Schrijf een nieuw bericht in ons Gastenboek.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 voor The Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!! En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Andere berichten zullen worden verwijderd! Voor ons *Privacybeleid zie div.
THE CATS AGLOW.
47 berichten.
Nel Ruiter Nel Ruiter uit Heerhugowaard schreef op 20 augustus 2019 om 12:00:
Lieve bandleden, Ik ben een zus van Kees Wokke uit Heerhugowaard en wil met dit bericht laten weten dat jullie toppers zijn,jullie hebben 10 augustus de familie een onvergetelijke dag bezorgd met het prachtige optreden,Kees is gek op de muziek van de Cats doordat hijzelf niet meer naar een optreden kan komen,kwamen jullie bij hem, super in een woord,mooi dat jullie dat hebben gedaan voor mijn broer en verdere familie bedankt nogmaals.
Lieve bandleden,
Ik ben een zus van Kees Wokke uit Heerhugowaard en wil met dit bericht laten weten dat jullie toppers zijn,jullie hebben 10 augustus de familie een onvergetelijke dag bezorgd met het prachtige optreden,Kees is gek op de muziek van de Cats doordat hijzelf niet meer naar een optreden kan komen,kwamen jullie bij hem, super in een woord,mooi dat jullie dat hebben gedaan voor mijn broer en verdere familie bedankt nogmaals.
Ruud Ruud uit Den Haag schreef op 12 augustus 2019 om 13:11:
Een beetje laat maar toch nog even een berichtje van mij:weer een onvergetelijke middag/avond beleefd in Medemblik.Topoptreden van the Cats Aglow.En ook fijn om alle bandleden weer eens te spreken.En natuurlijk ook Henk en Mart.Het was de reis naar Noord Holland dubbel en dwars waard!Leuk om vele bekenden te heben gezien en gesproken .Vooral Margriet!Ik weet nog niet wanneer ik weer kom maar dat gaat zeker gebeuren.Allemaal de hartelijke groeten uit Den Haag
Een beetje laat maar toch nog even een berichtje van mij:weer een onvergetelijke middag/avond beleefd in Medemblik.Topoptreden van the Cats Aglow.En ook fijn om alle bandleden weer eens te spreken.En natuurlijk ook Henk en Mart.Het was de reis naar Noord Holland dubbel en dwars waard!Leuk om vele bekenden te heben gezien en gesproken .Vooral Margriet!Ik weet nog niet wanneer ik weer kom maar dat gaat zeker gebeuren.Allemaal de hartelijke groeten uit Den Haag
Joze en Richard Joze en Richard uit Hoogkarspel schreef op 6 augustus 2019 om 13:51:
The Cats Aglow op het ponton bij Brakeboer 5 Augustus 2019. Met zijn drieën richting Medemblik,we waren er al vroeg. De jongens waren al bezig met opbouwen.Bianca en ik zaten mooi op het bankje aan een bakkie en Richard moest aan de bak. Onze vrienden uit België waren met Grace er ook weer gezellig bij en vrienden die er zijn. Voordat de jongens begonnen met spelen was het al aardig druk 4 sets werden er gespeeld met de mooiste nummers. Wat een feest was het aan de Oosterhaven met een klein regen buitje dus de jongens moesten snel hun instrumenten bedekken en Boudewijn was zelf maar onder het zeil gekropen Grace zong samen met IJsbrand het prachtige Scarlet Ribbons geweldig hoe ze het doet voor zo,n groot publiek. Ton met zijn bril op zijn neus keek je er later dat je hem af niet scheel er van.Jack die de afkondiging... Lees verder
The Cats Aglow op het ponton bij Brakeboer 5 Augustus 2019.

