Eerste veld uw naam:
Tweede veld uw e-mailadres:
Derde veld mag e.v.t. het adres van uw website:


 E-mail *
 Website(niet verplicht) *
 
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(90)
1 2 3 4 5 6 7 8 9
>
(90) Hans
za, 21 april 2018 16:46:42

Special verzoek 20-5 in het veld van Diana in de derde set Cindy bedankt alvast Gr Hans

(89) Ruud den haag
vr, 6 april 2018 19:21:01

11 mei naar Hoogkarspel,mooie dag om weer eens naar de Cats Aglow te gaan. Is alweer veel te lang geleden dat ik naar jullie ben geweest.Ik zeg tot dan en groeten uit Den Haag

(88) aag
ma, 26 maart 2018 23:55:40

ja de freedombird was gevlogen maar we zoeken nog een vogel maar soms moet je zoeken. misschien de volgende keer op de kermis in Hoogkarspel. Was weer een geweldige middag en wat speelden jullie weer goed. was een topoptreden en wat een heerlijk publiek. Moet voor jullie toch ook een genot zijn om te spelen voor zulk uitzinnig publiek!

(87) Jan & Gea
ma, 26 maart 2018 22:16:24

Er is weer een einde gekomen aan een druk maar heel gezellig weekend.
Deze begon op zaterdag al met de komst van onze Belgische vrienden Jacky en Marleen die voor een paar nachten weer over waren gekomen voor een optreden van de CatsAglow in zaal de Ontmoeting in de Goorn op zondagmiddag/avond.
We hebben meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om zaterdagavond naar Den Helder af te reizen voor Jacky zijn tweede passie namelijk de ShowBusters met Johan Bouquet en Marcel Wessel.
Daar Jan niet in de gelegenheid was ging onze buurman Hans met ons mee en wat hebben we genoten in Cafe Sluis 45, een gezellige bruine kroeg, speciaal voor ons speelde ze bij binnenkomst een Catssessie en ik moet zeggen dat deden ze niet onverdienstelijk, mocht IJsbrand ooit zijn stem kwijt zijn is Johan een hele goeie optie hoor hahaha !!! Bedankt mannen, het was genieten met een grote G.
Zondagmiddag om half drie druppelde de vaste clan al bij ons binnen voor de koffie en taart van Jacky & Marleen, smullen geblazen dus, vanmiddag het laatste stukkie opgepeuzeld, nomnomnom !!
Half vier vertrokken naar de Goorn, in een uitverkochte zaal genieten van de meest mooie nummers van The Cats, dolenthousiast publiek, veel vreemde gezichten voor ons maar ik denk dat de mannen er wel weer wat fans bij hebben gekregen, hoe mooi kan het zijn.
Hoe mooi het kan zijn bleek wel toen er bekend werd gemaakt dat ze op 7 Oktober van dit jaar weer een keer terug mogen komen in de Ontmoeting, geweldig toch, daar worden wij nou blij van !!
Niet alleen onze Jacky en Marleen kwamen van verre, ook onze Twentse fans en vrienden waren van de partij, heel gezellig weer, zoals altijd natuurlijk haha !!
De dansvloer was wel iets te klein, iedereen wilde vooraan staan om maar niets te missen, volgende keer maar weer zwieren en zwaaien dan, wat jij Ton Vendel, jij miste ons op de dansvloer toch !!
Het kleine kooitje van onze Pluu is ingewisseld voor een groter optrekje namelijk een grotere vogelkooi, alleen zonder freedombird.
Al met al een mooie middag/avond met al onze dierbaren dichtbij, al waren er een paar niet, waarschijnlijk geen kaarten meer en onze Lia die geopereerd is, van harte beterschap gewenst van ons allemaal en een dikke kus.
Ik maak er een eind aan, moet in de kooi, morgen weer vroeg op om te werken.
Bij deze wensen wij jullie allen hele fijne paasdagen toe, wij gaan eerste paasdag 1 April naar Hardenberg voor een optreden van The Cats in the House, samen met Kees en Jeannette en nee dit is geen 1 april grap, wij kijken er naar uit in ieder geval.
Lieve lezers, tot de volgende keer maar weer, pas op elkaar, dan komt het goed......
PS De foto's zijn onderweg hoor !!!


