Eerste veld uw naam:
Tweede veld uw e-mailadres:
Derde veld mag e.v.t. het adres van uw website:


 E-mail *
 Website(niet verplicht) *
 
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(21)
>
(21) Kees&Jeannette
Mon, 3 July 2017 22:12:18

Was weer een schitterend optreden gisteren bij de Fam. Mol in Wijdenes met de Cats Aglow band.
En dat ook nog op onze 35ste trouwdag.
Iedereen bedankt voor de felicitaties en natuurlijk de band bedankt voor de verrassing die er was voor Jeannette met Walk trough the fields, en Daybreak en Rob bedankt voor het lenen van je gitaar.
We hebben er onwijs van genoten!
Groeten Kees&Jeannette

(20) margriet
Mon, 3 July 2017 12:52:00

na een lange rit vanaf Gelderland ,richting Medemblik om neef jan op te halen ,toen richting Wijdenes ,weg afgesloten ppff zo doende eerste set gemist, maar toen we er eenmaal waren en al die mensen zagen staan , denk je gelijk wat is het toch mooi dat er zoveel mensen van de cats muziek houden ,en natuurlijk van deze goeie band
en Henk lakenman bedankt voor je cadeau nu eentje in auto op de hoedeplank en eentje voor thuis, en Henk [ je voelde er niks van toch????] hahaha jij snapt wat ik bedoel
nou weer lekker genoten ,en op naar Medemblik en weer hopen op mooi weer net als zondag
groetjes margriet

(19) Gea & Jan
Sun, 2 July 2017 22:32:45

Vandaag opgehaald door Renè en Edith,effe koppie doen samen bij Fooks en Carine,altijd gezellig natuurlijk.
In kolone naar Wijdenes,op naar het Dijkfeest aldaar,tevens was dit de verjaardag van de organisator van dit tweejaarlijkse evenement Piet Mol,wij hadden als vaste fans een prachtig kado mee genomen,een paar heuse Catsklompen beschilderd met de orginele kattenkop van The Cats,gemaakt door onze eigen huisschilder Kees Danenberg.
Het publiek was in grote getale toegestroomd om dit heugelijke feit met Piet en zijn vrouw mee te vieren,nogmaals proficiat.Het ontbrak ons aan niets,droog zonnig weer met ietwat One Way Wind maar dat mocht de pret niet drukken,ook voor de hongerigen onder ons was er een patatwagen aanwezig,drie man achter de bakplaat,ze konden het bijna niet aan zo druk was het,mooi gaan zou ik zeggen.
Tevens was dit de trouwdag van Kees en Jeannette Danenberg,fans van het eerste uur,vandaag precies 35 jaar getrouwd en nog steeds gelukkig met elkaar.Kees had als verrassing voor zijn vrouw geregeld dat hij het nummer I walk trough the fields mocht meespelen op de gitaar,en jawel hoor U raad het al droog houden was er niet bij bij Jeannette,mascara uitgelopen enz,hahahaha,liefde is...............
Al met al een prachtige middag/avond gehad,wij bedanken alle mensen die dit mogelijk gemaakt hebben hartelijk voor hun inzet om dit mogelijk te maken,het opruimen was al begonnen voor we allen richting huis vertrokken,ze doen het toch maar even.
Oja Jeannette,mijn jas zit al achter het raampje hoor,vlek viel best mee,alles wat onder het jasje zat was ook rood van de ketchup hahahaha.
Voor Edith ook even een tip voor de volgende keer,even opletten als je voor de spiegel staat,volgende keer zeg ik niet dat je je blouse binnenste buiten aan heb hoor,OH SHIT,mocht het niet vermelden,sorry zwam!!!!
Even een paar weekjes om bij te komen voor ons allen en de mannen van de band,op 28 Juli het volgende optreden in het Wapen van Wogmeer in Wogmeer,bijkomen is er niet bij deze keer want drie dagen later is het weer feest in Medemblik bij Brakenboer op het welbekende ponton in de haven aldaar.
Lieve lezers en fans dit was hm weer voor deze keer,voor allen die vakantie hebben,vergeet niet te genieten en voor de werkenden onder ons,maak er wat van !! Tot de volgende keer allemaal!!!
(18) Joze en Richard
Mon, 26 June 2017 13:59:15

