Dankbericht van Arnold Muhren

jun 28 - by admin

Arnoldmuhren

 

‘The Cats Aglow…. evenaart het beste de sound van ‘onze Cats’ van weleer… Enkhuizen: een avondje ‘Back in Time’ … de wijze waarop de bandleden net even hun eigen ‘draai’ aan bepaalde nummers geven…Top mannen! Organisatie bedankt voor het ‘in leven’ houden van deze historie. Respect ook voor Arnold z’n aanwezigheid…ik heb ‘m zien meezingen en genieten, dus ’t was goed ! En, het mag gezegd… hoe ergerlijk het soms ook was dat die man met die camera voor onze neus kwam te staan tijdens Cats optredens….maar zo blij zijn we nu met de beelden die Jan Aker met ons wil delen. Ook de DVD van The Cats Aglow … erg leuk samengesteld Jan, complimenten…een aanrader voor diegenen die ‘m gisteren niet gekocht hebben…Remember The Good Times and keep our dream alive! ‘

  • Dankbericht van ARNOLD MUHREN:Afgelopen zaterdag was ik eregast bij een ‘The Cats Fanavond’ in ‘De Nieuwe Doelen’ te Enkhuizen. Vera en ik werden opgehaald met een klassieke Cadillac Limo uit 1959! De avond stond in het teken van het alweer 5 jarige bestaan van ‘The Cats Aglow’ band. In de pauze van hun optreden mocht ik hen de eerste DVD uitreiken waarop een compilatie staat van een aantal van hun live-shows. Zelf werd ik verrast met een heuse gouden plaat afkomstig van de fans. Hij is echt prachtig! Op het label staat een aantal titels van liedjes die ik voor The Cats heb geschreven.
    Ik vind het nog steeds verbazingwekkend dat bijna 30 jaar na ons laatste live-optreden zoveel mensen elk weekend zalen vullen om naar onze muziek te luisteren, maar nu gespeeld door ‘The Cats Aglow Band’ of ‘The Tribute to The Cats Band’ (die vorige jaar haar 10 jarig bestaan vierde).
    Het was een schitterende avond! ‘The Cats Aglow Band’ speelde geweldig en zong de sterren van de hemel. In de zaal heerste het ‘we maken er een feestje van sfeertje’ dat ik zo goed ken van onze eigen optredens.
    Het voelde als thuiskomen en je te laten zakken in een heerlijk warm bad! Organiserende dames en heren, bedankt! En vooral al die trouwe Cats-Fans, bedankt!!!
Koninklijk Theater Carré
photo-17 photo-15 photo-16 photo-13 photo-11 photo-12 photo-10 photo-9 photo-7

The Cats Aglow