Eerste veld uw naam:
Tweede veld uw e-mailadres:
Derde veld mag e.v.t. het adres van uw website:


 E-mail *
 Website(niet verplicht) *
 
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(43)
1 2 3 4 5
>
(43) JamesCof
ma, 13 augustus 2018 23:35:55

Парикмахерская – это предприятие бытового обслуживания, которое посещают практически все жители города. Подробнее читайте на сайте shoptrip.ru

(42) Charlesfew
za, 11 augustus 2018 22:35:14

Последние новости здоровья здесь promedonline.net

(41) Hans Brehm
za, 4 augustus 2018 16:12:10

Mooie serie foto,s van Medemblik, trouwens de muziek ook.......hahahhah.


(40) Ruud den haag
do, 2 augustus 2018 08:05:54

Wat een prachtig optreden in in het mooie Medemblik.Geweldig genoten van de lekkere Catsmuziek,gezellige mensen lekkker koud biertje!En het was wel warm maar alles beter dan regen.Leuk om weeer zoveel bekenden te zien en te spreken. Ben hele avond bij Margriet in de buurt gebleven,beetje voor haar gezorgd samen gezongen en gedanst ondanks haar krukken.
Ik weet nog niet wannneer ik weer naar een optreden kom maar dat gaat zeker gebeuren!Alle bekenden hartelijke groeten uit Den Haag en tot ziens

(39) Reneverdonschot@msn.com
wo, 1 augustus 2018 18:13:34

Het was weer gezellig in Medemblik.Veel wervershober weer gezien en Andijk en onderdijkers.Ik wil langs deze weg Vera en Nico bedanken voor de assistentie bij ehbo.n Het gaat weer oké met haar.Hoop ook dan dhr brouwer weer is opgeknapt.Meinard ook bedankt voor die assistentie.Zo zie je maar weer dat de jaarlijkse herhaling bij het spoor niet voor niets is en je er altijd een keer gebruik van kunt maken.Tanja ook bedankt voor je hulp.Tot ziens bij onze thuis wedstrijd aglow in den oever.

(38) Margriet
wo, 1 augustus 2018 09:11:28

Nou daar gaan we weer even een stukje schrijven hoe geweldig deze feest weer was. Na heel veel pijn stillers genomen te hebben kon ik lekker heen weliswaar met krukken maar dat kon de pret niet drukken Corjan had mij afgezet en weer. Opgehaald want jammer genoeg houdt hij niet zoveel van deze muziek hij is niet vatbaar voor deze virus ik heb erg genoten weer ook ondanks Ruud uit den haag die goed voor mij zorgde nog gedanst ook met de krukken en de sterke armen van hem hahahaha. En dan dat stukkie van het gitaar spel van Ijsbrand zo in zijn spel dat hij vergat dat hij weer zingen moestchahaha dat was erg leuk om te zien Nou mannen ik heb er van genoten maar nu eerst die voet helemaal heel want die is nu na Medemblik erg overbelast gips blijft nog wel tijdje zitten denk ik nu maar ja had dit nu niet willen missen Ik wens jullie een paar weken alle rust toe en ik weet niet wanneer ik weer kan komen Dus ik zeg maar tot ziens en bedankt voor jullie mooie optreden weer groetjes margriet aker xx

(37) muziek@quicknet.nl
di, 31 juli 2018 22:19:56

Het gastenboek is al vol van jouw Gea. Vol is Vol, krijg m'n verhalen er nooit doorheen, heel misschien is er nog een klein blaadje over, zou zeggen kijk maar naar de foto's en beelden, dat zegt eigenlijk alles hoe gezellig het was. Plakken , delen en nagenieten van al dit moois. Ga er zoveel mogelijk heen nu het nog kan, want je weet maar nooit. Kijk ook af en toe naar mijn FB, laat meestal zoveel mogelijk beelden van deze geweldige groep zien. Als ik zeg geweldig dan meen ik dat. Ga altijd weer blij naar huis en het geeft weer veel energie voor de komende dagen. Nu is het gastenboek wel helemaal vol denk ik, maar je kunt altijd proberen om er wat op te zetten. Cats groetjes Jan Aker

(36) Gea..
di, 31 juli 2018 14:43:37

Medemblik Lappendag 2018 ONVERGETELIJK!!!!!!

We hebben een druk weekend achter de rug, vrijdag niet naar de Wogmeer geweest, de warmte werd ons iets teveel.
Zaterdag mijn verjaardag gevierd, omdraaien helpt niet meer dus gewoon 58 jaar geworden, blij mee, niet iedereen heeft het geluk.
Uitgebreid gevierd ook met onze familie en vrienden, de kers op de taart was wel dat onze Belgische vrienden speciaal voor mijn verjaardag zijn overgekomen vanuit Opglabbeek, grote dank Jacky en Marleen, misschien een campertje of tweede huis aanschaffen hier, jullie worden al aardig Nederlands hahahahaha !!!

