Eerste veld uw naam:
Tweede veld uw e-mailadres:
Derde veld mag e.v.t. het adres van uw website:


 E-mail *
 Website(niet verplicht) *
 
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(74)
1 2 3 4 5 6 7 8
>
(74) Jan Aker
ma, 15 oktober 2018 00:03:05

Wat leuk lieve mensen, al die felicitatie's voor mijn verjaardag op FB, dank je wel allemaal. Mijn dag begon al goed even na 0.00 bij The Cats Aglow in Friesland. Ik zat mooi aan een broodje kroket en opeens moest ik het podium op, ze waren me niet vergeten , hoe is het mogelijk. En de hele zaal zong voor mij lang zal ie leven, werd er verlegen van. Mooi allemaal en het optreden was weer uitmuntend, de friezen wisten niet wat ze zagen en hoorden. Wat een feest daar . Zie de compilatie van jawel 10 minuten vanuit St. Nicolaasga op you tube en FB. Alleen maar gezelligheid onder elkaar. Groetjes Jan Aker.

(73) Jan & Gea...
zo, 14 oktober 2018 13:27:55

Fryslan Boppe Sint Nicolaasga.

Met Pluu en Cor samen de dijk over, we waren er sneller dan verwacht, klein eindje maar, mooi op tijd voor een lekker bakkie bij Sint Nyk en lekker was ie !! De Noord Hollandse fans waren weer goed vertegenwoordigd, tien fans wel te verstaan, niks mis mee toch....

Voor het mooie te weinig kaarten verkocht maar wat een feest kunnen die friezen maken zeg, ondanks de matige opkomst toch een geweldig optreden van TheCatsAglow, evengoed 200% inzet van de mannen, respect guys !!

Een lege kruk waar mijn dinnetje had moeten zitten, Pluu en ik hebben je gemist, jammer maarrrrrr Bolsward 4 November is voor ons zwam, je gaat MEE, hoe dan ook !!!

Jan Aker jarig vandaag, maak er een mooie dag van samen met je dierbaren !!
Aanstaande zaterdag vieren we de verjaardag van Bertus en Hans, samen 120 jaar, we kijken er naar uit, al onze Belgische vrienden zijn aanwezig, zelfs gisterenavond hadden een deel van de belgen de lange rit naar Friesland gemaakt, respect voor jullie hoor !!

Lieve mensen, vergeet geen kaarten te bestellen voor De Schoof in Wervershoof op 3 november, het beloofd weer een mooie avond te worden.

Jantine, leuk dat je na lange tijd weer aanwezig was, pas op jezelf.

Voor iedereen een mooie zonnige zondag gewenst en oant sjen, tot ziens allemaal !!
De foto's komen er aan..


(72) Reneverdonschot@msn.com
zo, 14 oktober 2018 11:10:47

Het was weer gezellig bij de band niet uitverkocht maar wel genoeg om een feestje te bouwen.Groep noord holland goed vertegenwoordigd en Jan Aker ook weer jaartje ouder geworden 66 jaar is hij alweer.

(71) Veska
zo, 14 oktober 2018 07:21:17

Hallo cats aglow
Wat een feestje in Sintnyk.
Jullie kunnen er wel wat van wij gingen vaak
Naar the Cats Tribute band uit Volendam.
Maar tot mijn verbazing zijn jullie stukken beter
Dan hun . Jeetje wat kunnen jullie goed zingen
Ik heb echt genoten. Jullie hebben ook zo leuk interactie met jullie plubiek. Ik hoop dat ik jullie nog een keertje ga Zien als mijn gezondheid het toe laat. Het ga jullie goed. Cats aglow