Met zijn drieën richting Medemblik,we waren er al vroeg.
De jongens waren al bezig met opbouwen.Bianca en ik zaten mooi op het bankje aan een bakkie en Richard moest aan de bak.
Onze vrienden uit België waren met Grace er ook weer gezellig bij en vrienden die er zijn.
Voordat de jongens begonnen met spelen was het al aardig druk
4 sets werden er gespeeld met de mooiste nummers.
Wat een feest was het aan de Oosterhaven met een klein regen buitje dus de jongens moesten snel hun instrumenten bedekken en Boudewijn was zelf maar onder het zeil gekropen
Grace zong samen met IJsbrand het prachtige Scarlet Ribbons geweldig hoe ze het doet voor zo,n groot publiek.
Ton met zijn bril op zijn neus keek je er later dat je hem af niet scheel er van.Jack die de afkondiging deed geweldig hoe dat weer aan elkaar praatte.
Cats Aglow het was weer top Bianca en ik hebben weer genoten.Nog even gezellig aangezeten met de hele ploeg en wat en gegeten.
Thuis nog even met Richard een borreltje gedaan en 3.00 plat.
Cats Aglow het was een super middag/avond.Bedankt en tot 25 augustus bij Brakeboer aan de Oosterhaven 😘👍🎹🥁🎸🎤🎼😻
Hans Hans uit Nieuwe Niedorp schreef op 6 augustus 2019 om 12:27:
Met Ron en Lien naar Medemblik is al jaren een happening eerst naar de markt om een nieuwe jurk en een zak pinda's. En dan op naar Brakeboer voor het optreden van de Catsaglow ze waren weer geweldig. Er waren deze keer wel een paar mindere gezellige mensen aanwezig maar we moesten het er maar mee doen. Ook nog wat Tribute fans aanwezig maar die zijn na het optreden om, dus geen Tribute meer verstandige keus. Tip voor Brakeboer zet de volgende keer een paar piskruizen neer dan heb je minder tumult bij de toiletten en drinken de mannen nog meer pils.
Met Ron en Lien naar Medemblik is al jaren een happening eerst naar de markt om een nieuwe jurk en een zak pinda's.
En dan op naar Brakeboer voor het optreden van de Catsaglow ze waren weer geweldig.
Er waren deze keer wel een paar mindere gezellige mensen aanwezig maar we moesten het er maar mee doen.
Ook nog wat Tribute fans aanwezig maar die zijn na het optreden om, dus geen Tribute meer verstandige keus.
Tip voor Brakeboer zet de volgende keer een paar piskruizen neer dan heb je minder tumult bij de toiletten en drinken de mannen nog meer pils.
Jan & Gea... Jan & Gea... uit Middenmeer schreef op 6 augustus 2019 om 12:27:
Goedemorgen lieve lezers. Voor de verslagen van Middenbeemster en Wogmeer verwijs ik jullie naar onderstaande verslagen van Jan Groenewoud en Joze en Richard, heb er niets aan toe te voegen !!! Maar dan............. gisteren in/bij dat kleine cafe aan de haven, ongekend deze keer. Eerst natuurlijk even met mn dinnetje een rondje over de markt en effe terrassen zoals alle jaren, hoort erbij, niets gekocht behalve vreetwerk hahaha maar dat maakt niks uut. We waren ietwat te vroeg, weinig volk nog maar dat veranderde snel, een bult volk en het zonnetje scheen. Wat heb je nog meer te wensen. Een extra lang optreden deze keer, kan ons niet lang genoeg duren natuurlijk, lekker vier sets van een uur, veel bekenden maar ook vreemde gezichten, die waarschijnlijk dachten, waar zijn we nu in beland, ook vanaf de voorbij varende boten vriendelijk zwaaiende mensen. De Belgische vrienden Raf, Andrea, Grace en vrienden... Lees verder
Goedemorgen lieve lezers.
Voor de verslagen van Middenbeemster en Wogmeer verwijs ik jullie naar onderstaande verslagen van Jan Groenewoud en Joze en Richard, heb er niets aan toe te voegen !!!

Maar dan............. gisteren in/bij dat kleine cafe aan de haven, ongekend deze keer.
Eerst natuurlijk even met mn dinnetje een rondje over de markt en effe terrassen zoals alle jaren, hoort erbij, niets gekocht behalve vreetwerk hahaha maar dat maakt niks uut.

We waren ietwat te vroeg, weinig volk nog maar dat veranderde snel, een bult volk en het zonnetje scheen. Wat heb je nog meer te wensen.
Een extra lang optreden deze keer, kan ons niet lang genoeg duren natuurlijk, lekker vier sets van een uur, veel bekenden maar ook vreemde gezichten, die waarschijnlijk dachten, waar zijn we nu in beland, ook vanaf de voorbij varende boten vriendelijk zwaaiende mensen.

