Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 voor The Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!! En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Andere berichten zullen worden verwijderd! Voor ons *Privacybeleid zie div.
THE CATS AGLOW.
46 berichten.
Jan & Akkie Jan & Akkie uit Hoogkarspel schreef op 17 maart 2019 om 12:30:
Gisteravond hebben we een avondje Palingpop meegemaakt in een uitverkochte dancing Marlene in Heerhugowaard. Volle bak dus waar Jan & Annie en The Cats Aglow optraden. De sfeer zat er goed in de hele avond. Zowel bij de BZN fans als Cats fans. Deze unieke combinatie is voor 9 november nogmaals geboekt om de avond te vullen. De poster is al gedrukt zo bleek bij de uitgang. Tot een volgende keer weer.
Gisteravond hebben we een avondje Palingpop meegemaakt in een uitverkochte dancing Marlene in Heerhugowaard. Volle bak dus waar Jan & Annie en The Cats Aglow optraden. De sfeer zat er goed in de hele avond. Zowel bij de BZN fans als Cats fans. Deze unieke combinatie is voor 9 november nogmaals geboekt om de avond te vullen. De poster is al gedrukt zo bleek bij de uitgang. Tot een volgende keer weer.
Jan & Gea... Jan & Gea... uit Middenmeer schreef op 11 maart 2019 om 18:10:
Maar weer even dansen over de toetsen, jullie hebben nog 3 verslagen tegoed, wees niet bang maak ze niet te lang..........alhoewel, ligt aan mijn inspiratie. De Brink Obdam, prima locatie, stijfvol en dat voor de eerste keer, zoals IJsbrand die avond zei, jullie waren een skoftig publiek, true al heeft dat bij ongs ook een andere betekenis. Zelfs familie van mien Johnny gespot, helemaal leuk, zien we die ok nog es. Mooi feessie weest !! Eeklo Belgiè. Wat een pokke end rijden, gezellie met zwam, die zorgde voor de snooi (snoep) Mooi op tijd aangekomen, hoefde nu net als twee jaar geleden niet te rennen om op tijd te komen. Je ken van de Belgen zeggen wat je wil maar wat een enthousiast publiek, ze klapten voor de liedjes na de liedjes en zelfs tijdens, geweldig. Meet en Greet na afloop, of de mannen heuse BNers waren hahahaha, al dat... Lees verder
Maar weer even dansen over de toetsen, jullie hebben nog 3 verslagen tegoed, wees niet bang maak ze niet te lang..........alhoewel, ligt aan mijn inspiratie.

De Brink Obdam, prima locatie, stijfvol en dat voor de eerste keer, zoals IJsbrand die avond zei, jullie waren een skoftig publiek, true al heeft dat bij ongs ook een andere betekenis. Zelfs familie van mien Johnny gespot, helemaal leuk, zien we die ok nog es. Mooi feessie weest !!

Eeklo Belgiè.

Wat een pokke end rijden, gezellie met zwam, die zorgde voor de snooi (snoep)
Mooi op tijd aangekomen, hoefde nu net als twee jaar geleden niet te rennen om op tijd te komen.
Je ken van de Belgen zeggen wat je wil maar wat een enthousiast publiek, ze klapten voor de liedjes na de liedjes en zelfs tijdens, geweldig.
Meet en Greet na afloop, of de mannen heuse BNers waren hahahaha, al dat volk wilde met hun op de foto, leken de echte Cats wel, te leuk gewoon !! Ook even aandacht geschonken aan onze Pluu die op deze dag 65 kaarsjes mocht uitblazen, zoveel volk komt er van je leven niet op je verjaardag. Bofferd !!
De ene helft van ons groepie(s) bleef slapen de andere terug naar huis, weer dat P.... end rijden, heb altijd het idee dat we terug een stuk overslaan, lijkt altijd korter.
Nog even koffie met een broodje onderweg, lang leve de benzinepompen die 24/7 open blijven.
Vier uur s'morgens in de kooi, eindelijk maar het was het dubbel en dwars waard, geen spijt van in ieder geval !! Tot over twee jaar maar weer.

Last but not least Schouwburg 't Park in Hoorn.

Arnold Muhren himself had de eer om de band aan te kondigen, al vraag ik me af of iedereen wel in de gaten had dat het de master himself was hahahaha .
Het grijsgehalte was zeer hoog, gelukkig is mijn vriendin kapster hahaha.
Voor de oudere ouderen is een cafe tot s'nachts niet te doen, dit was hun kans mooi zitten en luusteren en dat deden ze ook, zelf kan ik moeilijk stil zitten met bepaalde nummers maar ik heb me netjes gedragen, ben niet op de stoel beland of zo.
Het klonk prachtig.
Liefdes bloeien op bij optredens en zelfs een heus huwelijksaanzoek van drummer Nico Veeken aan zijn lief, ze heeft JA gezegd, van harte gefeliciteerd beiden. Het tweede huwelijksaanzoek overigens, is ook al eens
door een fan gedaan in Wervershoof.De dame vroeg de Heer, ook hij zei JA. Ik blijf hoop houden whahahahahaha !! Ik zie h'm op z'n voorhoofd wijzen haha !!
Scarlet Ribbons werd deze middag door IJsbrand opgedragen aan zijn dochters Kelly en Melissa, kippevelmomentje weer.