Wat wil je nog meer als je 60 wordt en dat je eigen band The Cats Aglow optreed op je verjaardag geweldig toch
Het was een gezellige middag/avond bij v/d Valk Hoorn
Wat heb ik genoten en heerlijk gegeten,gezellig met mijn mannetje,dochter,schoonzoon en onze buurtjes een super avond gehad
De jongens nog mij toe gezongen en ik heb nog een lekker fles wijn gekregen van ze.
Heb nog felicitaties in ontvangst mogen nemen van fans
Ik heb een top avond gehad.
Ijsbrand,Ton,Rob,Nico,Ben,Boudewijn,Piet en Henk bedankt voor een super mooie avond het was geweldig
Wie weet tot gauw.

Liefs Joze en Richard


(17) Gea & Jan..
Mon, 26 June 2017 10:22:25

Van der Valk in Hoorn,life and cooking met The Cats Aglow,weer eens wat anders,ik denk dat er in het voorgerecht tamme kastanjes of slakken geserveerd werden,het duurde namelijk even voor de gasten los kwamen,lekker gegeten,dat dan wel weer maar als ik mag kiezen ga ik liever naar een zaaltje,kroeg of buitenoptreden van de band,had het gevoel me te moeten inhouden terwijl we altijd uit ons dak gaan.
Na het heerlijke toetjesbuffet werd het gelukkig allemaal iets losser en werd er weer lekker gedanst en meegeblert,als altijd.
Eèn jarige in ons midden deze avond en èèn bijna jarige,van harte Josè en Ada,nog vele jaren mooie Catsmuziek gewenst.
Al met al vonden de gasten het heel leuk en vooral lekker.
Aanstaande zondag hebben we het Dijkfeest in Wijdenes bij Piet Mol,altijd gezellig,hopen op mooi droog en zonnig weer dan gaan we weer los,even een tip,neem een jasje of vest mee,altijd One Way Wind daar.lieve lezers,heb een mooie (werk)week en tot ziens bij èèn van de komende optredens,de foto's zijn onderweg,lieve groet van ons uit Middenmeer.

(16) Jan en Akkie
Sun, 25 June 2017 22:35:27

Zojuist weer een optreden van The Cats Aglow meegemaakt. Deze keer bij Van der Valk in Hoorn. De band heeft er weer wat moois van gemaakt met bovendien een mooie nieuwe lichtinstallatie. Dat kleed het geheel wel meer aan ja. Stukje bij beetje perfectioneren, een goed streven. Volgende week nog het dijkfeest in Wijdenes en dan voor een aantal mensen een welverdiende vakantie. Tot een volgende keer weer.

(15) margriet
Mon, 19 June 2017 17:27:20

het was een mooie middagavond in twisk
prachtige locatie.mooi weer ,en voor eten en drinken was er ook voor ieder wat wils
de mannen kregen het publiek weer gauw op de dansvloer[in dit geval het grasveld]
ik moest weer terug de dijk over naar gelderland, inplaats van een gele auto had ik een zwarte ,wat een vliegen ppff
maar volgende dag geboend en klaar , het was me het ritje weer
waard tot de volgende keer, en veel succes in hoorn
groetjes margriet

(14) Gea !
Mon, 19 June 2017 10:46:41

Wat ik even vergeet is het bedanken van de bewoners en het personeel van 't Twiskerslot,bedankt voor jullie goede zorgen,jullie waren TOP !!

(13) Gea & Jan
Mon, 19 June 2017 10:43:48

Na de mooie woorden van ''t Twiskerslot wil ik jullie mijn eigen verslag niet onthouden.
Geen vaderdag als andere dit jaar,voor het eerst raakte ik niet met een paar haringen en gerookte poon naar mijn eigen vader,vreemde gewaarwording,komt nooit meer terug,met mij nog een paar vrienden die deze dag voortaan een andere invulling moeten gaan geven,het is zoals het is,ze worden heel erg gemist !!!