De Belgische vrienden Raf, Andrea, Grace en vrienden van hun waren ook weer present maar ook vrienden van ons uit Zuid-Afrika kwamen een kijkje nemen, leuk Carina en Marlies, nu weten jullie ook Why The Cats, jullie hebben het met eigen ogen kunnen aanschouwen wat een feest het is, hopen jullie nog te zien voor jullie weer naar huis gaan !!!!!

Dit was er echt weer èèn voor in de boeken, wat een succes, even een donker wolkje met water mocht de pret niet drukken, de mannen speelden gewoon verder, hoezo bikkels.
Boudewijn verdween zelfs helemaal onder een zeil, net naar de kapper weest zeker hahaha !!

Ook deze keer een gastoptreden van onze jongste fan uit Belgie Grace, fantastisch lieverd, super gedaan hoor. Scarlet Ribbons heeft voor ons nu een hele speciale betekenis...
OOK BEN mocht weer even A fool never learns voordragen, hij is LEUK vooral omdat onze grote man hem doet. Ton die bril dan hahahahahahahahahaha, dat je de weg over het ponton nog kon vinden met die dikke glazen, met gevaar voor eigen leven dat dan wel weer hahahaha!!

Met pijn in ons hart, benen en rug van het lange staan kwam er een eind aan deze avond en dan die afkondiging van Jack Brakenboer hahahaha, heb met slap gelachen, de grote godvers waren niet van de lucht, moet kunnen anno 2019 en het was geen zondag dus dat zien we door de vingers voor deze keer !!!
Mochten jullie na het lezen denken daar had ik bij moeten zijn, er komt een herhaling en wel op 25 Augustus aanstaande, wederom op het Ponton zorg dat je erbij bent, je zult er zeker geen spijt van krijgen !!!!!


Lieve lezers denken jullie erover om in September nog een weekendje weg te boeken kies voor Belgie in het weekend van 21 September, Het concert van The Cats Aglow staat in het teken van STA OP TEGEN KANKER en is ten behoeve van
de Kankerbestrijding, er kan niet genoeg onderzoek gedaan worden naar deze nare ziekte waar helaas ook wij mee te maken hebben gehad en niet voor iedereen is de uitkomst goed zoals bij ons !!!!!!

Ik weet het. ik hou er mee op, weer veel te lang hahahahahaha!!
Lieve groet voor allen en tot 25 augustus in Medemblik.
Vaya Con Dios (Ga met God) speciaal voor Jack hahahaha!!!
Margriet Margriet uit Assendelft schreef op 6 augustus 2019 om 00:49:
Wat een feest was het weer in Medemblik en wat speelde jullie weer goed .en we werden verwend met 4 sets . En het zonnetje was er ook weer bij wat een mazzel hebben we toch elk jaar weer . Ruud uit den haag ook weer gezellig erbij .leuk je weer te zien en gesproken te hebben Ruud nou weer even wachten tot 25 augustus en dan weer genieten Ik zeg tot dan allemaal. Groetjes Lau en Margriet xx
Wat een feest was het weer in Medemblik en wat speelde jullie weer goed .en we werden verwend met 4 sets . En het zonnetje was er ook weer bij wat een mazzel hebben we toch elk jaar weer . Ruud uit den haag ook weer gezellig erbij .leuk je weer te zien en gesproken te hebben Ruud nou weer even wachten tot 25 augustus en dan weer genieten Ik zeg tot dan allemaal. Groetjes Lau en Margriet xx
The Cats Aglow The Cats Aglow schreef op 28 juni 2013 om 11:29:
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 . Hallo Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!!En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Berichten die niets met The Cats Aglow te maken hebben horen dan ook op de site van het betreffende orkest waar het bericht voor bedoeld is en worden dan ook op ons gastenboek verwijderd, dit om verwarring te voorkomen. THE CATS AGLOW
Dit gastenboek is er sinds 30 mei 2008 .
Hallo Cats Aglow fans, Wij houden steeds 2 pagina's van ons gastenboek in de lucht!!!!En het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Berichten die niets met The Cats Aglow te maken hebben horen dan ook op de site van het betreffende orkest waar het bericht voor bedoeld is en worden dan ook op ons gastenboek verwijderd, dit om verwarring te voorkomen. THE CATS AGLOW

Agenda

Koninklijk Theater Carré
photo-17 photo-15 photo-16 photo-13 photo-11 photo-12 photo-10 photo-9 photo-7

The Cats Aglow