Eerste veld uw naam:
Tweede veld uw e-mailadres:
Derde veld mag e.v.t. het adres van uw website:


 E-mail *
 Website(niet verplicht) *
 
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(55)
1 2 3 4 5 6
>
(55) Gea..
vr, 15 september 2017 20:08:00

Dit mooie compliment kunnen we de lezers van dit gasten boek toch niet onthouden,het verscheen op de facebook pagina van The Cats Aglow,voor diegene die geen FB hebben dit mooie bericht !!

Beste mannen van Cats Aglow,

Een welgemeend compliment.
Afgelopen zaterdag hoorde ik jullie ten derde male in pX in Volendam. Zit dan aan een tafel met 2 andere ouwe rotten in de muziek: Nick Single (Klaas Steur, Schien) en mijn broer Klaos Pet. Vorige jaren hoorden wij nog 'oeps'-momentjes, dingen waaraan nog geschaafd moest worden. Dit jaar was er veel veranderd in jullie sound. Er is een kwaliteitssprong van formaat gemaakt in arrangementen, uitvoeringsdiscipline en geluid. Ik ben als muzikant kritisch, leg de lat hoog voor mezelf en anderen, zoals ik dat ook in mijn home studio doe. Dit was een van de beste live uitvoeringen die ik in mijn 54 levensjaren meemaakte. Subliem. CD-geluidsbeeldjes in de zaal. Mooie medley's, waardoor de nummers niet te lang waren en de vlot afwisselende Catshits bij het publiek voortdurend voor herkenningsmomenten en blije herinneringen zorgden. Hiermee doen jullie The Cats echt eer aan. Een hele avond vol met hits en dit op zo een respectvolle en verzorgde wijze vertolkt. Bij de indrukwekkende publieksreacties die 'I walk through the fields' losmaakte, kregen mensen aan onze tafel het flink te kwaad. Ook ik. Het close harmony begin van 'Marian' was adembenemend. De acoustische sologitaarsound was zoals wij dat in Volendam noemen 'kippevellewerk'. De beide lead vocals werden met rust en liefde gebracht. Kortom: de kleine onvermijdbare live-foutjes die zelfs de groten der aarde op het podium nog maken, zorgden ervoor dat je zeker wist dat het live was. Anders zou je denken naar een opname te zitten luisteren. Sublieme kwaliteit. Mijn complimenten!

PS: ook complimenten aan m.n. Henk Lakeman (geluid) en Dennis Drum (licht)!

Ab Tuyp
Muzikant

(54) Gea..
zo, 10 september 2017 14:17:35

Moest lachen om je leuke stukkie Andrè,dat zouden meer mensen moeten doen,grote dank daarvoor,je vertelde ook dat je naar Adamo ging op 7 okt,was het effe kwijt,geniet ervan,tot ziens!!

(53) Joze en Richard
zo, 10 september 2017 13:56:49

Kermis Volendam PX wat een feest
Onze band The Cats Aglow speelden het dak eraf
Wij hadden weer een mooi plekkie vooraan
Het was een en al gezelligheid met een bomvolle PX
Volendammers waren vol lof over de band en de zanger die veel met zijn stem op Piet Veerman lijkt(Ijsbrand)
We hadden ook een top DJ Dennis Drum die tussen de pauzes weer de hele zaal mee kreeg met zijn gezellige kermis nummers
Richard en ik hebben er van genoten met alle volendammers en fans die aanwezig waren
Cats Aglow het was een geweldige avond en daar mogen jullie zeker trots op wezen Top
Tot een volgend optreden

Liefs en groetjes Joze en Richardxxx
.


(52) André
zo, 10 september 2017 12:36:18

Volendammer humor...

Sta aan (is het aan, in of op?) het urinoir naast twee Volendammers. Zegt de een tegen de ander: "Vorig jaar was die kleine zanger er nog bij die rozen uitdeelde". "Oh die Poes deed" zei de ander. "Weg met ruzie" was het antwoord. Zeikerds dacht ik. Loek stond mooi in Wervershoof bij jubileumgala en IJs was van de partij bij Brakeboer toen 'die kleine' daar stond met zijn nieuwe bende.

Aan tafel zegt er een: "De transferperiode is toch voorbij?" "Hoezo?" "Nou d'r loopt een 'scout' van de Tribute".

Bij binnenkomst in PiusX bordjes 'garderobe verplicht'. Daaraan gaf meest niemand gehoor. Toen ik er in een bijna lege garderobe onze jassen afgaf, zei de medewerker "Twei?". Uh, oh twee! In de zaal hing over de meeste krukken een jas. Zijn kennelijk alleen Jassen die lezen kunnen en hun jassen afgeven...

En ja, nadat we vorige week 'vreemd' gingen was het weer top in Volendam! Na een rondje over de Dijk, de kerremus en een vissie een prachtig feest in de Pius.
En nee, Gea onze camper gaat dat weekend níet naar Denekamp maar naar Brugge. Op 8 oktober treedt Adamo daar op. Niet te missen! Dus wordt de volgende voor ons de Westbeemster.
(51) Jan & Gea..
zo, 10 september 2017 11:37:57

"Mooi Volendam,met je zee tot aan de horizon....."