(70) Meinard
vr, 12 oktober 2018 18:31:54

van harte Piet met je 63e verjaardag en nog vele jaren

(69) The Cats Aglow
ma, 8 oktober 2018 22:52:53

Fantastische avond gehad bij cafe "Welkom Bij De Buren" in Wieringerwerf, heel veel bekende gezichten gezien en zelfs onze fans uit Belgie, Drenthe en de Veluwe waren weer present, door ons altijd zeer gewaardeerd omdat dat toch een heel stuk rijden is!!!
Ondanks dat de stroom uitviel en we een 10 minuten niet konden spelen, werd het toch weer een geweldig feest.
Van ieder optreden worden foto's gemaakt door onze huisfotograaf Jan Leeuw, die dus ook altijd naar onze optredens komt en wat we zeer waarderen, onder het kopje foto's kun je kunt dus de hele avond nog even nableven.
Leuk dat toch best veel mensen een berichtje achterlaten in het gastenboek om ons te laten weten of je genoten hebt of......niet haha.
Tot bij een volgend optreden!!!
The Cats Aglow


(68) marcelasbreuk@hotmail.com
zo, 7 oktober 2018 22:54:56

zo,weer een naar avond the cats aglow geweest in wieringerwerf.na eerst een hele omweg te hebben gereden toch eindelijk op plaats van bestemming met vrouwtje lief josefien en vrindin gonda.we werden weer hartelijk ontvangen door de bandleden en alle vaste rouwdies.na een stroom uitval ,werd het toch weer een donders mooie avond..iedereen weer super bedankt en tot een volgende keer.ajju,groetn oet tubbig(tubbergen)

(67) Margriet
zo, 7 oktober 2018 18:55:52

Ik heb een prachtige avond gehad vele lieve Cats vrienden gesproken.
Waaronder Marcel Asbreuk en Josefien Asbreuk leuk dat jullie er weer waren.Ik vond de avond om vliegen van mij mogen er wel 4 sets komen.Toen het licht uit stonden we ineens in pikkie donker heeft ook wel weer wat.Maar kwamen er al gauw achter dat het niet aan jullie apratuur lag dat het hele dorp zonder stroom zat.IJsbrand dacht ik zal het even door geven aan de mensen.
Tja IJsbrand je microfoon zat ook niet meer aan het stroom maar we hoorden jou ook zonder dat ding goed hoor gelukkig gauw weer opgelost en konden jullie weer spelen.
Ik ga nu een tijdje naar Spanje naar jou collega luisteren IJsbrand dus zeg ik tot later maar weer
Lieve groet aan de band en aan mijn Cats vrienden.
Margriet Aker

(66) Joze en Richard
zo, 7 oktober 2018 13:46:26

Wieringerwerf Bij de Buren 6-10-2018

Gisteravond eerst Margriet opgehaald uit Andijk toen richting Bij de Buren in Wieringerwerf waar onze jongens van The Cats Aglow moesten optreden.We waren mooi op tijd,de jongens even begroet zoals ik dat altijd doe.
Het werd al aardig druk in de tent en de band speelde het dak eraf bij de buren en weer wat bekenden gesproken en gezien
En wat een feest was het,de mooiste nummers kwamen weer voorbij.Onder het spelen viel de stroom uit en Ijsbrand wilde wat zeggen door de microfoon maar die deed het ook niet.
Je was ook zo goed te verstaan hoor en de storing was weer snel verholpen,de jongens konden gelukkig weer door spelen.
Ik heb weer genoten en gezellig gehad deze avond
Margriet weer afgezet in Andijk en Jan reed ook terug met ons
Het was weer Top en we zien elkaar weer in De Schoof te Wervershoof.

Lieve groet Joze en Richard


(65) Jan, Hoogkarspel
zo, 7 oktober 2018 12:11:03

Gisteravond weer een optreden van The Cats Aglow meegemaakt. Deze keer in Wieringerwerf. Het klok weer lekker als vanouds. In de 2e set viel de stroom een kwartier uit, overigens in de hele Wieringermeer bleek al gauw. Het massaal opgekomen publiek bleef desondanks tot het einde aanwezig. Zelfs de voorzaal was stampvol. De band was hier voor de eerste keer, maar gezien de opkomst zeker weer voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer weer.

>

Agenda

Gastenboek


Jan Aker
Wat leuk lieve mensen, al die felicitatie's voor ...

Jan & Gea...
Fryslan Boppe Sint Nicolaasga. Met Pluu en Co...

Reneverdonschot@msn.com
Het was weer gezellig bij de band niet uitverkocht...