Eerste veld uw naam:
Tweede veld uw e-mailadres:
Derde veld mag e.v.t. het adres van uw website:


 E-mail *
 Website(niet verplicht) *
 
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(27)
>
(27) Ruudden haag
di, 19 juni 2018 19:34:24

Het was weer een mooi optreden in Twisk zag op de foto,s.en ook al was het niet echt warm er werd genoeg gedanst wordt je vanzelf warm.En Jan wat fijn dat je zoveel foto,s maakt krijgen de fans die niet kunnen komen toch nog een indruk van het feest!Cats Aglow fijne vakantie gewenst en hopelijk tot gauw.
Groeten uit Den Haag

(26) Jan en Gea
ma, 18 juni 2018 18:59:28

Vaderdag 2018 Locatie 't Twiskerslot in Twisk.

Eerst thuis effe een lekker bakkie met achterbuurtjes Hans en Karin en vrienden en Catsfans Kees en Jeannette. De rest van de Catsclan verbleef elders, volgende keer maar weer dan.
We waren mooi op tijd,ze waren nog niet begonnen,ze wachten op ons..........denk ik hahahaha!!
Net wat Jan en Akkie al schreven het scheelde een (dikke jas) met vorig jaar, iets warmer had wel gemogen maarja dat mocht de pret niet drukken de muziek was er niet minder om.
Klonk geweldig, word er altijd weer blij van, meerdere met mij zo om me heen gezien te hebben.
Veel dansende mensen al dans ik liever op een wat gladder oppervlak dan gras, glijd voor geen meter en groen zie ik voldoende de laatste paar dagen met het wereldkampioenschap voetbal. Nederland is er niet bij maar er moet toch zoveel mogelijk worden gekeken, hij houd er van die Johhny (ikke niet) !!
De sateetjes en hamburgers vlogen als zoete broodjes over de toonbank, ik denk dat ik volgend jaar zwart aantrek, vezzelluf pindasaus op m'n witte bloesje had zo uitgekeken docht ik.
Bertus en Rob hadden de oplossing voor het vlekkenprobleem BIERRR, Bertus gieten en Rob schrobben en jullie raden het niet, vlekweg als sneeuw voor de zon(welke zon) hahahahahaha, inmiddels even achter het raampie gezeten, is weer zo schoon alst maar ken, thanks guys, weet dat jullie het liever zelf opdrinken !!
Chapeau voor slagerij Cees Blokdijk uut Medemblik, het was smikkelen en smullen, grote dank daarvoor !!
Al met al een mooie middag/avond maar niet voor iedereen, onze vrienden Renè en Edith stonden aan de voorkant van 't Twiskerslot geparkeerd, ze waren wat later dus de poort naar de achterparkeerplaats was gesloten dus dan maar aan de voorkant langs de weg, hun auto en van nog een paar was bekrast, daar ben je ziek van. Zijn het kwajongensstreken of omwonenden die vinden dat het niet kan om je auto daar neer te zetten, geluidsoverlast, we zullen het wel nooit te weten komen, jammer, hoge kosten op niks af voor de gedupeerden, zwaar klote dus gewoon !!!!!!
De band heeft een poosje vrijaf en wij dus ook, het volgende optreden is op 22 Juli in 't Beemster Spijshuis in Middenbeemster en jawel een heus Volendammer optreden met medewerking van de 3J's, mis het niet want daar krijg je spijt van.
Bij deze allemaal de hartelijke groeten uit Middenmeer en de foto's komen er aan, Goodbye baby, Baby good bye.........


(25) Margriet
ma, 18 juni 2018 18:02:46

Het was weer heel gezellig in Twisk in het begin wat frisjes maar na een paar dansjes warmte je wel weer op We waren gezellig met een groepje gekomen en natuurlijk ik weer de BOB zoals altijd hahaha heerlijk gegeten en gedanst jullie speelde weer grandioos ik zeg tot gauw weer Zal wel Medemblik worden Groetjes van margriet uit Gelderland

(24) Jan en Akkie
ma, 18 juni 2018 17:57:24

Gisteren weer een openlucht concert van The Cats Aglow bezocht. Wederom op een prachtige locatie in Twisk. Vergeleken met vorig jaar was het wel een ‘jas’ minder warm waardoor er ietsje minder fans waren. Dat mocht de sfeer en pret niet drukken. Bij de afkondiging werd alvast met een kleine knipoog(!) vooruit geblikt op het volgende optreden. Jawel, een Volendamse avond, met niemand minder dan de 3J’s in het voorprogramma van The Cats Aglow. Samen zullen zij deze avond gaan vullen. Eerst een paar weekjes vakantie voor de band. Tot de volgende keer.

(23) Loek Almere
ma, 18 juni 2018 13:59:29

Dat was weer genieten van de CATS AGLOW band. Voor mij de beste van de drie CATS muziek spelende bands. Ook de lokatie was apart en gezellig met gelukkig droog weer.

(22) Joze en Richard
ma, 18 juni 2018 13:04:50

17 juni 2018 The Cats Aglow Twiskerslot in Twisk

Wat hebben wij genoten van deze geweldige mooie middag/avond in de prachtige mooie tuin van Het Twiskerslot waar de jongens van The Cats Aglow weer een succesvol optreden gaven,bedankt jongens.
Heerlijk bbq van Slager Cees Blokdijk uit Medemblik was goed verzorgt
Ook Peg Doodeman en personeel voor de goede verzorging
Richard en ik hebben er zeker van genoten.
Ijsbrand,Ton,Rob,Nico,Boudewijn,Piet,Ben,Henk en Marten wij wensen jullie een fijne vakantie en ga er lekker van genieten
Liefs Joze en Richard xxx

(21) Reneverdonschot@msn.com
ma, 18 juni 2018 10:29:18

Altijd weer leuk om bekenden te zien bij optreden van vrienden van de band.Liever had ik ook diegene gekend die 3 auto.s heeft bekrast in twisk waaronder ook de mijne.Bandleden bedankt voor weer een mooi optreden....autokrasser bedankt voor drie hele grote krassen op mijn auto.

(20) The Cats Aglow
do, 7 juni 2018 19:22:28

Het gastenboek van The Cats Aglow is bedoeld voor berichten voor en over The Cats Aglow. Berichten die niets met The Cats Aglow te maken hebben horen dan ook op de site van het betreffende orkest waar het bericht voor bedoeld is en worden dan ook op ons gastenboek verwijderd, dit om verwarring te voorkomen. THE CATS AGLOW(19) Jan Leeuw
ma, 4 juni 2018 20:59:06

Bedankt Cats Aglow !!

(18) The Cats Aglow
ma, 4 juni 2018 10:34:15

We willen onze huisfotograaf Jan Leeuw van Harte feliciteren met zijn 63 jarige verjaardag, namens IJsbrand, Piet, Rob, Boudewijn, Ben, Nico, Ton, Mart en Henk.

>

Agenda

Gastenboek


Ruudden haag
Het was weer een mooi optreden in Twisk zag op de ...

Jan en Gea
Vaderdag 2018 Locatie 't Twiskerslot in Twisk. ...

Margriet
Het was weer heel gezellig in Twisk in het begin ...