"Kerremus Volledam 2017,un gekke..uis" Geen twijfel mogelijk want dat was het,een bomvol,prachtig versierd Pop en Cultuurhuis PX,dolenthousiaste Volendammers,voor ons buitenstaanders een geweldige ervaring want dan genieten wij ook,het is tenslotte wel het hol van de leeuw nietwaar.
Na het eerste nummer vroeg ik een meneer naast mij,komt Uw van Volendam,wat vind U ervan. Ik kom van hier en ben voor het eerst bij deze band zei hij,die zanger doet een goeie Piet de Koster zei die.Uw weet toch wie dat is vroeg hij aan mij,ik zei vezelluf weet ik dat,dat is Piet Veerman,dat is toch het mooiste compliment wat je kan krijgen,IJsbrand steek die maar in je zak,je hebt het dubbel en dwars verdiend,trots op jullie allemaal!!
De eerste keer dat de mannen hier speelde was er nog niet een derde van het volk van wat er nou was en allemaal meegalmen,geweldige belevenis,blij dat we er weer bij mochten zijn.
De sets waren iets korter dan we gewend zijn maar het waren er wel vier,in de pauzes stond DENNIS DRUM achter de knoppen om ons te voorzien van de meest gezellige kerremusmuziek met nog even een kort gastoptreden van Dirk Meeldijk die toevallig in de house was,ik hou ervan,tijdens het optreden van de band zorgde Dennis voor de meest gigantische en fantastische lichtshow die je maar kon bedenken,chapeau Dennis,het was een pracht gewoon!!!
Wij hadden wederom onze buurtjes Hans en Karin mee,zal de koorts overgeslagen zijn,ben bang van wel hahaha,gezellig hè buuf..
Jacky en Marleen uit Belgie waren ook weer van de partij,heerlijk dat jullie erbij waren,wij houden van jullie.
Na dit alles nog even lekker een XLhamburger aan de overkant,ik skuurde van de honger,hij was zalig.
Wat leeft de kerremus daar in Volledam,het hele dorp was nog op de been buiten,ze houden van glitters,tot aan de oogwimpers toe,geweldig om te zien.
Na thuiskomst nog even een bakkie en tussen de klamme lappen,een avond om nooit te vergeten.
We hebben even vrijaf,op 7Okt gaan we richting Denekamp,niet naast de deur maar wat maakt het uut,we benne weer van de partij,dit optreden vind plaats in "" Het podium van levensgenieters" Dat belooft wat en Andrè,er is vast wel een plekkie voor je camper. Lieve lezers,dit was h'm weer voor vandaag,heb een fijne zondag en tot ergens in den lande !!!!


(50) Meinard en Sylvia
zo, 10 september 2017 08:38:57

Zondagmorgen net opgestaan met een lekker gevoel, wat een avond in Volendam, laaiend enthousiast publiek in een volle zaal, kon niet beter, dat hebben de mannen van The Cats Aglow toch maar mooi opgebouwd in de jaren dat ze met kermis in Pius X spelen,
Het was fantastisch
gr. Meinard

(49) RuudDen Haag
vr, 8 september 2017 19:32:30

Niet alles gaat volgens plan,ik wou morgen naar Volendam komen.Hotel geboekt,had heel veel zin in Cats muziek.Maar alles moeten omgooien.Hopelijk tot een andere keer!Alle fans die gaan:een hele gezellige avond.
groeten uit Den Haag(48) Jan en Akkie
vr, 8 september 2017 13:35:04

Heel veel plezier zaterdag in Volendam en laat ze daar lang napraten over jullie show.
Groeten van Jan en Akkie vanuit zonnig Zuid-Spanje.

(47) Gea...
ma, 4 september 2017 22:16:56

Word ik op mijn vingers getikt door Leeuw,Lacy day werd natuurlijk door Ton gezongen,zoals niemand anders dat kan hahaha!!
Losing End werd wel vertolkt door Nico,volgens Jan ook door Ton,foutje moet kunnen,laat maar even weten als ik gigantisch de mist ben ingegaan,alvast excuus van deze kant dan,welterusten voor allemaal!!

(46) Jan en Akkie
ma, 4 september 2017 21:56:31

Dit laatste buitenconcert van deze zomer was er weer eentje om in te lijsten. Al deze concerten brachten steeds heel veel mensen op de been die bij The Cats Aglow kwamen. Zo ook gisteren in Lutjebroek. Het was weer top mannen. Op het moment dat we dit schrijven zitten we al in Fuengirola bij Torremolinos in zuid-spanje lekker in donker op ons balkon. Het optreden in Volendam gaan we voor het eerst missen. Jammer maar er komen meer optredens. Tot snel weer.

>

Agenda

Gastenboek


Gea..
Dit mooie compliment kunnen we de lezers van dit g...

Gea..
Moest lachen om je leuke stukkie Andrè,dat zouden ...

Joze en Richard
Kermis Volendam PX wat een feest Onze band The C...