(86) charlie bos
ma, 26 maart 2018 13:12:36

goed optreden gisteravond
heb eindelijk mijn zoon kunnen later horen waarom zijn vader hier zo graag naar toe gaat. hij werkt achter de tap in d'Ontmoeting en was verplicht om te luisteren en hij vond het toch wel erg gezellig

(85) Margriet
ma, 26 maart 2018 12:51:30

Wat een mooi verhaal joze jammer dat wij het gemist hebben nou wij ?? In iedergeval ik corjan wil niet meer aldoor mee is toch niet zo gek van deze muziek onbegrijpelijk maar waar we zien jullie zeker weer in hoogkarspel en blij voor alle Cats fans dat het weer een mooie avond was met een volle zaal groetjes margriet

(84) Joze en Richard
ma, 26 maart 2018 09:52:21

25 maart zondagmiddag op tijd vertrokken naar De Goorn Eetcafe De Ontmoeting waar The Cats Aglow weer een spetterend optreden gaven.
We waren als eerste binnen maar al gauw stroomde de mensen binnen.
Het was volle bak het was dan ook helemaal uitverkocht.
Diverse mooie nummers speelden de jongens en de zaal deed uit volle borst mee,Mr.Brown,Day Break gezongen door Nico.Donte waste your time,en het prachtige nummer Scarlet Ribbons gezongen door Ijsbrand en I dont now met de hoge kop stem van Ton.
Jan Aker was weer aan het filmen daar komt ook weer wat moois uit.
Het eten was ook lekker het was door het personeel van De Ontmoeting goed
verzorgd Top
Wij hebben er weer een bar gezellige avond gehad en weer genoten.
Op de terugweg naar huis was het erg mistig dus dat was rustig rijden
Nog even thuis na zitten praten hoe gezellig het weer was en dat The Cats Aglow 7 oktober geboekt zijn hoe geweldig is dit.
Cats Aglow bedankt en wij zien jullie pas weer met de kermis in Hoogkarspel
Lieve groet Joze en Richard


(83) Andre
ma, 26 maart 2018 09:39:55

Tot gisteren kwamen we in de Ontmoeting alleen voor cake en broodtafels na een uitvaart... Met een uitverkocht huis waren de voortekenen al goed. Prima Cats publiek in de Goorn! Band op dreef. Voegen we weer aan onze herinneringen toe.

(82) Jan, Hoogkarspel
zo, 25 maart 2018 22:54:01

Dit was weer eens zo’n avond met The Cats Aglow. Een uitverkochte zaal, een dol enthousiast publiek en de band die er duidelijk zin in had in De Goorn. Dat de warme hap om de hoek was, kwam ook heel goed uit voor de hongerigen onder ons. Iedereen kan er met veel voldoening op terugkijken. Niet voor niets dat de uitbater deze avond al meteen bekend liet maken dat 7 oktober in DeGoorn wederom in de agenda’s kan. Een mooie waardering voor The Cats Aglow. Tot de volgende keer weer.

(81) André
zo, 4 maart 2018 18:34:52

Was jij erbij? 20 nov. 1970 Heerenlogement Purmerend actie'In Holland komt een huis' met optreden van the Cats. Vraag: waar draaide die actie om? Wie o wie weet dat (nog)?

>

Agenda

Gastenboek


Hans
Special verzoek 20-5 in het veld van Diana in de d...

Ruud den haag
11 mei naar Hoogkarspel,mooie dag om weer eens naa...

aag
ja de freedombird was gevlogen maar we zoeken nog ...