht uit, alles ging uit(behalve de kleren) Stroomstoring door de hele gemeente, leek wel nacht zo donker maar gelukkig was deze niet van lange duur want met een kwartiertje kon de band weer verder, ze speelde met recht de hele gemeente zonder stroom hahahahaha !!!! Wat dan wel weer heeeeeel jammer was, nergens een vette hap te kunnen scoren maar gelukkig een pan soep in de koelkast tja heb je toch... Lees verder
Zo......de slaap weer uit de oogjes gewreven, wakker en aan de koffie !! Beter een goede buur dan een verre vriend, dat klopte gisteren bij de Buren in Wieringerwerf, zaaltje ietsie de klein voor zoveel volk maar beregezellig, hoop op een herhaling, komt vast goed. Eerste keer uit zonder peuken. Stoptober, viel niet mee, bij gezelligheid en een borrel hoort een sigaretje maar \'\'I did it\" Karin ook, ROKENNNNN ! Trots op je buur !

En toen ging het licht uit, alles ging uit(behalve de kleren) Stroomstoring door de hele gemeente, leek wel nacht zo donker maar gelukkig was deze niet van lange duur want met een kwartiertje kon de band weer verder, ze speelde met recht de hele gemeente zonder stroom hahahahaha !!!!

Wat dan wel weer heeeeeel jammer was, nergens een vette hap te kunnen scoren maar gelukkig een pan soep in de koelkast tja heb je toch wat om de trek te stillen.

Over Den Oever naar huus, broer Klaas veilig thuisgebracht en onze buurtjes ook.

Bert en Geja, hoop dat jullie genoten hebben van dit avondje Catsen maar dat kan haast niet anders, nogmaals grote dank voor je Cats verzameling Geja, het is goed terecht gekomen !

Vandaag zouden we naar de Goorn maar er komt geen Ontmoeting, dit optreden is geannuleerd en komt waarschijnlijk in het voorjaar. Uw kaarten kunt U terugbrengen dan word het geld teruggeven en anders blijven de kaarten geldig tot de volgende keer, tis maar effe dat je het weet.

Aanstaande zaterdag gaan we de Afsluitdijk over voor een optreden in Sint Niclaasga bij Zalencenrtum St Nyk, misschien voor velen te ver maar geen nood want 3 Novenmber zijn de mannen te vinden in de Schoof in Wervershoof, ook een aanrader natuurlijk.

Ik ga me even door de vele foto\'s heen ploeteren zodat ze weer op de site kunnen worden geplaatst voor jullie, als je gaat kijken, schrijf wat leuks, hoeft niet lang te zijn maar word zeer gewaardeerd.
Lieve groet vanuit een zonnig Middenmeer !!!