Zondagmiddag met elkaar naar de Wieringer kermis in Hippolytushoef met De Showbusters, supermiddag gehad ..

Maandag lappendag, met z'n allen naar Brakenboer, tropische temperaturen en allemachtig veul publiek,van heinde en verre waren ze weer van de partij, ze doen het toch maar weer even, wat weer een FEEST !!!Genieten met een grote G was 't !!! Hopelijk blijft dit mooie feest bestaan, ook als het cafe ooit in andere handen overgaat, tis namelijk echt iets om naar uit te kijken.
De temperatuur was echt bloody hot te noemen waardoor twee keer de ambulance er aan te pas heeft moeten komen, de derde persoon is door onze eigen Renè Verdonschot weer op de been geholpen en naar huis gebracht. Chapeau. Wat ik er van begrepen heb gaat het met alle drie naar omstandigheden redelijk, beterschap van deze kant voor jullie !!!
De regen die even is gevallen was niet de moeite maar bracht toch iets van verkoeling, even een extra korte pauze voor de mannen van de band, er werd een vierde set aan vastgeplakt, het kunnen er voor ons nooit genoeg zijn !!!
Het is toch een prachtig gezicht al die blije koppies in het publiek en bij de jongens, daar doe je het voor nietwaar ??

Even een paar weken om bij te komen want het volgende optreden is in Den Oever op 26 Augustus tijdens de Flora en Visserijdagen 2018, locatie feesttent op de KERMIS, let wel, het is op ZONDAGMIDDAG en niet op de gewoonlijke maandagmiddag, zet het in jullie agenda want ook dit evenement wil je niet missen.....
Voor een ieder die nu vakantie heeft, geniet ervan, zelf moeten we nog effe doorbijten maar ook dat komt goed, ben er an toe ook !!!!!
Ga nu even de vele foto's kieken, misschien moet er nog wat geknipt of geplakt worden, je moet er wat voor over hebben hahaha!!!
Had het er gisteren nog met Jan en Akkie over, er word veel te weinig in het gastenboek geschreven, jammer, kleine moeite, groot plezier, bedankt Jan en Akkie en Joze en Richard voor jullie bijdrage altijd in het gastenboek, dat zouden meer mensen moeten doen, dus klim in de pen (figuurlijk gesproken) en schrijf iets leuks !!!!
Let op de site voor de mooie foto's gemaakt door mijn eigen Johnny Lion!!!
Latersssss allemaal ..............
(35) Joze en Richard
di, 31 juli 2018 13:06:37

30 juli 2018 Medemblilk.

Optreden van The Cats Aglow bij Cafe Brakeboer op het ponton.
We waren mooi op tijd aanwezig
Het werd al lekker druk aan de haven en het was dan ook prachtig mooi weer en treffen het elk jaar weer.
De jongens hadden er zin in het was dan ook weer een feest nadat ze zondag hadden gespeeld in Hoorn bij Non stop live.
Het was weer een en al gezelligheid en feest bij Jack Brakeboer waar Richard de glazen ophaalde en van de muziek genoot onder het werk.
Ruud was ook weer overgekomen uit Den Haag,altijd gezellig om weer te zien en te spreken.
Weer leuke mensen gesproken die voor dit feest ieder jaar terug komen.
Ik heb weer een gezellige middag/avond gehad en tot de laatste uurtjes gebleven en zat nog mooi even op het bankje voor het cafe na te genieten,de maan scheen over het mooie Medemblik heen.
Richard was druk bezig nog met opruimen van de boel buiten
Jack en personeel bedankt voor de goeie verzorging het was top
Jongens het was weer super ik heb van jullie genoten

Lieve groet Joze en Richard

(34) Jan & Akkie
ma, 30 juli 2018 22:56:26

Top concert The Cats Aglow in Medemblik

We zijn net terug van het jaarlijkse havenconcert in Medemblik door The Cats Aglow. Net als andere jaren weer echt een topper deze locatie aan de haven. Zoveel dol enthousiast publiek en vaste fans. Je merkt dat de mannen van de band er ook plezier in hadden. Deze keer een vier-setter. Een latertje vergeleken met andere jaren maar niemand die daarom maalde. Uitbater Jack Brakeboer is zelf ook groot fan en dat kan niets anders inhouden dat we volgend jaar weer bij hem welkom zijn. Sommige bandleden hebben nu vier dagen achter elkaar gespeeld, nu even een paar weken rust tot de visserijdagen in Den Oever.

>

Agenda

Gastenboek


JamesCof
Парикмахерская – это предприятие бытового обслужив...

Charlesfew
Последние новости здоровья здесь promedonline.net...

Hans Brehm
Mooie serie foto,s van Medemblik, trouwens de muzi...