Rob van Enkhuizen

jul 18 - by admin

Even voorstellen!!

Hallo Cats Fans,

Rob van Enkhuizen

 

Rob van Enkhuizen hier, de nieuwe gitarist van  “The Cats Aglow”.

Dat Rob Bijhouwer ermee gestopt is heeft te maken met druk druk druk …. daar kan ik niets aan doen, ik ben alleen maar gevraagd om zijn plaats in te vullen.. en ik hoop dan ook dat jullie mij die kans geven !! Ik heb al het nodige meegemaakt in de muziek.. Ik ben begonnen met mijn eigen bandje  “Zenith” ( wereld beroemd in de Zaanstreek ) !! Van daaruit ben ik doorgestroomd naar de éérste Hardrock band van Nederland met een platencontract:  n.l. Picture !! ( Ik heb in die tijd een CD opgenomen met zanger Bert Heerink bekend van Vandenberg ( Burning Heart ) en de allom bekende Heineken reclame’s ). In 2009 is Picture na 23 jaar terug gevraagd om op het Sweden Rock Festival te spelen, waar zo’n 30.000  bezoekers zijn !! Ik heb dat allemaal meegemaakt.. Sinds een jaar of 12 speel ik in de Allround formatie “Well Done” , en ook met de Hoornse band  “Flexsibel”  heb ik vele hoogte punten meegemaakt. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik gevraagd als gitarist voor “de meest bekende kermis band” van Noord Holland n.l.  Shoreline !!, en daar maak ik nog steeds deel van uit.

What else can I say..  Ik ga mijn stinkende best doen om jullie het Cats gevoel te laten vasthouden !!

Greetz: RobbieRob.

 

 

 

 

Koninklijk Theater Carré
photo-17 photo-15 photo-16 photo-13 photo-11 photo-12 photo-10 photo-9 photo-7

The Cats Aglow