Deze dag begon in onze achtertuin met onze buurtjes Hans en Karin en onze vrienden Renè en Zwam(Edith)
Even een bakkie doen voor we onderweg gingen naar Twisk,de voormalige woonplaats en woonadres van Wibi Soerjadi,'t Twiskerslot,ik moet zeggen,wat een prachtige ambiance voor een tuinfeest,BBQ en optreden van The Cats Aglow. Buiten het zonnetje waren onze Belgische vrienden wel de meest welkome gasten deze avond,heerlijk dat jullie er weer bij waren.
Naast een aantal bekende gezichten,zelfs uit Spanje,leuk Tom dat je er weer eens bij was, ook heel veel vreemde gezichten,voor ons althans,hoop dat dit tuingebeuren hun goedkeuring wegdragen kon maar daar ben ik van overtuigd,het was wederom een topavond.
Het mooie avondzonnetje,gezellige mensen en heerlijk eten,leuke zitjes,je kon kiezen,voor ieder wat wils.wie wil dit nou niet,wij hebben het meegemaakt in ieder geval.
Gelukkig waren er ook eerlijke mensen,zei vonden een welgevulde portemonnee,die bleek van onze bassist Ben te zijn,daar had je toch ziek van geweest Ben,op je trouwdag je knip kwijt raken,nog gefeliciteerd met dit heugelijke feit.
Er vloog een poosje een heuse drome boven dit hele gebeuren,of je nou wil of niet,je bent gespot,samen met de vele foto's is dit alles weer vastgelegd.
Mijn Jan en ik zijn gewend altijd iets later op de avond te gaan eten,dat liepen we op,uitverkocht,fijn voor slagerij Blokdijk,voor ons iets minder hahaha,thuis aan de bruin brood met ouwe kaas hahaha ook lekker hoor !!
Al met al hebben we genoten van de Band en alle andere lieve gasten,die zelfs hun rollator uitleenden om op te zitten,hij zat heerlijk mevrouw,grote dank !!!
Volgende week zondag 25 Juni zijn we te vinden bij Hotel vd Valk in Hoorn voor een dinnershow,wij kijken er naar uit,Uw ook,er zijn nog enkele kaarten,dit wil je ook weer niet missen.
Ik ga me bezig houden met de vele foto's die zijn genomen,en dat op mijn vrije maandag(poetsdag),dus let op de site,als Uw daar toch bent schrijf iets leuks in het gastenboek,dat hebben de mannen verdiend,maak er een mooie week van en tot zondag allemaal !!!(12) Gea & Jan
Mon, 19 June 2017 10:08:41

Dit verscheen er op de FB pagina van 't Twiskerslot,weinig meer aan toe te voegen !!! Mijn eigen verslag is nu in de maak !!

Na deze geweldige avond kunnen we nu dan toch zeggen; Vaderdag vier je bij 't Twiskerslot! Na een tuin vol met een geweldig publiek voor The Cats Aglow en rijen voor de heerlijke bbq gerechten van Keurslager Blokdijk hebben wij besloten om volgend jaar nog een tuinfeest te organiseren! In de loop van de tijd gaan wij u voorzien van meer informatie maar tot dan kunt u de foto's bekijken op onze facebook pagina en op www.thecatsaglow.nl! Deze foto's zijn binnen 24 uur te bekijken op onze facebook pagina.

Mochten jullie mooie foto's en/of video's hebben die gedeeld mogen worden gelieve sturen naar de pr: info@capitanodesign.nl. Uiteraard wordt u vermeld als bijdrager van materiaal.

Vriendelijke groet, Peg & team!

>

Agenda

Gastenboek


Kees&Jeannette
Was weer een schitterend optreden gisteren bij de ...

margriet
na een lange rit vanaf Gelderland ,richting Medemb...

Gea & Jan
Vandaag opgehaald door Renè en Edith,effe koppie d...