Ps Heb je gemist zwam X
Jan & Gea... Jan & Gea... schreef op 1 oktober 2018 om 16:27:
Bij deze sluit ik me aan bij onderstaand verslag van Jan en Akkie, wij hadden onze buurtjes Hans en Karin mee, heerlijk gegeten en erg gezellig maar geef mij maar lekker het cafe waar je lekker uit je dak kan gaan !!! Tis toch allemaal wat formeler maar zeker een zeer geslaagde avond gehad. Anneke Wassink na lange periode van afwezigheid ook weer van de partij met nicht Lize, ze hebben genoten zo te zien. Lekker zaterdag weer naar het Cafe, de Buren in Wieringerwerf deze keer,en dat geld zeker voor ons, bijna thuiswedstrijd, heerlijk !! Zondag de Goorn bij eetcafe de Ontmoeting, misschien zien we elkaar daar, lieve groetjes uit Middenmeer, foto\'s van gisteren gaan vandaag de deur uit, kunt Uw nog even meegenieten !! Byebye,zwaai,zwaai !!!
Bij deze sluit ik me aan bij onderstaand verslag van Jan en Akkie, wij hadden onze buurtjes Hans en Karin mee, heerlijk gegeten en erg gezellig maar geef mij maar lekker het cafe waar je lekker uit je dak kan gaan !!! Tis toch allemaal wat formeler maar zeker een zeer geslaagde avond gehad. Anneke Wassink na lange periode van afwezigheid ook weer van de partij met nicht Lize, ze hebben genoten zo te zien.
Lekker zaterdag weer naar het Cafe, de Buren in Wieringerwerf deze keer,en dat geld zeker voor ons, bijna thuiswedstrijd, heerlijk !! Zondag de Goorn bij eetcafe de Ontmoeting, misschien zien we elkaar daar, lieve groetjes uit Middenmeer, foto\'s van gisteren gaan vandaag de deur uit, kunt Uw nog even meegenieten !! Byebye,zwaai,zwaai !!!
Jan en Akkie Jan en Akkie schreef op 30 september 2018 om 22:33:
Wij zijn net terug van een zeer geslaagd en uitverkocht optreden van The Cats Aglow bij Van der Valk in Hoorn. Deze keer heel veel nieuwe gezichten gezien en daarentegen wat minder van de normaliter vaste schare. Ook was er een bus vol met Volendammers, heel toepasselijk, ene familie Veerman, die een feestje hielden met de muziek van The Cats Aglow. In ieder geval weer zeer geslaagd en een prima buffet. Als we het zo inschatten gezien het enthousisme, komt er vast weer een vervolg hierop bij Van der Valk. Volgend weekend ook weer twee optredens, zaterdag Wieringerwerf en zondag De Goorn. De fans kunnen flink aan de bak dus.
Wij zijn net terug van een zeer geslaagd en uitverkocht optreden van The Cats Aglow bij Van der Valk in Hoorn. Deze keer heel veel nieuwe gezichten gezien en daarentegen wat minder van de normaliter vaste schare. Ook was er een bus vol met Volendammers, heel toepasselijk, ene familie Veerman, die een feestje hielden met de muziek van The Cats Aglow. In ieder geval weer zeer geslaagd en een prima buffet. Als we het zo inschatten gezien het enthousisme, komt er vast weer een vervolg hierop bij Van der Valk. Volgend weekend ook weer twee optredens, zaterdag Wieringerwerf en zondag De Goorn. De fans kunnen flink aan de bak dus.
Margriet Margriet schreef op 15 september 2018 om 15:23:
Wauw mannen wat weer mooi om te horen na het zien van de filmpjes En natuurlijk de foto’s Wat een mensen die toch allemaal fans zijn van jullie en van de Cats muziek Het was voor mij weer genieten vanaf de bank door riet haar filmpjes . En als ik al die foto’s bekijk zie ik alleen maar blije mensen . Nou ik hoop dat ik er weer gauw bij kan zijn en live genieten van jullie optredensw Groetjes margriet aker xx
Wauw mannen wat weer mooi om te horen na het zien van de filmpjes En natuurlijk de foto’s Wat een mensen die toch allemaal fans zijn van jullie en van de Cats muziek Het was voor mij weer genieten vanaf de bank door riet haar filmpjes . En als ik al die foto’s bekijk zie ik alleen maar blije mensen . Nou ik hoop dat ik er weer gauw bij kan zijn en live genieten van jullie optredensw Groetjes margriet aker xx
Riet Riet schreef op 10 september 2018 om 13:46:
Mannen bedankt voor een geweldige mooi optreden in Tubbergen, tot een volgende keer. Groetjes.
Mannen bedankt voor een geweldige mooi optreden in Tubbergen, tot een volgende keer.
Groetjes.
Pluu en Cor Pluu en Cor schreef op 10 september 2018 om 11:02:
Nou heel kort dan .Mijn stembanden zijn op vakantie .En lieve Gea bedankt weer voor je mooie verslag .en Super weekend
Nou heel kort dan .Mijn stembanden zijn op vakantie .En lieve Gea bedankt weer voor je mooie verslag .en Super weekend
The Cats Aglow The Cats Aglow schreef op 28 juni 2013 om 11:29:
Dit gastenboek is er sinds 30mei 2008Hallo Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!! Groetjes.En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Berichten die niets met The Cats Aglow te maken hebben horen dan ook op de site van het betreffende orkest waar het bericht voor bedoeld is en worden dan ook op ons gastenboek verwijderd, dit om verwarring te voorkomen. THE CATS AGLOW

Dit gastenboek is er sinds 30mei 2008

Hallo Cats Aglow fans,

Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!! Groetjes.

En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Berichten die niets met The Cats Aglow te maken hebben horen dan ook op de site van het betreffende orkest waar het bericht voor bedoeld is en worden dan ook op ons gastenboek verwijderd, dit om verwarring te voorkomen.
THE CATS AGLOW

Agenda

Koninklijk Theater Carré
photo-17 photo-15 photo-16 photo-13 photo-11 photo-12 photo-10 photo-9 photo-7

The Cats Aglow