De nagelnieuwe LIVE CD van de CatsAglow werd bij dit optreden ook gepresenteerd, moet eerlijk bekennen, nog niet geluisterd, shame maar komt goed, liggen er vier in huis dus kan niet misgrijpen.!!!

Aanstaande zaterdag Dancing Marlene Heerhugowaard. Palingpop Grande finale met Jan Keizer, Annie Schilder (BZN) en natuurlijk The Cats Aglow, er zijn nog kaarten, dit wil je niet missen natuurlijk, zie jullie daar..
Toch ietsie langer geworden dan ik wilde maarja who cares(ik niet) !!

Fijne (werk)week en tot kijk.
PS Vergeet niet het mooie verslag van Melissa, dochter van IJsbrand te lezen !! Heb het naar het gasten boek gekopieerd !!!
Wilma Wilma uit Hoorn schreef op 11 maart 2019 om 13:50:
Wat hebben we een vreselijke gezellige middag gehad. Pluu en Cor om een bakkie met.....iets lekkers. Ook de familie van Texel en Amsterdam druppelde binnen. Met z`n allen richting het Park. Mooi de auto`s in de garage zodat alle kapsels in de plooi bleven, want er stond een harde woei. Moeder genoot zichtbaar van alle nummers die ik vroeger thuis grijs gedraaid heb. Na een kleine onderbreking van de drummer die vriendinnetje Marianne ten huwelijk vroeg. (gefeliciteerd) Bof-bipsen. En heel veel geluk saampies. Lang verhaal kort: heel erg genoten. En na afloop heerlijk naar de Chinees, waar we verjaardag vierde van nichtje Emily die al jarig geweest was, maar zo kregen we mooi vuurwerk aan tafel.Hihihi Tot Zaterdag dan maar
Wat hebben we een vreselijke gezellige middag gehad.
Pluu en Cor om een bakkie met.....iets lekkers.
Ook de familie van Texel en Amsterdam druppelde binnen. Met z`n allen richting het Park. Mooi de auto`s in de garage zodat alle kapsels in de plooi bleven, want er stond een harde woei. Moeder genoot zichtbaar van alle nummers die ik vroeger thuis grijs gedraaid heb. Na een kleine onderbreking van de drummer die vriendinnetje Marianne ten huwelijk vroeg. (gefeliciteerd) Bof-bipsen. En heel veel geluk saampies. Lang verhaal kort: heel erg genoten. En na afloop heerlijk naar de Chinees, waar we verjaardag vierde van nichtje Emily die al jarig geweest was, maar zo kregen we mooi vuurwerk aan tafel.Hihihi Tot Zaterdag dan maar
Ingrid Ingrid uit Hoogkarspel schreef op 11 maart 2019 om 13:22:
Wat heb ik genoten van jullie prachtig optreden in het Park in Hoorn. En wat een heerlijke repetoir, ik ging weer terug naar mijn jeugd. Ook een compliment aan Rob van Enkhuizen, een lust om naar te kijken. In 1 woord geweldig.
Wat heb ik genoten van jullie prachtig optreden in het Park in Hoorn.
En wat een heerlijke repetoir, ik ging weer terug naar mijn jeugd.
Ook een compliment aan Rob van Enkhuizen, een lust om naar te kijken. In 1 woord geweldig.
Gerrit Bruijn Gerrit Bruijn schreef op 11 maart 2019 om 12:14:
Mannen bedankt voor de geweldige show in het Park samen met Ria een geweldige middag toch weer anders dan in een zaal waar ik dan af en toe langs kom met de benodigde papieren .Na afloop nog even na ge noten van een diner een geslaagde ( regen ) dag
Mannen bedankt voor de geweldige show in het Park samen met Ria een geweldige middag toch weer anders dan in een zaal waar ik dan af en toe langs kom met de benodigde papieren .Na afloop nog even na ge noten van een diner een geslaagde
( regen ) dag
The Cats Aglow The Cats Aglow schreef op 28 juni 2013 om 11:29:
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 . Hallo Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!!En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Berichten die niets met The Cats Aglow te maken hebben horen dan ook op de site van het betreffende orkest waar het bericht voor bedoeld is en worden dan ook op ons gastenboek verwijderd, dit om verwarring te voorkomen. THE CATS AGLOW

Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 .


Hallo Cats Aglow fans,

Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!!

En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Berichten die niets met The Cats Aglow te maken hebben horen dan ook op de site van het betreffende orkest waar het bericht voor bedoeld is en worden dan ook op ons gastenboek verwijderd, dit om verwarring te voorkomen.
THE CATS AGLOW

Agenda

Koninklijk Theater Carré
photo-17 photo-15 photo-16 photo-13 photo-11 photo-12 photo-10 photo-9 photo-7

The Cats Aglow