Biografie

biografieThe Cats Aglow brengen al jaren de welbekende Palingsound van The Cats weer terug naar het theaters en Podiums van Nederland en ver daar buiten. 

Er vallen in elk geval genoeg hits ten gehore te brengen want daarvan scoorden The Cats er nogal wat. Al die evergreens worden met liefde en vakmanschap nu naar het podium gebracht door
The Cats Aglow Tribute die zich vernoemen naar het succesalbum met daarop hun grootste hit
‘One Way Wind’. Maar natuurlijk hoor je ook gloedvolle uitvoeringen van al die andere hits waarmee de originele band destijds Volendam definitief op de kaart zette. Waaronder ‘Lea’, ‘Why’, ‘Magical Mystery Morning’, ‘Where Have I Been Wrong’, ‘Let’s Dance’, ‘Vaya Con Dios’, ‘Sailing Home’ en ‘The Jukebox’.

De liefde en het respect voor het repertoire hoor je terug als de doorgewinterde muzikanten die deel uitmaken van The Cats Aglow Tribute je mee terug nemen naar de hoogtijdagen van The Cats.

Dit zijn de leden van The Cats Aglow:

Gitaar en Leadvocals: IJsbrand van Belleghem.  
Percussie Leadvocals:
Ton Vendel.
Keyboard en Strings vocals
: Boudewijn van Buuren.
Slagwerk vocals: Marcel van der Heijden.
Basgitaar: Ben Koole
Keyboard vocals: Piet van Doorn.
Sologitaar vocals: Rob van Enkhuizen.
Technische leiding en geluidsman: Henk Lakeman

Deze top muzikanten zetten met hun jarenlange ervaring als eerbetoon aan deze Volendamse groep een live act neer met muziek uit een tijd die, zoals bewezen, nooit is weggeweest.